Kadangi netaip jau seniai pati sukau galvą kaip čia daryti su mergvakariu tai pasidalinsiu savom mintimis, gal kas nors patiks.
Pirmiausiai ieškojau klubo Vilniuje, bet nieko neradau. Ir iš viso iki šiolei nežinau kur šokti varysim.
Tada peržvelgiau internetą ir štai ką radau.
www.striptizas.joms.lt Ten asmeninis kažkokio striptizioro puslapis. 50lt. prašo valandai, bent man jau taip sakė. Atvažiuoja į bet kurį Lietuvos miestelį tik už kelionę pamokėti reikia. Bet man išvaizda jo nepatiko. Tai jis atkrito.
Toliau www.rescuemen.lt ar www.rescuemen.com dabar nebeatsimenu.
Ten išrykiuoti visi garsieji gelbėtojai-Išmieros sudėtos. Yra kontaktinis paštas. Aš į jį parašiau, gavau atsakymą su kaina. Gali pašokti bet kuris iš ten esančių bernų.
Programa trunka valandą, pašokami 4-5 šokiai. Kaina- 150lt. Aš užsiprašiau Edvardo, turiu jo mobilų.
Daugiau kantrybė nebenešė ieškoti nuogapimpių interneto tyruose, taigi viskas. Tokią informaciją aš surinkau.
Gal galite kuri patarti. koks klubas yra geras mergvakariui. Svarbiausiais reikalavimas jokių treninguotų bernų ir rusiškos muzikos klube. Gal kas ką žinote.
Kaip pubas Latino apie jį galvoju dieną naktį.
o man tai tie striptizai pries vestuves tai .kazkaip pati tikrai nenoreciau kad man kas ji uzsakytu.jausciaus tarsi savaji isduodanti...net vemt taso. kazkaip man tai isvis nekokia tradicija.PRIES VESTUVES.aisku nieko blogo labai jau ten nedaroma bet vistiek kazkaip.turbut visa gyvenima ramybes netureciau.jausciaus kaip isdavike.BET CIA TIK MANO NUOMONE
QUOTE(kayla mire @ 2005 05 26, 22:38)
o man tai tie striptizai pries vestuves tai .kazkaip pati tikrai nenoreciau kad man kas ji uzsakytu.jausciaus tarsi savaji isduodanti...net vemt taso. kazkaip man tai isvis nekokia tradicija.PRIES VESTUVES.aisku nieko blogo labai jau ten nedaroma bet vistiek kazkaip.turbut visa gyvenima ramybes netureciau.jausciaus kaip isdavike.BET CIA TIK MANO NUOMONE
kayla, aš irgi nenorėčiau striptizo šokėjo mergvakaryje, geriau jau šiaip su merginomis pašėlioti. Man taip būtų smagiausia
Na del klubo mergavakariui, tai manau, kad pubo latino tikrai tinkamas variantas, del keliu priezasciu:
ten renkasi daug uzsienieciu (ir nors dauguma pagyvene, bet vis dar linksmi), o kadangi kaip zinia kitatauciai yra kiek labiau atsipalaidave, su jais galima ivykdyti ivairiausiu uzduociu skirtu jaunamartei
Kitas reikalas, ten tikrai jauki aplinka, galima uzsirezervuoti staliukus kiek atokiau..
Is esmes, manau butu linksma visoms ir visiems
sekmes
ten renkasi daug uzsienieciu (ir nors dauguma pagyvene, bet vis dar linksmi), o kadangi kaip zinia kitatauciai yra kiek labiau atsipalaidave, su jais galima ivykdyti ivairiausiu uzduociu skirtu jaunamartei
Kitas reikalas, ten tikrai jauki aplinka, galima uzsirezervuoti staliukus kiek atokiau..
Is esmes, manau butu linksma visoms ir visiems
sekmes
QUOTE(xxxjolantaxxx @ 2005 05 27, 07:59)
kayla, aš irgi nenorėčiau striptizo šokėjo mergvakaryje, geriau jau šiaip su merginomis pašėlioti. Man taip būtų smagiausia
Vat man irgi nesinorėtų to striptizo, nepatinka ir nejausčiau nieko malonaus kai man prieš akis makaluotųsis pusnuogis bernas Jei jau daryčiau mergvakarį tai tik su draugėmis
QUOTE(Satina @ 2005 06 06, 18:59)
Merginos, gal žinot striptizo šokėjų Klaipėdoje?
Teks is Vilnaius imti . Anksciau sokdavo klubuose, bet dabar net neisivaizduoju, kur ju galetu buti
QUOTE(monicutte @ 2005 06 08, 13:35)
Teks is Vilnaius imti . Anksciau sokdavo klubuose, bet dabar net neisivaizduoju, kur ju galetu buti
galite įdėti skelbimą į laikraštį kad ieškote, gal kas atsiras
QUOTE(Reniss @ 2005 06 08, 16:24)
galite įdėti skelbimą į laikraštį kad ieškote, gal kas atsiras
atsirasti tai atsiras, tik neaišku kokios reputacijos. Manau tokiai progai turi būti berniukas su "patirtim" kad nesugadintų mergvakario ir kaip reikiant pakraipytų užpakaliuką
Fui kaip aš čia negražiai parašiau
QUOTE(monicutte @ 2005 06 08, 13:35)
kazin ar is vilniaus vaziuotu i klp?
QUOTE(lotute @ 2005 06 08, 16:29)
kazin ar is vilniaus vaziuotu i klp?
Tikrai vaziuoja tik uz kelionę reikia sumokėti, jei tikrai labai rekia birzelio 15-17dienomis gryzta mano draugė is kelionės, kuriai Klaipėdoje bendradarbės pries 2 metus buvo uzsakiusios sokėją, tai galėciau pasidomėti