QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 15, 09:45)
Vakar MB katilą išbandinėjo... Kažką ten nustatė ant 7, o visada ant 5 statydavo...
Užtat įvyok tai:
Nuo 5 ryto kaimynų šuo kaukė... aš galvoju nu koks durnius jis... negalima net apie gyvūnus taip galvoti... atsikėliau, iš kart nustojo jis... kažkoks kvapas keistas buvo. bet galvoju, kad man vėll vaidenasi... nusiprausiau. tada ateinu i miegamą kvapas vis tiek yra... dėžė su vamzdžiais kažkokius garsus leidžia. MB prikėliau... jis nuėjo į katilinę, ten jau garai, kad eina.,,, tada pradejo rėkti, kelk vaikus ir eikite iš miegamo... pakėliau... kaip pradėjo iš tos dėžės garai kilti, smarvė tokia... miegamasis visas plaukia... vaikai linksmi. aš su MB šoko būsenoje... kažkoks košmaras... viską valiau su kuo papuolė... nu dabar dar atsigauti negaliu. gerai, kad aš užuodžiau ir prikėliau... Vyras apsiplikė garais rankas ir kojas... gerai, kad mūsų santechnikas superinis, jau tuoj atvažiuos ir viską patvarkys, kad nors katilui nieko nebūtų atsitikę. ir dar kaip tyčia -20 lauke... Matyt perkaito katilas
Wilike, Dije, tai kad mano mažajam jau 4,5
Užtat įvyok tai:
Nuo 5 ryto kaimynų šuo kaukė... aš galvoju nu koks durnius jis... negalima net apie gyvūnus taip galvoti... atsikėliau, iš kart nustojo jis... kažkoks kvapas keistas buvo. bet galvoju, kad man vėll vaidenasi... nusiprausiau. tada ateinu i miegamą kvapas vis tiek yra... dėžė su vamzdžiais kažkokius garsus leidžia. MB prikėliau... jis nuėjo į katilinę, ten jau garai, kad eina.,,, tada pradejo rėkti, kelk vaikus ir eikite iš miegamo... pakėliau... kaip pradėjo iš tos dėžės garai kilti, smarvė tokia... miegamasis visas plaukia... vaikai linksmi. aš su MB šoko būsenoje... kažkoks košmaras... viską valiau su kuo papuolė... nu dabar dar atsigauti negaliu. gerai, kad aš užuodžiau ir prikėliau... Vyras apsiplikė garais rankas ir kojas... gerai, kad mūsų santechnikas superinis, jau tuoj atvažiuos ir viską patvarkys, kad nors katilui nieko nebūtų atsitikę. ir dar kaip tyčia -20 lauke... Matyt perkaito katilas
Wilike, Dije, tai kad mano mažajam jau 4,5
Ojėzau, Pingvinuk- tikrai gerai kad jums dar palyginus gerai baigėsi.
Čia gal visiems su tais katilais būna atvejų. Mes pirmą sezoną, kai šildėm namą jame negyvenome dar. Žinau , kad irgi buvo kažkoks atvejis kad susprogdino vamzdžius MB. Vėl ardė, vėl tvarkė. O jau gyvenant irgi bandė katilą "apgauti'. Žodžiu, vakare sėdim, plepam, svečių dar buvo. Girdžiu keistas garsas: kuldinkš kuldinkš, tasi kala kas. SB sakau- klauskyk kas čia do garsas. Tai griūdamas lėkė žemyn į katilinę, spėjo atsukt-užsukt ten kažką. atėjęs tarstelėjo- anakrt po tokio dunksėjimo vamzdžiai trūko. Norėjau katilą apgauti- pasirodo nepavyko,
o vakar mums pagaliau dujas įvedė. Tai kai pagrindinio katilinės direktoriaus nebus, aš pati jau dujomis šildysiuos. Bet čia tik kraštutiniu atveju, nes malkų turim 3 metams.