vakar turejau mergvakary, ir merginos padare siurpriza pakviete ta grazuoliuka is "gelbetoju sou" kai pamaciau, sirdis kulnuose atsirado
labai graziai pasoko, nubuciavo nuo galvos ligi koju
QUOTE(maziulele @ 2007 07 01, 21:39)
vakar turejau mergvakary, ir merginos padare siurpriza pakviete ta grazuoliuka is "gelbetoju sou" kai pamaciau, sirdis kulnuose atsirado
jo.. maciau kaip jie klube soka.. nerealiai.. man tai graziausias Edvardas ir kitas toks rudaakis..
As tik uz Mireka is "Gelbetoju sou" Nuostabiai susoka ir mergaites uzveda. As ji uzsakinejau draugei jubiliejinio gimtadienio proga, o man jis mergvakario proga uzsakytas buvo Visada puikiai pasiruoses, sokiai nesikartoja, kostiumai nauji, o jau isradingumas ir profesionalumas Vyras, kai suzinojo, maniau nei vestuviu nebebus
S.O.S reikia sokejelio Klaipedoje, mergaites parasykit numereliu, ka galima butu pasikviest.
QUOTE(maziulele @ 2007 07 01, 20:39)
Saunuoles tavo drauges
Ir as svenciau! Ir man soko "gelbetojas". Vaizdas tai Tik kad nezinau, kuris ten buvo
QUOTE(storasmeskius @ 2004 04 20, 16:02)
Sveiki,
norime draugei surengti mergvakari, gal kas zino kur rasti striptizo sokeju ir kiek jie kainuoja,Vilniuje.
Laukiu laiskuciu.
norime draugei surengti mergvakari, gal kas zino kur rasti striptizo sokeju ir kiek jie kainuoja,Vilniuje.
Laukiu laiskuciu.
Sveikutes!
man taip pat labai reikia sokejelio Klaipedoje...Tik yra viena problemele - nuotaka jau ne -niolikine, tad ir bernioko noretusi apie trisdesimtus metelius einancio bei gerai isilaikiusio (jei tokiu dar buna )
Taigi...jei kas turit kokiu pasiulymu - nekantriai lauksiu
QUOTE(MarryMe @ 2007 02 26, 18:14)
klube vyrukai savanoriškai šoko, kai pamatė, kad būsima nuotaka švenčia mergvakarį
rescuemen.com "gelbetoju" berniukai. Siaip jie is Vilniaus, bet manau, kad vaziuoja ir i kitus miestus. Vienas soko man, tai bent jau programa tikrai Deja, kainytes nezinau..
QUOTE(odeta28 @ 2008 03 23, 21:17)
As asmeniskai nenoreciau per mergvakari savo Sokancio berniuko Gal mastau senamadiskai,bet nenoriu.Drauges juokiasi,kad ir taip visa gyvenima i savo vyra teks ziureti
na, kadangi as saviskems visiskai nieko nesakiau, ko noriu ir ko ne, tai jos suorganizavo. Kai pagalvoji: o kada daugiau bepaziuresi
Noriu mergaites jusu paklausti,o jai mergvakariui jus nesinuomojate jokios spec.patalpos,tai issikvietusios str.sokeja,kur jis soka si puikuji soki? Gal kas kokiu ideju idomesniai patalpai turi?Kazkaip musu nedaug gaunasi,bet daug ko idomaus norisi,vis tik siurpriza sesutei darome,tai visko neprisinuomosi.Vienu zodziu,kur jie soka?Ar pasako kazkokias salygas?As sneku apie tuos sauniuosius GELBETOJU berniukus.Ir pasimeciau dabar ,kuris ju geresnis:Ervaidas,ar Mireka?
Dekui atsakiusioms
Dekui atsakiusioms