QUOTE(Red_Rose @ 2011 03 30, 15:15)
Nepykit, mergaitės bet man mergvakario su striptizo šokėju yra kažkokia nesamonė. Kam tada daryti vestuves ir kažkam įsipareigoti, kai kažkas kitas, vyrui nežinant prieš mano veidą su *** mosikuoja ir bučiuoja mane. Smerkiu tokius dalykus. Jau net nekalbant apie tuos variantus, kai šokėjai persistengia ir merginų rankas kiša sau ten. Būdama savo vyro vietoje tikrai labai labai supykčiau ir būdama mylinti mergina ir antra pusė, tikrai tokių nesamonių nedaryčiau. Geriau tiesiog su panelėmis pasišokti klube ar kur ramiai pasišnekučiuoti prie kokteilių
Saunuoles, ir as jums pritariu! Man tai isvis bernvakariai ir mergvakariai tai kaip kokie keiksmazodziai skamba, cia man grinai eiline proga bledstvoms Tu visu sokimu nesuprantu, juk jei draugaudami tokiu dalyku nedaro, tai kokios cia iskirtines teises gali but suteikiamos pries vestuves? Man tai toks vaizdas, kad jei zmonems tokie dalykai yra reikalingi, tai verciau tegul susimasto, ar jie jau tikrai subrende vedyboms? Ar gal geriau dar linksmintis ir selti, kol nesi niekam isipareigojes?...