Pingviniuk ir pas mus ant grįžtamo
QUOTE(vobla @ 2010 01 27, 17:35)
man vakar parode langu meistras- tarp vidaus palanges ir lango- i plysi vizitine lenda vidaus palanges dejomes patys- kaip ir nera kam per galva duot... lupt laukan ir per naujo det , kai vidaus apdaila jau padaryta- kazkaip dar letenos nekyla... teks gal kokiu hermetiku uzsandarint
galima būtų nusiėmus stiklajuostes su ilgais medvarščiais mažomis galvomis pritraukti tas palanges grežiant per rėmą. grezti reikia į griovelį, kurioje fiksuojasi stiklajuostė. arba sandarinti hermetiku kokiu nors.
QUOTE(wilike @ 2010 01 28, 13:06)
Niu va... Nieko aš nebesuprantu... Tas kitas santechnikas atvažiavęs kai buvo, tai sakė, kad reikia ant paduodamo perstatyti, kad nebepsichuotų katilas Nors pagal Kalvio instrukciją ant grįžtamo turi stovėti.
QUOTE(wilike @ 2010 01 28, 13:06)
ir pas mus ant grįžtamo
QUOTE(wilike @ 2010 01 28, 11:52)
atliekamus pinigus kur skiriam ne jusu reikalas, bet tikrai ne kurui. Beto nemanau kad plevele kazka ir padetu, gi ne laukas virsuj. Juk ir stogas su plevele uztrauktas. Ne tame esme.
tai kam savo problemas cia viesinate, jeigu del patarimu paskui pykstate
QUOTE(zvejys @ 2010 01 28, 13:07)
galima būtų nusiėmus stiklajuostes su ilgais medvarščiais mažomis galvomis pritraukti tas palanges grežiant per rėmą. grezti reikia į griovelį, kurioje fiksuojasi stiklajuostė. arba sandarinti hermetiku kokiu nors.
jauciu rinksimes hermetika su tais medvarzciais- labai jau makabriskai skamba...
bet silumos nuostuoliai akivaidzus. name yra nedidelis kambarys, kur du 1,5 plocio langai . visad svarsteme kas cia blogai , nes jis daug saltesnis. kai parode tuos plysius meistras, as juos laikinai apkamsiau. siandien sitaip vejuota, o kambary daug silciau pasidare. niekad neisivaizdavau , kad pro milimetrini plysi galima prarasti tiek silumos. nuimu apkamsyma- tiesiog jauciu kaip pro ten vejai svilpia...
turiu itarima, kad kai statem palanges to plysio ten nebuvo. tiesiog pradejus sildymo sezona medis susitrauke. gyvas gi daigtas- vaiksto
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 28, 13:10)
Niu va... Nieko aš nebesuprantu... Tas kitas santechnikas atvažiavęs kai buvo, tai sakė, kad reikia ant paduodamo perstatyti, kad nebepsichuotų katilas Nors pagal Kalvio instrukciją ant grįžtamo turi stovėti.
Gal čia nuo katilo priklauso?
QUOTE(dije @ 2010 01 28, 13:35)
Gal čia nuo katilo priklauso?
Na gal? Nebežinau... Kur čia jau ir pasiklausti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 28, 13:37)
Na gal? Nebežinau... Kur čia jau ir pasiklausti
Paklausiu SB platesnio paaiškinimo kodėl pas mut taip o ne kitaip. Jis su KK katilu "užaugęs" tai išmano tuos ir sovietinius paprastus ir šiuolaikinius sudėtingus.
QUOTE(dije @ 2010 01 28, 14:02)
Paklausiu SB platesnio paaiškinimo kodėl pas mut taip o ne kitaip. Jis su KK katilu "užaugęs" tai išmano tuos ir sovietinius paprastus ir šiuolaikinius sudėtingus.
Ačiū, oi galva man susisuks nuo to katilo
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 28, 13:10)
na musu situacija gal nelabai panasi i tamstos, bet pasisakyt labai norisi
va ka sako mano MB:
pas mus trys siurbliai. backa - katilas ant sugriztancio, boileris - backa ant griztancio, o backa - grindys nezinau, nes ten visas gamyklinis mazgas, jei gerai pamenu tai ant paduodancio. nemanau kad cia problema, nes ratas tai uzdaras, tai koks skirtumas ar ant paduodamo ar ant griztamo, nes jei ant paduodamo jis pus, o ant griztamo trauks.
vakumas gi nesusidarys. nu cia tokia nuomone tiesiog.
tiesa, pas mus pasijaute katilo darbo pagerejimas, kai nustatem, kad is katilo imtu temperatura jau 40 laipsniu (pirma buvo 60). taip katilas labiau ausinasi, nes kas virs 40, jau iskart nusiurbiama i sistema.
QUOTE(zuikulis @ 2010 01 28, 15:05)
tiesa, pas mus pasijaute katilo darbo pagerejimas, kai nustatem, kad is katilo imtu temperatura jau 40 laipsniu (pirma buvo 60). taip katilas labiau ausinasi, nes kas virs 40, jau iskart nusiurbiama i sistema.
Ir mano vyras dabar sumažino temperatūrą...
Ačiū už nuomonę