QUOTE(dije @ 2010 01 15, 13:03)
Mes toki irgi gavome. Su visa anekdotine situacija.
Žodžiu, norint gauti šį tarifą riekia naudotis elektrine virykle. Draugai susirado ir už 80 lt nusipirko otkia rudą Elektronika1001 (ar kaip ten, na žionote visos, tokios rudos, tarybų laikais kas antram bute būdavo) Pasistatė jie tą elektrinę, išsikviečia atstovą iš RST- jis apžiūri ir sutiekia tą tarifą. Vėliau jie įsigyja normalia naują elektrinę viryklę, o tą "tarybinę gražuolę" perleidžia mums. Aš ją irgi pasistatau, išsikviečiu atstovą. Atvažiuoja rimtas dėdė iš RST, pamato mano virtuvėje tą viryklę ir sako- Ar ji veikia?? sakau- nu baikit juokaut, gi va ka tik sriubą išviriau, garuoja puodas. .. (iš tikro ji veikia, dar ir dabar verdu, bet tik labai elektros daug ima, ypač orkaitė)
Žodžiu, norint gauti šį tarifą riekia naudotis elektrine virykle. Draugai susirado ir už 80 lt nusipirko otkia rudą Elektronika1001 (ar kaip ten, na žionote visos, tokios rudos, tarybų laikais kas antram bute būdavo) Pasistatė jie tą elektrinę, išsikviečia atstovą iš RST- jis apžiūri ir sutiekia tą tarifą. Vėliau jie įsigyja normalia naują elektrinę viryklę, o tą "tarybinę gražuolę" perleidžia mums. Aš ją irgi pasistatau, išsikviečiu atstovą. Atvažiuoja rimtas dėdė iš RST, pamato mano virtuvėje tą viryklę ir sako- Ar ji veikia?? sakau- nu baikit juokaut, gi va ka tik sriubą išviriau, garuoja puodas. .. (iš tikro ji veikia, dar ir dabar verdu, bet tik labai elektros daug ima, ypač orkaitė)
pas mane analogiskai
pas mane tik orkaite integruojama metosi neintegruota- joje rimtai gaminu. o virsuje- dvieju skyliu dujne, su 3-litriniu balionu...ant jos viska gaminu. nu ner pas mane dar virtuviniu baldu, tik tokie ale stalai sukalti, tai ir elektrines plytkos ner... Zodz viriau vakar bulves ant dujnes, kai RST sustojo prie namo. Net nespejau i katiline dos dujnes nugrust Bulves nukeliau nafik i kriaukle. Kiek spejau nukisau ta dujne virykle ( paskui maciau balionas pro sona matesi ), ant darbastalio paskubom numeciau ta vieno puodo elektrine su suraityta spirale nei ijungti nespejau. o puodas salia garuoja. reikejo pamatyt bico veida su atvipusiu zandikauliu ciaaa...e...kas? sakau mano elektine plytele . manau isgelbejo mane tai, kad tuo metu kepsnys el. orkaitej kepe ir mano nekalta sypsena...