Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

QUOTE(dije @ 2010 02 01, 14:19)
Tai jei pakelsite temperatūrą virš 110 toliau nuo katilo esantys plastikiniai vamzdynai nenukentės?  g.gif

Nieks tokiomis temperaturomis nekurena, bet anksciau ar veliau visi tai apturi ar per ziopluma ar kam nors sustreikavus. Gal nesileiskim i techninius dalykus kaip vykdomas karsto vandens maisymas sistemoje, kad uztikrinti komfortiska temperatura, radiatoriuose ir grindyse, kokiomis priemonemis ir budais tai galima padaryti bigsmile.gif
kaip mes cia besnekesim vistiek pingvinuko meistras padarys taip kaip jam atrodys geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2010 02 01, 14:43)
kaip mes cia besnekesim vistiek pingvinuko meistras padarys taip kaip jam atrodys geriau  biggrin.gif

Nieko jis nebedarys blush2.gif Jau ir Vilproje pasakė, kad gerai, kad ant grįžtamo.

O tą perkaitimą gal reikia priimti kaip įšventinimą į KKK kūrikų gretas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 02 01, 14:54)
Nieko jis nebedarys  blush2.gif Jau ir Vilproje pasakė, kad gerai, kad ant grįžtamo.

O tą perkaitimą gal reikia priimti kaip įšventinimą į KKK kūrikų gretas  lotuliukas.gif

Aha prastas tas kurikas kuris nepajuto to malonaus jausmo, pamates jog katilo rodykle perlipo 100 ir toliau sekmingai kyla lotuliukas.gif . Jega thumbup.gif .
Svarbu nepasimesti:
uzdaryti, bet koki oro padavima katilui. Cirkuliacinius siurblius ant maximalaus greicio. grindis ant maximalios temperaturos, visu radiatoriu termogalvas ant maximumo.
Atsakyti
QUOTE(Vyckaju @ 2010 02 01, 15:17)
Aha prastas tas kurikas kuris nepajuto to malonaus jausmo,  pamates jog katilo rodykle perlipo 100 ir toliau sekmingai kyla lotuliukas.gif . Jega thumbup.gif .
Svarbu nepasimesti:
uzdaryti, bet koki oro padavima katilui. Cirkuliacinius siurblius ant maximalaus greicio. grindis ant maximalios temperaturos, visu radiatoriu termogalvas  ant maximumo.

Šitą aš jau žinau bigsmile.gif
O vą ką daryti, kai per vėlai pamatai doh.gif Na tikiuosi, kad jau mums taip daugiau nebebus cool.gif Nebeplauks grindys, nes laminatas tokio antro pasityčiojimo jau nebeatlaikys lotuliukas.gif Truputį dabar pasiraitė, bet ten stovės kažkada sieninė spinta, tai nieko tokio...
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2010 01 30, 13:26)
Ir kažkada žadėjau parodyti laiptus. Kie , žinoma dar neužbaigti, turėklai su lipnia juosta pritvirtinti hihihi.gif  Dar- kt. savaitę ateina dažytojai, pakartotinai perdažys visą laiptinę.  (foto matosi sienos nedabaigtais plėmais)

Panašius laiptus aš pas Rutata jau esu nužiūrėjusi, man toks stilius labai mielas wub.gif Gal galėtumėt meistrelio telefoną į a.ž parašyti ir jei nepaslaptis kiek tas grožis kainavo ax.gif
Atsakyti
Labai dėkoju visiems pasisakiusiems ir suskubusiems man į pagalbą
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 01 vasario 2010 - 15:00
QUOTE(cunami @ 2010 02 01, 15:56)
Panašius laiptus aš pas Rutata jau esu nužiūrėjusi, man toks stilius labai mielas  wub.gif  Gal galėtumėt meistrelio telefoną į a.ž parašyti ir jei nepaslaptis kiek tas grožis kainavo  ax.gif

Rutata mano gera pazystama. rolleyes.gif Abi auginame birzelinukes dukrytes. Tai ji man ir apsviete kur galima isigyti tokius metalo tureklus. thumbup.gif
Meistrelio tel galiu- bet tik kazi ar jums tiks. -jis is siaures Lietuvos miestelio. Mediena pirkome is ten, is girininkijos, pats MB is misko parsigabeno, pats meistrui veze. Po to pats i VLN parsigabeno jau pagamintus. -tai mums gryna kaina isejo tik apie 7000. Yra 32 pakopos+tureklai.Neskaiciuojant savo darbo ir savo transporto. ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif po isbandymu salciu- isbandymai sniegu? biggrin.gif
pas mus iki keliu doh.gif
nu ir ziema doh.gif
kaip statytojos? ar jau visai po s niegu?
----------
Masina is vakaro del visa ko palikom ant keliuko. Beprasmiska buvo kasti - pas mus grynas plikas laukas, tai smarkiai puste. Po pusvalandzio prakasto takelio nebelikdavo... doh.gif Ryte vyras prakase, nu ir veltui- vel sninga ir pusto doh.gif Negana to tuo takeliu atklydo bjaurastis katinas ir iejimo duris nupurske. Net viduj dvokia katino myzalais doh.gif galejo ir nekasti...
Atsakyti
Sveikos statytojos..
žodžiu- žiemojam. Pas mus irgi keliukai nevalomi, kiek patys prasikasam. Kolkas dar neteko pusnyje sėdėti ir kažkur į kalniuką savo apylinkėse neužvažiuoti. Bet jei dar tiek snigs- tai jau nafik, kaip Valinskas sako. Užtenka to sniego.
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2010 02 02, 00:21)
Meistrelio tel galiu- bet tik kazi ar jums tiks. -jis is siaures Lietuvos miestelio. ]

Na gal tada nelabai 4u.gif Bet kokiu atveju turiu rutatos meistrelio kontaktus. O turėklų metalinę dalį turbūt pirkote iš Merlanos? ax.gif
Atsakyti
Pas mus gerai viskas su sniegais. Kas antra diena pakaitom su kaimynais musu statybininkai (kurie gipsa ant lubu suka) nukasinejo, tai be problemu privaziuojame thumbup.gif Bet vat apsniges sklypas parode dar viena suneraminusi fakta - kazkas buvo vaiksciojes sklypu, ziurinejo pro langus unsure.gif Aisku, name yra signalizacija. Bet visvien neramu verysad.gif

O siaip vat siandien jau turime pasiimti grindines plyteles pirmam aukstui. Issirinkome tokias:

user posted image

Spalva Akatio wub.gif BrUngios, bent jau man labai labai wub.gif

Ir jau siandien arba ryt pabaigs sukioti gipsa ant lubu ir prades klijuoti plytkas pirmo auksto vonioje.
Jas parsivezem is Lenkijos, tai dabar po 2 savaiciu bus antro auksto voniai uzsakytos plyteles. Iki tol reikia butinai pabaigt pirmo auksto vonia, nes neaisku, gal ka blogai paskaiciavau ir pritruksim plytku. Kad nereiktu paskui del puses kvadrato i Bialystoka vaziuot - MB mane jauciu prie kryziaus prikaltu doh.gif

Daugiau kaip ir neturiu kuom pasigirti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2010 02 02, 09:48)
Na gal tada nelabai  4u.gif  Bet kokiu atveju turiu rutatos meistrelio kontaktus. O turėklų metalinę dalį turbūt pirkote iš Merlanos?  ax.gif

Taip iš Merlanos. Bet va būtent tokios formos (kaip pas mus) rozetes (čia tas vienas raitinys vadinamas ROZETĖ) doh.gif yra padorios kainos. Kitokios rozetės kažkodėl gerokai brangesnės, nors grožiu niekuo nepasižymi..Žinoma nusiprkus dar juos reikėjo nugruntuoti, nudažyti..
Rutatos meistrelis pas mus liko trečioje vietoje. Turėjom dar kitą variantą iš savo provincijos. Palyginimui- jūsų žinomas vilniškis už tokį pat darbą užsiprašė 10 000, kai provincijos meistrelis pagamino už 4000. ax.gif thumbup.gif

QUOTE(Mari @ 2010 02 02, 09:58)
Pas mus gerai viskas su sniegais. Kas antra diena pakaitom su kaimynais musu statybininkai (kurie gipsa ant lubu suka) nukasinejo, tai be problemu privaziuojame  thumbup.gif Bet vat apsniges sklypas parode dar viena suneraminusi fakta - kazkas buvo vaiksciojes sklypu, ziurinejo pro langus  unsure.gif Aisku, name yra signalizacija. Bet visvien neramu  verysad.gif

O siaip vat siandien jau turime pasiimti grindines plyteles pirmam aukstui. Issirinkome tokias:

user posted image

Spalva Akatio  wub.gif BrUngios, bent jau man labai labai  wub.gif

Ir jau siandien arba ryt pabaigs sukioti gipsa ant lubu ir prades klijuoti plytkas pirmo auksto vonioje.
Jas parsivezem is Lenkijos, tai dabar po 2 savaiciu bus antro auksto voniai uzsakytos plyteles. Iki tol reikia butinai pabaigt pirmo auksto vonia, nes neaisku, gal ka blogai paskaiciavau ir pritruksim plytku. Kad nereiktu paskui del puses kvadrato i Bialystoka vaziuot - MB mane jauciu prie kryziaus prikaltu  doh.gif

Daugiau kaip ir neturiu kuom pasigirti...  g.gif

Spalva thumbup.gif thumbup.gif

O mes tai Lenkijos atsikandome . Žodžiu- nuvažiuoji į Suvalkus, aišku norimo kiekio plyteliu nebūna, užsisakai, lauki, po to važiuoji atsivežti. Ir kažkaip padėliojom, kad daugiau vargo kelionėje, negu ten susitaupo. ax.gif Gal aišku, kiti randa ir pigiau ir gerokai sutaupo, na bet mes nelabai pajutom iš to važinėjimo į Suvalkus. rolleyes.gif
Atsakyti