gelbekit, norim draugei suorganizuot gimtadieni, toki nepamirstama. gal kas zinot kur Kaune gaut sokejeli uz pinigus, kad i vakareli atvyktu?
Vilniuje zinau, deja, Kaune - ne...
O man su draugem buvo panasi situacija, kai uzsimanem berniuko-sokejelio, is anksto nepasidomejusios tel. Tai skambinom lakrasciuose nurodytais tel. Ir ka gi : prostitutu- sociai, o kad pasoktu -nera...
seniai seniai du mergvakarius esu organizavusi... su shokejeliais... Kaune... Jei tada radom, dabar tikrai turetu buti dar daugiau...
Tikrai pamenu, kad buvo tokia nuoruoda "geruose interneto puslapiuose". Susirask. Kazkas dave nuoruoda i asmenini sokejo puslapi, jis vaziuoja i bet kuri LT miesta, tik kelione reik apmoket.
P.S. Ech, suradau as pati ta nuoruoda: www.freewebs.com/tigras Bet kazkodel nebeveikia... o gaila...
P.S. Ech, suradau as pati ta nuoruoda: www.freewebs.com/tigras Bet kazkodel nebeveikia... o gaila...
Jetau Kika,ar cia problema??? Kiek mokesit? As savo vyra ikisciau
QUOTE (Monikule @ 2004 01 15, 16:21) |
Vilniuje zinau, deja, Kaune - ne... |
O man idomu butu apie Vilnieti=sokeja suzinot, nes rengiame draugei mergvakari. Kiek jis kainuoja ir kuriam laikui?
jeigu dar reikia galiu paieskot , manau kad i kiekviena bara nuejus galima susirast pas mane buvo toks geras super vos vos nenuejau na leva. tik drauges nesake kiek mokejo manau reikia deretis. ir laikrasciuose manau yra . kazkur apie 100 lt kainuoja. bandziau paklausinet kiek kainavo manasis kur buvo per mergvakari ,bet deja saugo ,kaip didele paslapti.
o cia 100 Lt kaina spec. vakareliams ar tiek pat kainuotu i namus pasikviesti?
tet-a-tet kaip sakoma...
tet-a-tet kaip sakoma...
Sveiki,
norime draugei surengti mergvakari, gal kas zino kur rasti striptizo sokeju ir kiek jie kainuoja,Vilniuje.
Laukiu laiskuciu.
norime draugei surengti mergvakari, gal kas zino kur rasti striptizo sokeju ir kiek jie kainuoja,Vilniuje.
Laukiu laiskuciu.