QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 22, 14:07)
Kristik, o kas plytelėms nutiko?
Kai prieš klijuojant pradėjome dėlioti, pamatėme, kad grindų plytelių glazūra kai kur su broku, būtume jas sudėję kur reikia pripjaustymu, bet kai kurios plytelės buvo su mikro įbrėžimais, o kai išpakavom sienines, tai iš 20 plytelių esančių dėžutėje, net 11 buvo nekokybiškos - tai taškiukai po glazūra, tai dėmelės
Plytelės I rūšies! Žodžiu, dabar laukiam kitų - šiandien pranešė, kad gamintojas turi kitos partijos, tai gal kt. savaitę atveš... Tik neramu, kad vėl tas pats gali būti... Dabar dar svarstau apie atvežimą - tikriausiai reikia man reikalauti, kad jie man plyteles atvežtų į vietą, o brokuotas lai irgi patys pasiima
QUOTE(axa @ 2010 01 22, 14:17)
<...>
Gal mes nesam tokie gurmanai kad pajusti skonio skirtumą ruoštame maiste?
Aš irgi esu tik už indukcinę
Bet su mielu noru savo virtuvėj turėčiau ir vieną dujinę kaitvietę - irgi nesu gurmanė, bet gaminti mėgstu ir kartais begaminant kyla mintis "o kaip dabar būtų gerai dujinė viryklė"
Aš va žiemą patampu didžiąja gamintoja ir vis paskutiniu metu svarstau - gal vėrta įmontuoti dvi orkaites
Kaip manot? Nes tarkim, jei kepu pyragą ir keksus ar tiesiog sausainiai netelpa ant vieno padėklo, visada kepu per du kartus, nes man kažkaip geriau iškepa, kai yra viena skarda. Bet gal naujose viskas visai kitaip?
QUOTE(Bagi @ 2010 01 22, 14:49)
nu va, ne aš viena pastebėjau skirtumą
kam blynai, kam duona, kam bulvės
ant ugnies gaminamas maistas turbūt skiriasi kažkiek nei elektromagnetinėm bangom
Ugnis visai kitaip kaitina nei įkaitusi elektrinė kaitvietė. Aš pvz. niekada nevalgiau skaniau išvirtų bulvių kaip pas močiutę kaime, kur bulves ji virdavo ant lauko pečiaus tokiame giliame į apačią siaurėjančiame puode (tikriausiai žinot - tie, kurie įsistato į tokias skyles virš ugnies)
Dar vat įdomus niunasas buvo su keptuve - atidavė man mama vieną savo keptuvę (man ji labai patiko dėl labai skaniai joje iškepančių bulvyčių) tai vat parsivežiau laiminga, o kai bandžiau išsikepti bulvių, tai ėmė man ir pritraukė tas bulves prie dugno
Bandžiau ne vieną kartą, bet nepasisekė. Jau buvau ją nurašius išmetimui, bet grąžinau mamai - ji ant dujinės viryklės iki šiol kepa skaniausias bulvytes