Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

Pingviniuk isivaizduoju kiek strioko unsure.gif Pas mus ir buvo viena kart uzgarave viskas doh.gif bet tfu tfu niekas nenukentejo, nes dar negyvenom.
Uztad man pecius yra baisiai pavojingas dalykas ph34r.gif Gerai kad jis pas mus ne katiliniej o virtuvej, tada visada girdim, kad jau kas ne taip. Kartais juk pamirsti ar tai juske uzdaryti, o kartais girdi kad neuzsikure is pirmo karto. Nakciai niekada nebepaliekam, maza kas. Net isvaziuojant nors ir iki parduotuves, pecius turi nesikurenti, arba kurentis i pabaiga. Ne duok dieve dings elektra, ne karta jau taip buvo, kad tenka priverstiniu budu peciu gesinti wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 01 15, 09:56)
Pingviniuk isivaizduoju kiek strioko  unsure.gif  Pas mus ir buvo viena kart uzgarave viskas  doh.gif  bet tfu tfu niekas nenukentejo, nes dar negyvenom.
Uztad man pecius yra baisiai pavojingas dalykas ph34r.gif  Gerai kad jis pas mus ne katiliniej o virtuvej, tada visada girdim, kad jau kas ne taip.  Kartais juk pamirsti ar tai juske uzdaryti, o kartais girdi kad neuzsikure is pirmo karto. Nakciai niekada nebepaliekam, maza kas. Net isvaziuojant nors ir iki parduotuves, pecius turi nesikurenti, arba kurentis i pabaiga. Ne duok dieve dings elektra, ne karta jau taip buvo, kad tenka priverstiniu budu peciu gesinti wacko.gif

O jei ir jums taip buvo... O tai dėl ko čia taip užgaruoja???
Atsakyti
pas mus buvo dingusi elektra, pecius perkaito , vanduo buvo virs 100 laipsniu, slegis sukilo ir suveike tas raudonas balionas, kur toks purkstukas stovi. Vaje irgi namai buvo pilni garu ir grindys vandens.
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 01 15, 10:15)
pas mus buvo dingusi elektra, pecius perkaito , vanduo buvo virs 100 laipsniu, slegis sukilo ir suveike tas raudonas balionas, kur toks purkstukas stovi. Vaje irgi namai buvo pilni garu ir grindys vandens.

Aišku, o jūs nenorite pirkti kažkokio aparatėlio (nepamenu pavadinimo), jis skirtas tam atvejui, jei dingtų elektra? Mes tai pirksime ax.gif

Va MB paskambino sakė UPSAS vadinasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 15 sausio 2010 - 09:40
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 15, 09:45)
Vakar MB katilą išbandinėjo...  Kažką ten nustatė ant 7, o visada ant 5 statydavo...
Užtat įvyok tai:

Nuo 5 ryto kaimynų šuo kaukė... aš galvoju nu koks durnius jis... negalima net apie gyvūnus taip galvoti... atsikėliau, iš kart nustojo jis...  kažkoks  kvapas keistas buvo. bet galvoju, kad man vėll vaidenasi... nusiprausiau. tada ateinu i miegamą kvapas vis tiek yra... dėžė su vamzdžiais kažkokius garsus leidžia. MB prikėliau... jis nuėjo į katilinę, ten jau garai, kad eina.,,, tada pradejo rėkti, kelk vaikus ir eikite iš miegamo... pakėliau... kaip pradėjo iš tos dėžės garai kilti, smarvė tokia... miegamasis visas plaukia... vaikai linksmi. aš su MB šoko būsenoje... kažkoks košmaras... viską valiau su kuo papuolė... nu dabar dar atsigauti negaliu. gerai, kad aš užuodžiau ir prikėliau... Vyras apsiplikė garais rankas ir kojas...  gerai, kad mūsų santechnikas superinis, jau tuoj atvažiuos ir viską patvarkys, kad nors katilui nieko nebūtų atsitikę. ir dar kaip tyčia -20 lauke... Matyt perkaito katilas  doh.gif

o tu siaube blink.gif
as vienu metu jau galvojau , kad geoterminis- biski toks sudas blush2.gif bet kai cia forume apie kurenima kietu kuru pasiskaitau- plaukai siausiasi...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2010 01 15, 10:29)
as vienu metu  jau galvojau , kad geoterminis- biski toks sudas blush2.gif  bet kai cia forume apie kurenima kietu kuru pasiskaitau- plaukai siausiasi...

MB vis sakydavo, kad geoterminis per brangu... o šiandien jau sako, kad turint pinigų geriau jį pasidaryti...
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 15, 10:38)
MB vis sakydavo, kad geoterminis per brangu... o šiandien jau sako, kad turint pinigų geriau jį pasidaryti...

Matai, man pradzioj biski nedasuto, kad naujos statybos namas sunkiai isyla. Lyg ir vidaus termometras rodo +20, bet realiai tai salta... vat galvojau butu peciukas, nueini primeti malku ir gyveni sau kaip pirtelej... vyrui dar nesakiau, bet buvau kazkaip tuo SS nusivylusi...
Durnai dar tai, kad pas mus visi galai nedabaigti... Vidaus duru nera, skersi vejai vaiksto doh.gif Kazkas sundesi, kad tamburo neturi. Mes turim. Ale kol ner duru tarp jo ir bendros erdves- tas pats suds doh.gif nu, duris jau bandysiu uzsakinet kita savaite g.gif
------------
Bet visgi fainai name, kad ir koks jis nedabaigtas ax.gif
Vezimo laiptais nereikia tampyti. Isvelki lauk, pastatai po langu ir vaikis gali megautis grynu oru...Dicke tai ledo skulpturas daro: prisispalvoja vanens, ispilsto ji i visokia plasmasine tara, paskui iskrapsto ir stato miestaus. Vis daugiau spalvoto sniego aplink nama doh.gif ir puodai jau net su samciais laukan isikrauste doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo, jei ne visokie nesklandumai, tai smagu name 4u.gif Mes labai gražių ledinių figūrų prisišaldėme specialiuose indeliuose ir ant medžio pakabinome, jau dvi savaites kabo ir taip gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 15, 10:54)
Jo, jei ne visokie nesklandumai, tai smagu name  4u.gif Mes labai gražių ledinių figūrų prisišaldėme specialiuose indeliuose ir ant medžio pakabinome, jau dvi savaites kabo ir taip gražiai atrodo  wub.gif

o kas per indeliai? gal as irgi tokiu noreciau blush2.gif
Atsakyti
Vobla, o dabar jau šilta pas jus??
Papildyta:
QUOTE(vobla @ 2010 01 15, 10:56)
o kas per indeliai? gal as irgi tokiu noreciau blush2.gif

Man atrodo anyta ERBI parduotuvėje juos pirko. Tokie ly silikoniniai dėklai, o juose išlietos formos, eglutės, žvaigždutės, rutuliukas... Reikia įdėti siūlo, užpilti vandens, o kai sušals kabinti lauke 4u.gif Labai gražiai atrodo wub.gif Gal nufotkinsiu per savaitgalį ax.gif Bet jaučiu iš bet ko galima pasidaryti, ir iš smėlio žaislų ax.gif
Atsakyti
Laba,
sakau ir aš pasirodysiu, senai bebuvau... Mūsų darbai kol kas galvoje, mąstom, kaip čia kądaryti, eilėje laukia grindys, elektra, tik va, nežinom, kas kokia tvarką eina doh.gif

QUOTE(wilike @ 2010 01 14, 21:37)
ar tikrai norit medines perdangos?  rolleyes.gif

Pas mus bus medinė ax.gif

QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 15, 10:38)

Mes dabar jau irgi pasvarstom apie geoterminį, bet jau vėlu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 15, 10:57)
Vobla, o dabar jau šilta pas jus??

Silta patapo tik po pirmuju gruodzio menesio dideliu salciu... Iki tol vaksciojo kazkokia pagela... Labai ilgai namas neisilo. o gal , kad vis dar nemokame su tuo katilu elgtis g.gif mano supratimu jis per daug jautriai reaguoja i isores temperatura, ji tik dabar lauke+- stabili. Pries tai diena budavo pliusas, o nakti didelis minusas. Tai diena jis liaudavosi sildes. Gal jei zmogus sedi tuo metu darbe- normalu, bet man kiaura diena su vaiku tupint namie- schmoll.gif vis eidavau ir eidavau ta katila reguliuot... doh.gif
Atsakyti