Įkraunama...
Įkraunama...

Šokėjas mergvakariui

QUOTE(palade @ 2004 06 18, 10:14)
as draugei organizavau mergvakari ir turiu kelis numeriukus
Arvaidas 868446620
vardo nezinau 868686238
Arvaidas tai is KAuno bet vaziuoja ir i kitus miestus aisku nuo to kaina priklauso, pries metus as mokejau 200Lt.
Tarp kitko ji  per Nomedos laida rode.

Arvaidukas super turėjau tris mergvakarius, vienas iš jų buvo ir mano...Arvaidukas mūsų etatinis šokėjas...mes mokėjom 150 lt....super programa, svarbiausiai šokis yra tiesiog drama, vaidyba...menas...niekada nepasijusi su juo šlykščiai...beto, kadangi mes jam strigom į akį kaip gera merginų kompanija, jis po šokio mums leido su juo nusifotografuoti...žinoma jau be sceninių drabužių...jis žino ką daro smile.gif šiaip keista bet jis vedęs...savo vyro tokį darbą dirbt neišleisčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinokis @ 2006 08 25, 22:50)
sveikutes
pagaliau internete radau adresiuka  www.peepshow.lt
kiek supratau jie soka visoj lietuvoj. puslapis neblogas, gal ir sokejai neblogi. kita savitgali bandysim kviestis su vyru, sau vyruka, vyrui mergina, papasakosiu kaip sekesi ir ar sokejai profai kaip mano vyras svajoja ax.gif  verysad.gif

jo matai buna ir taip g.gif
Atsakyti
Ooo.. matau apie Arvaidą šnekat.. bigsmile.gif Jis buvo mano mergvakary.. wub.gif Žiauriai fajniai pašoko.. wub.gif Pas mane miargos buvo sugalvoję temą "Rytai".. visos persirengę.. tai net ir jis ta tema buvo pasipuošęs.. biggrin.gif Šoko net kelis šokius už tą pačią kainą.. kol galiausiai persirengęs pasiliko pas mus vakarėly.. thumbup.gif

Beje.. jis jau nebelabai vedęs.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 08 26, 22:37)
Ooo.. matau apie Arvaidą šnekat..  bigsmile.gif Jis buvo mano mergvakary..  wub.gif Žiauriai fajniai pašoko..  wub.gif Pas mane miargos buvo sugalvoję temą "Rytai".. visos persirengę.. tai net ir jis ta tema buvo pasipuošęs.. biggrin.gif Šoko net kelis šokius už tą pačią kainą.. kol galiausiai persirengęs pasiliko pas mus vakarėly..  thumbup.gif

Beje.. jis jau nebelabai vedęs..  blush2.gif

tai jau kuri is mergvakario dalyviu pasistenge? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazziukas @ 2006 08 27, 00:09)
tai jau kuri is mergvakario dalyviu pasistenge?  blush2.gif

Kad jis matyt jau iš kažkurio kito mergvakario bus vienišas atėjęs.. unsure.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diksė @ 2006 08 27, 13:31)
Kad jis matyt jau iš kažkurio kito mergvakario bus vienišas atėjęs..  unsure.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mano mergvakari soko tas pats Arvaidas , na vyrukas pasoko visai grazei, ir lankstus ir draugiskas, bet buvo vienas sokio elementas kuris man nepatiko(gal mano drauges kaltos, nezinau), bet seip visa kita buvo super, ir po sokiu pasiliko su mumis pasifotografuoti ir nebuvo perdaug vulgarus.
Atsakyti
QUOTE(driuska @ 2006 08 27, 19:12)
Sveikos, mano mergvakari soko tas pats Arvaidas , na vyrukas pasoko visai grazei, ir lankstus ir draugiskas, bet buvo vienas sokio elementas  kuris man nepatiko(gal mano drauges kaltos, nezinau), bet seip visa kita buvo super, ir po sokiu pasiliko su mumis pasifotografuoti ir nebuvo perdaug vulgarus.

A kas ten per šokio elementas..?? unsure.gif
Atsakyti
Na ir populiarus tas Arvaidas blink.gif Trijuose mergvakariuose buvau kur jis soko, skustys tikrai negalima ax.gif Bet programa kaip ir pries tris metus beveik ta pati, nors kita vertusm, kka ten jau labai naujo prigalvosi mirksiukas.gif
Atsakyti
kazkodel itariu kad ir pas mane tas ptas berniukas soko ax.gif siaip man patiko, tik va vienas dalykas mane sunervino.. pamerges man maikute padovanojo tokia grazia su visokiais uzrasais apie artejancias vestuves ir liepe jam ja nurengti man kai soks paskutini soki, o jis man ja perplese... as jam sakiau kad man gaila, bet jis sake kad jam taip liepe, nu galvoju jai jau drauges taip sugalvojo tai ka padarysi, paaukojau ta maikute.. aisku galiausiai isaiskejo ak djos liepe tik ja nuimti, o ne suplesyti.. matomai jis tik taip nusirengima supranta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
merginos gal zinote klaipedoje viliotinio sokeja, nes kuris cia yra vienintelis ta diena uzmintas
Atsakyti
smile.gif Sveikutes

siaip Gelbetojai labai gerai soka mergvakariuose blush2.gif
teko pabuvoyti tai labai patiko ax.gif
Atsakyti