Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

Kas kūrenatės KK katilais, gal galite parašyti:
Kokio galingumo jūsų katilas, pavadinimas ir koks šildomas plotas?

Ačiū 4u.gif

Atrodo išsiaiškinome katilo perkaitimo priežastį doh.gif Šianakt vėl bandė perkaisti... Tik šį kartą spėjome jį ataušinti ir nieko nenutiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 22, 10:55)
Kas kūrenatės KK katilais, gal galite parašyti:
Kokio galingumo jūsų katilas, pavadinimas ir koks šildomas plotas?

Ačiū  4u.gif

Atrodo išsiaiškinome katilo perkaitimo priežastį  doh.gif Šianakt vėl bandė perkaisti... Tik šį kartą spėjome jį ataušinti ir nieko nenutiko  4u.gif

Grįžusi namo SB išklausinėsiu ir parašysiu.

Šią savaitę gyvenom be "katilinės direktoriaus" tai šildžiausi dujomis. Niu patogumas neišpasakytas... thumbup.gif tik va kai sąskaitą gausim- tada žiūrėsim, kaip bus linksma. hihihi.gif
..na, bet nemoku to KK katilo užkurti ir net nenoriu mokėti... blush2.gif mano reikalai su ugnimi baigiasi ties žvakės taisiklingu uždegimu, o jau apie KK katilus tai... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2010 01 22, 11:45)
na, bet nemoku to KK katilo užkurti ir net nenoriu mokėti... blush2.gif  mano reikalai su ugnimi baigiasi ties žvakės taisiklingu uždegimu, o jau apie KK katilus tai... irnesakyk.gif

Aš ir ten rankų nekišu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 01 19, 12:30)
turiu štai tokią, Electrolux EHD 68200P

jos privalumas prieš kitas - yra platesnė, be vargo sudedi šalia ir du didesnius indus (ant standartinės taip gerai netelpa).

Patarčiau rinktis be metalinio rėmelio (lengvesnė priežiūra) , o daugiau tai net nežinau - indukcinė bet kuriuo atveju yra gėris smile.gif

Papildyta:
dabar jau yra ir naujesnis modelis ,
EHD 68210P - jo privalumas yra valdyme, ten ne mygtukai + ir - , o jei įžiūri visa skalė - gali bakstelėti į bet kurią skalės vietą ir iš karto tarkim peršokti nuo padalos 8 į 3 ir atvirkščiai

4u.gif ir tamstai dekui...
labai sunkiai as naujus daiktus renkuosi doh.gif skaitau, skaitau- delioju pliusus minusus pakol susikaupiu pirkti... doh.gif
vat del to remelio, valyti aisku be remelio lengviau... bet jeigu kokia sriuba isbega, tai gal biski sulaiko? bliamb, man biski ta indukcine pobaisiai- ar ismoksiu ja naudotis- nesu net elektrines turejus unsure.gif . ta prasme, normalios, o ne pizdulkos vienos spirales biggrin.gif bet elektrines manau nepirksim- jau kaip ir atgyvena atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2010 01 22, 12:01)
vat del to remelio, valyti aisku be remelio lengviau... bet jeigu kokia sriuba isbega, tai gal biski sulaiko? bliamb, man biski ta indukcine pobaisiai- ar ismoksiu ja naudotis- nesu net elektrines turejus unsure.gif . ta prasme, normalios, o ne pizdulkos vienos spirales biggrin.gif bet elektrines manau nepirksim- jau kaip ir atgyvena atrodo g.gif

galima pagalvoti, kad sriuba tai kriokliu pas tave veržiasi biggrin.gif
kad ir kažkiek išbėga, niekur toli nenuteka irnesakyk.gif

o jergau, motera namą pastatė ir įrengė, ir indukcinės viryklės baidos lotuliukas.gif
nori, paskolinsiu indukcinę- vienos skylės (naudojau laikinai, 'krizinėje virtuvėje', dabar atliekama) - galėsi pamėginti cool.gif Galėsi 'na koškach' pasitreniruoti hihihi.gif
Atsakyti
Mergaitės- o ką rinktumėtės turėdamos dujas? Indukcinę ar dujinę viryklę?
Buvau nusprendusi, kad naujuose namuose turėsim išgirtąją indukcinę. Bet susiklostė aplinkybės, žaibo greičiu dujas pavyko atsivesti, tai dabar kažkaip pasimečiau, o MB teigia, kad teks pirkti dujinę- jos vartojimo išlaidos bus mažesnės nei indukcinės. Ar tai tiesa? mastau.gif
P.S. virtuvės baldų dar neturime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dije: 22 sausio 2010 - 11:29
QUOTE(dije @ 2010 01 22, 12:27)
Buvau nusprendusi, kad naujuose namuose turėsim išgirtąją indukcinę. Bet susiklostė aplinkybės, žaibo greičiu dujas pavyko atsivesti, tai dabar kažkaip pasimečiau, o MB teigia, kad teks pirkti dujinę- jos vartojimo išlaidos bus mažesnės nei indukcinės. Ar tai tiesa? mastau.gif

dėl išlaidų vyras ko gero teisus, bet man vien dėl priežiūros sutinku sumokėti ir dvigubai smile.gif Sutaupysiu tuos kelis litus ant ko nors kito!
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2010 01 22, 11:27)

Pas mus dujinė, bet dėl kitokių priežasčių - kiek esu bandžiusi, tiek nelabai sekėsi su indukcine sutarti, ypač kepime, net savo firminių lietinių blynų nesugebėjau iškepti. Nusprendžiau neeksperimentuoti. Kadangi orkaitė pas mus elektrinė, tai nemanau, kad bendros išlaidos maisto gamybai mažesnės, juk indukcinei, berods, ir lengvatinis elektros tarifas galioja.
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2010 01 22, 11:01)
vat del to remelio, valyti aisku be remelio lengviau... bet jeigu kokia sriuba isbega, tai gal biski sulaiko?

pas mus be rėmelio ir būna nesužiūriu išbėga (nu labai greit užverda doh.gif ), tai nieks ten nepriteka, kažkaip tie kraštai dar užlaiko g.gif nors be metalinio rėmo.

Dije - pigiau ant dujinės būtų, tik priežiūra jo sunkesnė, indukcinę pavalei greit, nieks neprikepė ir švaru.
Ir dar - pvz. virtos bulvės man skanesnės ant dujinės, ne indukcinės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagi @ 2010 01 22, 12:34)
Ir dar - pvz. virtos bulvės man skanesnės ant dujinės, ne indukcinės mirksiukas.gif

kad viryklė įtakotų maisto skonį pirmą kartą girdžiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltike @ 2010 01 22, 12:33)
bendros išlaidos maisto gamybai mažesnės, juk indukcinei, berods, ir lengvatinis elektros tarifas galioja.

taip, čia argumentas elektrinės/indukcinės naudai!
tik spėju kad dauguma ir šiaip "susikombinuoja" tą lengvatinį tarifą smile.gif
Atsakyti
Bute turėjau dujinę- tai žinokit pastoviai kiekvieną vakrą šveisdavau, napvykdavo nusaugoti...
Dabar turiu elektrinę- kad ir senovinę- bet priežiūra tikrai paprastesnė, ir maistas taip neišbėga. Tik kol užverda- tenka ilgėliau laukti, bet kiek žinau indukcinė šio minuso neturi.
Galvoju, teks visgi laikytis savo- indukcinės NORIu rolleyes.gif ---tuo labiau kad turim elektros lengvatini tarifą.
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2010 01 22, 11:45)
..na, bet nemoku to KK katilo užkurti ir net nenoriu mokėti... blush2.gif  mano reikalai su ugnimi baigiasi ties žvakės taisiklingu uždegimu, o jau apie KK katilus tai... irnesakyk.gif

QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 22, 11:47)
Aš ir ten rankų nekišu  blush2.gif

...o mūsuose aš pagrindinė KK katilo žinovė ax.gif Tikrai nieko sudėtingo ten nėra - tik kelis pagrindinius principus žinoti reikia, ir tiek. Tik va jau tas katilo valymas wacko.gif
Atsakyti