Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

QUOTE(Endendu @ 2010 01 22, 14:29)
...o mūsuose aš pagrindinė KK katilo žinovė ax.gif Tikrai nieko sudėtingo ten nėra - tik kelis pagrindinius principus žinoti reikia, ir tiek. Tik va jau tas katilo valymas wacko.gif

Šaunuolė thumbup.gif

o kas kiek laiko valote katilą? MB tai į savaitę kartą, ir tai užtrunka geras dvi valandas bevalydamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 22, 14:32)
Šaunuolė  thumbup.gif

o kas kiek laiko valote katilą? MB tai į savaitę kartą, ir tai užtrunka geras dvi valandas bevalydamas  doh.gif

pas mus tai gal kartą į mėn... g.gif
(nors paskutinį kartą girdėjau murmėjimą kažką tai panašaus 'gal reikia dažniau' biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 22, 14:32)
Šaunuolė  thumbup.gif

o kas kiek laiko valote katilą? MB tai į savaitę kartą, ir tai užtrunka geras dvi valandas bevalydamas  doh.gif

Aš kas antrą dieną valau....Man kažkaip atrodo, kad tada mažiau priauga ir geriau šilumą atiduoda.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2010 01 22, 14:52)
Aš kas antrą dieną valau....Man kažkaip atrodo, kad tada mažiau priauga ir geriau šilumą atiduoda.

Na vargas tada su tais kūrenimais doh.gif Greičiau pavasaris rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mergikės smile.gif Nė nenumaniau, kad tiek vargelio su KK katilais doh.gif

Kas dėl viryklės, tai indukcinės išlaikymas gal pigesnis nei dujinės, nes jai esant, sutaupoma kitiems elektros prietaisams (minėti tarifai). Vistik, aš mielai turėčiau ir dujinę viryklę, nes kai kurie patiekalai tikrai išverda ar iškepa kitaip ax.gif Tik mes nusprendėme, kad tai nelabai rimtas pretekstas vestis dujų vamzdžius iki virtuvės.. Be to, kažin ar tada gautume pigesnį elektros tarifą, jei atstovas pamatytų, kad dujos atvestos mastau.gif

Na, o pas mus darbai mažumėle apstojo... Laukiam šiltesnių orų lauko palangių montavimui, taip pat turi pakeisti brokuotas vonios plyteles.. Dabar bandau pagal turimus pinigus susidelioti prioritetus planuojamiems darbams mastau.gif

Beje, dujų mūsų namas per 2,5 mėn suvartojo virš 1000 m3 doh.gif Žinoma, tam įtakos turėjo paties namo būsena (neišdžiūvęs), niekur nėra durų, o pro garažo vartų apačią skverbiasi šaltis (vartus, kad neliktų tarpelių reguliuos, kai suklijuos plyteles), be to dar nesumontuotas vidaus daviklis (bijojau, kad nesugadintų)...
Atsakyti
Kristik, o kas plytelėms nutiko?
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2010 01 22, 15:05)
Vistik, aš mielai turėčiau ir dujinę viryklę, nes kai kurie patiekalai tikrai išverda ar iškepa kitaip  ax.gif

kai gyvenau savo bute, turėjau paprastą AEG stiklokeramikos elektrinę viryklę (ne indukcinę) . Na, buvo viskas neblogai, išskyrus tai kad ant jos greitai 'priskreto' ratilai kurių nuvalyti net spec.gremžtukai nepajėgė.

nuomotame name buvo pagyvenusi dujinė viryklė. Prisiminus savo ex-stiklo keramikinę, tokia nostalgija apimdavo doh.gif Keikiau aš tą dujinę, visapusiškai smile.gif
Išsikraustydama 'atšvečiau', dantis sukandusi biggrin.gif Ir atsižegnojau smile.gif

o dabar su indukcine kaifuoju smile.gif Nekaifuoju taip su šaldytuvu bio-fresh nuline zona, ar kita buitine technika(gal išskyrus kavos aparatą hihihi.gif ) , bet vat viryklė yra thumbup.gif

Gal mes nesam tokie gurmanai kad pajusti skonio skirtumą ruoštame maiste? bigsmile.gif
Atsakyti
Mes bute turėjome dujinę viryklę... Tai tiesa, ją prižiūrėti kur kas sunkiau. Dabar name turime nenaują elekrinę Wihrpool (MB tėtis atidavė), tai truputį reikėjo man prie jos priprasti... Blynai pirmieji degė... Ir duona kepta tikrai ne tokia pati kaip ant dujinės kepta išeina smile.gif Prižiūrėti tai ją labai lengva. Tik ratilai ir pas mus yra... Bet aš jų ir nešveičiau,,, Dar gal prisiruošiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 22, 15:22)
Ir duona kepta tikrai ne tokia pati kaip ant dujinės kepta išeina smile.gif.

kas čia per duonos kepimo būdas, ant viryklės ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 01 22, 15:25)
kas čia per duonos kepimo būdas, ant viryklės ?  g.gif

Paprasta, na riekelėmis ir įtriname česnaku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 22, 15:26)
Paprasta, na riekelėmis ir įtriname česnaku  ax.gif

ir yra skirtumas? bigsmile.gif geras, reikės pamėgint! Bet tik kad nebeturiu su kuo palyginti ...
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 01 22, 15:28)
ir yra skirtumas?  bigsmile.gif  geras, reikės pamėgint! Bet tik kad nebeturiu su kuo palyginti  ...

Na žinok, net vaikai sako, kad duona ne tokia kaip pas senelį lotuliukas.gif Gal čia tik taip atrodo...
Atsakyti