Kokios sokio kainos?
QUOTE(welkom1 @ 2007 03 28, 17:59)
Kokios sokio kainos?
va ir man labai rupi sitas klausimas-kokios dabar sokiu kainos? beto del to Arvaido labai suabejojau, nes cia kazkas uzsimine, kad kazkas jo sokyje nepatiko, ne nezinau ar skambinti.
zinau tik ,kad gelbetoju sau dabar praso 300lt
peepshow.lt pigiau ir atvaziavo jusu isgirtas Arvaidas, labai patiko, kiek zinau ten dirba dar keli vyrukai , tik ju foto ten nera, labai fainas vyrukas juos vezioja ir galima susitari jei daugiau nori sokiu, kad padarytu nuolaida. mano vyras kiek dalyvavo mergvakariuose taip pat is ten kvietesi merginu ir kiekviena karta vis kita, sake kad jos labai profesionales, juos ten matyt gerai ikaitino, noreciau pamatyti
QUOTE(gala @ 2007 04 20, 21:07)
mes draugei irgi ji uzsakem tai buvo cool labai patiko .. nepamenu 300 uzsigiedojo
Neduok dieve man podruzkes toki bica pakvies i margvakari neturesiu kur detis tikrai ne apie toki mergvakari svajoju
QUOTE(tikurila @ 2007 04 22, 21:24)
Neduok dieve man podruzkes toki bica pakvies i margvakari neturesiu kur detis tikrai ne apie toki mergvakari svajoju
o apie koki svajoji ?
QUOTE(gala @ 2007 04 23, 18:04)
o apie koki svajoji ?
noreciau labai ramaus, tokio, kaip budavo seniau, kai dar neturejom antru pusiu... su paplepejimais ir pasvajojimais, kur butu tik pacios pacios artimiausios drauges, su kuriom buvo patirta daug visko ir silto ir salto nu gal nelabai isivaizduoju, bet tikrai be sokeju tikrai pabegciau
arba gal i kluba po paplepejimu ir pasvajojimu, nes sen nebuvau nuo to momento, kai susiradau MB tai manau butu visai smagu paselti klube...
man tai irgi jau tie sokejai atsibode. aisku jei bus tai nepabegsiu, bet ir be ju labai gerai pasiausti galima
Gal galit parekomenduot kokį berniuką šokantį Kaune, tik ne Arvaida. Čia jis taip išgirtas, o man jis visai nepatinka, mačiau tikrai ne vieną ir gražiau už į šokanti. Beje kažkas jau pastebėjo kad jo programa per tą laiką kiek aš ji zinau nei kiek nepasikeitusi, nusibodo.