Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

QUOTE(pego @ 2010 01 25, 21:14)
axa kur duris sakėtės ir kieno langai  ax.gif čia info ateičiai nenorėčiau problemu kuriu turi mergaitės smile.gif

gamino Alseka, ir duris ir langus.
čia buvo kai kurių paabejojimų, kad kitoms merginoms jų apdailos kokybė pasirodė nekokia . Na, mūsų reikalavimu atitiko smile.gif Bet su padidinimo stiklu nežiūrėjau.

Draugai pas juos medinius langus gaminosi, irgi viskas neblogai. Tiesa jiems pristatymą kažkaip užtempė - turėjo kelis kartus paraginti.
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2010 01 26, 14:41)
Niu va- buvo, pareguliavo mano langus duris... tiesiog visur sandarumo jau truko, tai prispaudima pakoregavo. O vat pagrindines iejimo tai teks tvarkyt kai jau atsils, nes visai isimti reikia...Bet tikiuos iki to laiko nesusalsime, jei jau prie tokio minuso nesusalome. Kazin ar sia ziema dar bus daugiau g.gif be to, jau vakar parsivezem vidaus duris i tambura, tai jas susidejus man bus visai nusispjaut ant anu...Taigi, palauks tu siltesniu laiku...paguodai meistrelis papasakojo visokiu baubu , kurie po treju-penkeriuu metu laukia susidejusiu medinius langus... smile.gif aisku, as jam napasakiau, kad niekad neplanavau tokiu detis...bet matyt nusprende, kad plastika keikiu smile.gif
----
na po biski judame- vakar parveze trejas vidaus duris... thumbup.gif

tai jei jau kitas duris turite, tikrai nebeda - nesusalsit drinks_cheers.gif

tai sakai diedas sake kad kas turi medinius langus begs po 3-5 plastikiniu darytis g.gif abejoju cool.gif

QUOTE(zuikulis @ 2010 01 26, 16:57)
mes nakti nekurenam.  ax.gif tam reikalui pas mus stovi akumuliacine backa 1000 l. ir nakti siubrliukas is jos ima karsta vandeni ir po grindis varineja, radiatoriu nera.
siaip ir isvaziuodami nekurenam, paliekam max. pora zariju. tik kad namas dar nepabaigtas, tai tos backos pusei nakties uztenka. bet mes mazu vaiku neturim, tai susiglaudziam su MB ir gerai buna  blush2.gif  lotuliukas.gif . o diena, kadangi nedirbu, kurenu. paskui kai namas isdzius ir susitvarkys apsiltinimas, tikiu, kad backos ilgiau uzteks  rolleyes.gif

o kike pas jus sildomo ploto ir koks peciau galingumas. O kodel backos jum tik puse nakties uztenka. mes akumuliacines net neturim, grindinis sildymas, bet silumos iki ryto uztenka, jei tik -10 tai ir iki pietu nekurent galiu, tik paskui ilgiau syla.
Vakar visa diena nekurenom. Vaje vakare 17 namie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2010 01 27, 10:01)
lotuliukas.gif
bla bla bla- prisisnekejau... siandien pas mus uz lango -32!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dieds ryte i darba velavo, bet ne del to, kad masina kokia nesivede, o del to, kad zvaliai( kitaip jauciu neimanoma lotuliukas.gif ) po laukus begiojo termometrus fotkindamas...sake nieks nepatikes kitaip, nes per "laba ryta" Vilniuje tik  -23 tris rode...

eina peklon, kokiame čia ašigalyje jūs įsikūrę blink.gif

pas mus -25 , ir tai jau sočiai atrodo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 01 27, 10:26)
gamino Alseka, ir duris ir langus.
čia buvo kai kurių paabejojimų, kad kitoms merginoms jų apdailos kokybė pasirodė nekokia . Na, mūsų reikalavimu atitiko smile.gif Bet su padidinimo stiklu nežiūrėjau.

cia man ju apdalia gruboka pasirode rolleyes.gif Na ir taip kazkaip bendravimas nelabai jau koks buvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 01 27, 10:31)
eina peklon, kokiame čia ašigalyje jūs įsikūrę  blink.gif

pas mus -25 , ir tai jau sočiai atrodo...  doh.gif

na pas kaimynus -33 rode, ale pas juos kazkodel visa ziema pora laipsniu zemiau... unsure.gif
silumos siurblys beje nuo spiritiniu vistiek atsilieka- terodo-26.
bet juo jau nebepasiklauju- aplink nama isdeliojom aibe kitokiu...kad zinociau kada dar galiu vaikus laukan leisti...
jauciu amen mano graikinams riesutmedziams... verysad.gif kasmet ir taip iki sniego dangos nusaldavo ( per vsara vel atzeldavo), o dabar jauciu bus uzsilenke suvisam,...
ir 5 visnaites pernai rudeni pasodinom... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 01 27, 09:31)
eina peklon, kokiame čia ašigalyje jūs įsikūrę  blink.gif

pas mus -25 , ir tai jau sočiai atrodo...  doh.gif

matai nevisi termometrai vienodai rodo biggrin.gif pas mano mama vienas net -50 rodydavo
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 01 27, 10:30)
Vakar visa diena nekurenom. Vaje vakare 17 namie  unsure.gif

O kodėl taip nukrenta temperatūra? Mes tik iš vakaro pakuriame, grįžę randame +21 4u.gif

Mano tai braškės jaučiu irgi nušals doh.gif Tiek nedaug daigelių pasodinau ir tų nebūs unsure.gif Noriu savo braškių bigsmile.gif
Atsakyti
Nu šakės- kur jūs čia tokius šalčius randate? Pas mus Antakalnio pakraštys, pamiškė, tai termometras terasoj, į rytų pusė. 6 ryto buvo 24 minus.
Automobily ties olandų žiedu 8 ryto: -25 rodė. Niu neradau 30 minuso niekur. rolleyes.gif

Bet už tai mūsų mielasis dujinis pečius užšalo. Jo nenaudojam nuo sekmadienio, o šiandie yra priežastis jį įjungti, o įjungti negalim. hihihi.gif Tai MB ten su statybiniu fenu lygtais šildo ar ką- girdėjau kažką... g.gif . Smulkmenų nežinau, kaip ten jį gaivina, tik žinau kad užšalo..ir vakare po darbo grįšiu į vėsius namus arba ne...kaip pasiseks šildytojui... doh.gif
Šiaip mes KK katilą kuriame irgi pavakrėj. Tempa kambariuose be durų 22 ir daugiau būna. Jau kai 18 tai šaukiu "Šalta...."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dije: 27 sausio 2010 - 10:18
QUOTE(cezas @ 2010 01 27, 10:38)
matai nevisi termometrai vienodai rodo  biggrin.gif pas mano mama vienas net -50 rodydavo

na tureciau nors kiek pajegesni neta- sukelciau nuotraukas is rytines diedo fotosesijos, kai viens salia kito suguldyti termometrai- ta pacia temperatura rodo...
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 01 27, 10:37)
cia man ju apdalia gruboka pasirode  rolleyes.gif  Na ir taip kazkaip bendravimas nelabai jau koks buvo  schmoll.gif

o mums jų vadybininkas, su kuriuo bendravome, kaip tik ir buvo vienas iš veiksnių kuris nulėmė pasirinkimą smile.gif Bet jis berods nebedirba.... O jūs galėjot bendrauti visai su kitu. Žmogiškasis faktorius čia labai svarbus. Gali būti nuostabiausias produktas, bet jei aptarnavimas 'nelimpa' - apeisi ratu.
Papildyta:
QUOTE(cezas @ 2010 01 27, 10:38)
matai nevisi termometrai vienodai rodo  biggrin.gif pas mano mama vienas net -50 rodydavo

bet jei keli taip rodo, nori nenori pradedi tikėti smile.gif ( *su sąlyga kad ne -50 biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2010 01 27, 10:48)
na tureciau nors kiek pajegesni neta- sukelciau nuotraukas is rytines diedo fotosesijos, kai viens salia kito suguldyti termometrai- ta pacia temperatura rodo...

ehh jauciu pas mus irgi tiek,netoli juk unsure.gif . O name jau 3 dienas nebuvome, angliu imete MB ir viskas. Tikekime iki rytojaus neuzsals viskas. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 01 27, 10:55)
ehh jauciu pas mus irgi tiek,netoli juk unsure.gif . O name jau 3 dienas nebuvome, angliu imete MB ir viskas. Tikekime iki rytojaus neuzsals viskas. blink.gif

nebutinai pas jus bus taip salta. kaime uz 7 km- tik -25...
pas mus naturalu, kad salciau. Gi zemuma aukstumoje...
----------
Irsika, o pas jus namas apsiltintas ?
berods kazkada vaziavom pro sali dar lyg ir nebuvo? g.gif unsure.gif
Atsakyti