Mane kaip ir edelveise domina tie patys klausimai Ir butent kaina Panevezyje
mergavakariam noreciau parekomenduoti fotografa www.g-j.lt, buvom dovanu padare porai draugiu , malonu kai dirba toks zmogus tiesiog
QUOTE(LIUDAL @ 2004 01 17, 18:55)
Turiu vieno vilniecio sokejo telefona. Jis vaziuoja ir i Kauna. Organizavau sesei mergvakari. Lux vaikinas, panos lydesi Jeigu dar reikia, rasyk i asmenine
as organizuoju mergvakari, ar galetum atsiusti vaikinuko nr.
QUOTE(kristulle. @ 2007 06 03, 22:58)
Gal galit parekomenduot kokį berniuką šokantį Kaune, tik ne Arvaida. Čia jis taip išgirtas, o man jis visai nepatinka, mačiau tikrai ne vieną ir gražiau už į šokanti. Beje kažkas jau pastebėjo kad jo programa per tą laiką kiek aš ji zinau nei kiek nepasikeitusi, nusibodo.
Man teko Arvaida matyt net 3 mergvakariuose, tai negaliu pasakyt, kad buvo laaabai gerai ar laaabai blogai, tiesiog atliko savo darba vaikinas ir tiek...
As atsiprasau truputi ne ta tema,bet panasia
mergaites gal kas zinoto striptizo sokeja(mergina) londone?Rasykit i AZ
mergaites gal kas zinoto striptizo sokeja(mergina) londone?Rasykit i AZ
Sveikos, dabar ir man atiteko tokia garbe-organizuoti mergvakari, as kaip jauniausia ir smarkaiusia tai,.. ir liepe man, kad butinai butu striptizioras, o wat reikia jo Panevezyje,.. gal kas ka zinot, kaip kas soka,atrodo kokia kaina ir t.t. Ar galit ka rekomenduoti?
QUOTE(mildose @ 2010 04 23, 14:59)
Sveikos, dabar ir man atiteko tokia garbe-organizuoti mergvakari, as kaip jauniausia ir smarkaiusia tai,.. ir liepe man, kad butinai butu striptizioras, o wat reikia jo Panevezyje,.. gal kas ka zinot, kaip kas soka,atrodo kokia kaina ir t.t. Ar galit ka rekomenduoti?
Rekomenduoju su Virgiu Valuntoniu susisiekti, jis turi kontaktus Vilniuje striprizo shokeju, nes vietinis striptizo shokejas labai jau prastas...tai va, per mano mergvakari buvo shokejas Saulius, jis per BTV zhinias pusnuogis vesdavo bet jau sushoko visos apakusios buvo, ir kiek teko matyti striptizu, tai tikrai labai orginaliai, seksualiai, meistrishkai, efektyviai sushoko, visos buvo apibuciuotos ir patenkintos
Na o kiek pinigeliu jis praso uz ta geri sawo ir grozi? gal butu galima suzinoti, bent apytiksliai?
QUOTE(mildose @ 2010 04 23, 17:44)
Na o kiek pinigeliu jis praso uz ta geri sawo ir grozi? gal butu galima suzinoti, bent apytiksliai?
Na tada buvo 2007 metai, tai jis is Vilniaus i Pnvz sodus vaziavo tai jei neklystu 350 tikrai ne daugiau
Na tikrai nera daug,.. reikes ziureti, ka kitos pamergytes ir drauges manys,.. Nes manau, kad pamerges nenores daug moketi uz mergvakary, kai tuo tarpu joms ir westuwems reikia ruostis,..
As tai pati dar bandysiu i rescuemen skambinti, sake Edwardas fainas
As tai pati dar bandysiu i rescuemen skambinti, sake Edwardas fainas
Tikrai mergvakariui niekas nenori daug isleisti, bet mes pernai ir be striptizo be 100 lt neapsejom, nes sodybele nuomavom, tad kuo daugiau mergaiciu surinksi, tuo geriau ir pigiau gausis
Truputi seilei pavarvinti
Truputi seilei pavarvinti
Na as asmeniskai, bent iki 300lt galiu palikti, pasiruosus aukotis sawo kriksto mamai bet ne nuo wienos manes juk priklausis na dar siek tiek tlokai tas mergwakarsi, bet po truputy ruostis manau jau reikia
o nuotraukyte tai liux
o nuotraukyte tai liux