Kas kūrenatės KK katilais, gal galite parašyti:
Kokio galingumo jūsų katilas, pavadinimas ir koks šildomas plotas?
Ačiū
Atrodo išsiaiškinome katilo perkaitimo priežastį Šianakt vėl bandė perkaisti... Tik šį kartą spėjome jį ataušinti ir nieko nenutiko
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 22, 10:55)
Kas kūrenatės KK katilais, gal galite parašyti:
Ačiū
Atrodo išsiaiškinome katilo perkaitimo priežastį Šianakt vėl bandė perkaisti... Tik šį kartą spėjome jį ataušinti ir nieko nenutiko
Ačiū
Grįžusi namo SB išklausinėsiu ir parašysiu.
Šią savaitę gyvenom be "katilinės direktoriaus" tai šildžiausi dujomis. Niu patogumas neišpasakytas... tik va kai sąskaitą gausim- tada žiūrėsim, kaip bus linksma.
..na, bet nemoku to KK katilo užkurti ir net nenoriu mokėti... mano reikalai su ugnimi baigiasi ties žvakės taisiklingu uždegimu, o jau apie KK katilus tai...
QUOTE(dije @ 2010 01 22, 11:45)
na, bet nemoku to KK katilo užkurti ir net nenoriu mokėti... mano reikalai su ugnimi baigiasi ties žvakės taisiklingu uždegimu, o jau apie KK katilus tai...
Aš ir ten rankų nekišu
QUOTE(axa @ 2010 01 19, 12:30)
turiu štai tokią, Electrolux EHD 68200P
jos privalumas prieš kitas - yra platesnė, be vargo sudedi šalia ir du didesnius indus (ant standartinės taip gerai netelpa).
Patarčiau rinktis be metalinio rėmelio (lengvesnė priežiūra) , o daugiau tai net nežinau - indukcinė bet kuriuo atveju yra gėris
Papildyta:
dabar jau yra ir naujesnis modelis ,
EHD 68210P - jo privalumas yra valdyme, ten ne mygtukai + ir - , o jei įžiūri visa skalė - gali bakstelėti į bet kurią skalės vietą ir iš karto tarkim peršokti nuo padalos 8 į 3 ir atvirkščiai
jos privalumas prieš kitas - yra platesnė, be vargo sudedi šalia ir du didesnius indus (ant standartinės taip gerai netelpa).
Patarčiau rinktis be metalinio rėmelio (lengvesnė priežiūra) , o daugiau tai net nežinau - indukcinė bet kuriuo atveju yra gėris
Papildyta:
dabar jau yra ir naujesnis modelis ,
EHD 68210P - jo privalumas yra valdyme, ten ne mygtukai + ir - , o jei įžiūri visa skalė - gali bakstelėti į bet kurią skalės vietą ir iš karto tarkim peršokti nuo padalos 8 į 3 ir atvirkščiai
ir tamstai dekui...
labai sunkiai as naujus daiktus renkuosi skaitau, skaitau- delioju pliusus minusus pakol susikaupiu pirkti...
vat del to remelio, valyti aisku be remelio lengviau... bet jeigu kokia sriuba isbega, tai gal biski sulaiko? bliamb, man biski ta indukcine pobaisiai- ar ismoksiu ja naudotis- nesu net elektrines turejus . ta prasme, normalios, o ne pizdulkos vienos spirales bet elektrines manau nepirksim- jau kaip ir atgyvena atrodo
QUOTE(vobla @ 2010 01 22, 12:01)
vat del to remelio, valyti aisku be remelio lengviau... bet jeigu kokia sriuba isbega, tai gal biski sulaiko? bliamb, man biski ta indukcine pobaisiai- ar ismoksiu ja naudotis- nesu net elektrines turejus . ta prasme, normalios, o ne pizdulkos vienos spirales bet elektrines manau nepirksim- jau kaip ir atgyvena atrodo
galima pagalvoti, kad sriuba tai kriokliu pas tave veržiasi
kad ir kažkiek išbėga, niekur toli nenuteka
o jergau, motera namą pastatė ir įrengė, ir indukcinės viryklės baidos
nori, paskolinsiu indukcinę- vienos skylės (naudojau laikinai, 'krizinėje virtuvėje', dabar atliekama) - galėsi pamėginti Galėsi 'na koškach' pasitreniruoti
Mergaitės- o ką rinktumėtės turėdamos dujas? Indukcinę ar dujinę viryklę?
Buvau nusprendusi, kad naujuose namuose turėsim išgirtąją indukcinę. Bet susiklostė aplinkybės, žaibo greičiu dujas pavyko atsivesti, tai dabar kažkaip pasimečiau, o MB teigia, kad teks pirkti dujinę- jos vartojimo išlaidos bus mažesnės nei indukcinės. Ar tai tiesa?
P.S. virtuvės baldų dar neturime.
Buvau nusprendusi, kad naujuose namuose turėsim išgirtąją indukcinę. Bet susiklostė aplinkybės, žaibo greičiu dujas pavyko atsivesti, tai dabar kažkaip pasimečiau, o MB teigia, kad teks pirkti dujinę- jos vartojimo išlaidos bus mažesnės nei indukcinės. Ar tai tiesa?
P.S. virtuvės baldų dar neturime.
QUOTE(dije @ 2010 01 22, 12:27)
dėl išlaidų vyras ko gero teisus, bet man vien dėl priežiūros sutinku sumokėti ir dvigubai Sutaupysiu tuos kelis litus ant ko nors kito!
QUOTE(dije @ 2010 01 22, 11:27)
Pas mus dujinė, bet dėl kitokių priežasčių - kiek esu bandžiusi, tiek nelabai sekėsi su indukcine sutarti, ypač kepime, net savo firminių lietinių blynų nesugebėjau iškepti. Nusprendžiau neeksperimentuoti. Kadangi orkaitė pas mus elektrinė, tai nemanau, kad bendros išlaidos maisto gamybai mažesnės, juk indukcinei, berods, ir lengvatinis elektros tarifas galioja.
QUOTE(vobla @ 2010 01 22, 11:01)
vat del to remelio, valyti aisku be remelio lengviau... bet jeigu kokia sriuba isbega, tai gal biski sulaiko?
pas mus be rėmelio ir būna nesužiūriu išbėga (nu labai greit užverda ), tai nieks ten nepriteka, kažkaip tie kraštai dar užlaiko nors be metalinio rėmo.
Dije - pigiau ant dujinės būtų, tik priežiūra jo sunkesnė, indukcinę pavalei greit, nieks neprikepė ir švaru.
Ir dar - pvz. virtos bulvės man skanesnės ant dujinės, ne indukcinės
QUOTE(Bagi @ 2010 01 22, 12:34)
Ir dar - pvz. virtos bulvės man skanesnės ant dujinės, ne indukcinės
kad viryklė įtakotų maisto skonį pirmą kartą girdžiu
Papildyta:
QUOTE(Baltike @ 2010 01 22, 12:33)
bendros išlaidos maisto gamybai mažesnės, juk indukcinei, berods, ir lengvatinis elektros tarifas galioja.
taip, čia argumentas elektrinės/indukcinės naudai!
tik spėju kad dauguma ir šiaip "susikombinuoja" tą lengvatinį tarifą
Bute turėjau dujinę- tai žinokit pastoviai kiekvieną vakrą šveisdavau, napvykdavo nusaugoti...
Dabar turiu elektrinę- kad ir senovinę- bet priežiūra tikrai paprastesnė, ir maistas taip neišbėga. Tik kol užverda- tenka ilgėliau laukti, bet kiek žinau indukcinė šio minuso neturi.
Galvoju, teks visgi laikytis savo- indukcinės NORIu ---tuo labiau kad turim elektros lengvatini tarifą.
Dabar turiu elektrinę- kad ir senovinę- bet priežiūra tikrai paprastesnė, ir maistas taip neišbėga. Tik kol užverda- tenka ilgėliau laukti, bet kiek žinau indukcinė šio minuso neturi.
Galvoju, teks visgi laikytis savo- indukcinės NORIu ---tuo labiau kad turim elektros lengvatini tarifą.
QUOTE(dije @ 2010 01 22, 11:45)
..na, bet nemoku to KK katilo užkurti ir net nenoriu mokėti... mano reikalai su ugnimi baigiasi ties žvakės taisiklingu uždegimu, o jau apie KK katilus tai...
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 22, 11:47)
Aš ir ten rankų nekišu
...o mūsuose aš pagrindinė KK katilo žinovė Tikrai nieko sudėtingo ten nėra - tik kelis pagrindinius principus žinoti reikia, ir tiek. Tik va jau tas katilo valymas