Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

QUOTE(Bagi @ 2010 01 06, 11:34)
Pingvinuk, pas mus vienam ošia, kai didinam galingumą radiatoriaus. Tai kol padidėja, tol šniokščia, paskui lyg aprimsta g.gif
tai mane tik naktį nervina, jei sumąstau padidinti, tai tada užmigt negaliu, tai vėl numažinu biggrin.gif

Bet mūsų visi šniokščia doh.gif O vienas ne gana to dar ir burzgia doh.gif Su juo išsiaiškinome, reikia viena kažkokią detalę pakeisti, MB užsakė ją...

Bet ką su tais šniokštimais daryti unsure.gif Gal santechnikui paskambinsime rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 06, 12:40)
Bet mūsų visi šniokščia  doh.gif O vienas ne gana to dar ir burzgia  doh.gif Su juo išsiaiškinome, reikia viena kažkokią detalę pakeisti, MB užsakė ją...

Bet ką su tais šniokštimais daryti  unsure.gif Gal santechnikui paskambinsime  rolleyes.gif

pas mane irgi kermi, pas mane sniokscia kai uzsala vienas radijatorius.... antram aukste negyvenam, tai jo labai nesildom, zidiniu pirmam aukste kurenames, bet kai gerai atsalo orai sugalvojom, kad reik ir antra auksta pasildyt, patys vedziojom radijatorius, matyt neatkreipem demesio ir karkase zioplai pravedem per arti lauko sienos, kad vienas uzsala...(pagal atsakas jis tolimiausias), kai jis uzsales - burzgia visi, o kai atsylo - B padidino jo praeinamuma, nu kazkaip reguliuojas nuemus termostato galva, tada nustojo uzti visi radijatoriai. bet butent tolimiausia reikejo tep padaryt- su kitais enveike....
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 06, 08:09)
O kokie jūsų radiatoriai? Mūsų KERMI. Gal jie kokie blogi, kad šniokčia  doh.gif Negaliu aš priprasti prie to garso  cool.gif

Pas mus taip pat Kermi, taip pat šniokščia, taip pat mane nervuoja doh.gif Bent jau išsaiškinom, kad jie šniokščia po to, kai nuleidžiams karštas vanduo, pvz., jei aš jau lovoje, o vyras duše, miegamojo (kitų kambarių lyg ne taip, bet ir pašniokščia)radiatorius kurį laiką "šniokščia", matyt, kol vėl užšyla vanduo sistemoje, įsivaizduoju, kad tuo momentu dujų katilas intensyviau dirba. Kad vidury nakties šniokštų negirdėjau, bent jau tas garsas manęs nėra prikėlęs. Aiškinomės su santechniku, jis sako, kad taip yra dėl katilo, nes sistemoje viskas tvarkoje. O katilo meistro jau pora mėn niekaip neprisikviečiam (sako, labai užsiėmęs... bet mes kantrybės turim smile.gif).
Tiesa, būna, kad ir paburzgia kuris radiatorius. Tokiais atvejais tiesiog termostatą pasuku ant kitos padeties ir viskas susitvarko. Nežinau, kame tai reikalas...
Atsakyti
Saldukas, MB šiandien pasiskambino santechnikui ir jis paaiškino kame ten problema - kažkokią mažą angą minėjo... Kažką reikės pareguliuoti.

O burzgia tik vienas radiatorius mūsų, jo ir mes pasukame termostatą ir vėl gerai. Bet kai naktį prikelia toks burzgimas, tai jau siutas paima... Ten detalę reikia pakeisti... MB sakė, kad patį termostatą reikia keisti (ne tą kur su skaičiukais) g.gif
Atsakyti
Cia visi minejote langu rasojima, tai viena is priezasciu gali buti vedinimas, su langu praverimu problemos neispresite, kita priezastis gali buti langai, vieni pasakojo, kad ju tevai viename kambaryje susidejo vienos firmos, o kitame kitos, tai vieni rasoja kiti ne, pas mano tevus ir langai ziauriai rasoja, dar vasara apsisilde nama, tai sia ziema pasakyti, kad rasoja tai per lengvai issireiksta, pliaupia vienu zodziu.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 06, 17:47)
Aš taip pat iš pradžių bijojau molio kaukių, bet Monica parekomendavo baltą molį maišyti su raudonu, kuris tinka ir odai su išsiplėtusiais kapiliarais. Šie moliai labai švelnūs. Į kaukę dar įpilu aliejaus, lašiuką glicerino, kartais truputi aloe sulčių. Viskas super  thumbup.gif išvalo ir nesausina, o jei truputį ir pasausina, tai kitą dieną papilinguoju, po abiejų procedūrų dar storai aliejinę kaukę užsitepu, kad pamaitintų  smile.gif

pas mus pastebejau rasoja minimaliai kai lauke buna daugiau nei -15 C (ziemos pradzioj rasojo daugiau g.gif ) . Daugiau niekada, jokio vedinimo, tik karts nuo karto langai ir aisku durys kiek prasivarsto ax.gif
Dar karta galiu patvirtint kad reikia bent 3 stiklu ir kuo didesniu oro tarpo tarp stiklu, kad nepersaltu langas, tada ir kondensatas ant langu nesikaups. O kad medis be jokios abejones wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 01 06, 20:27)
pas mus pastebejau rasoja minimaliai kai lauke buna  daugiau nei -15 C (ziemos pradzioj rasojo daugiau  g.gif ) . Daugiau niekada, jokio vedinimo, tik karts nuo karto langai ir aisku durys kiek prasivarsto  ax.gif
Dar karta galiu patvirtint kad reikia bent 3 stiklu ir kuo didesniu oro tarpo tarp stiklu, kad nepersaltu langas, tada ir kondensatas ant langu nesikaups. O kad medis be jokios abejones  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kokia tema pries tai skaitei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 01 07, 11:57)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kokia tema pries tai skaitei? biggrin.gif

kazko ne ta sucitavo blink.gif
ale neblogai lotuliukas.gif lotuliukas.gif pas naturalistes lankausi tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės, kaži ar mane dar pamenat... 4u.gif Iki šiol statybose praktiškai viską darėmės patys.Pakeitė MB darbą, aš taip pat daug dirbu, tai pačiai pabaigai teks samdytis meistrus. (net gėda dėl to blush2.gif doh.gif )

Pas mumi ilgai jau nieko nevyksta, bandom jau kokį mėnesį su kieto kuro katilu susidraugauti.Kol kas nepavyksta.Iš namo drėgmė kaip ir išnyko, bet prišyla iki 10laipsnių, ne daugiau.Negyvenant visai nieko. cool.gif

Stovi statybos, todel ieskom patikimo meistriuko Kaune:
1.pabaigti kloti plyteles (grindu kokie 15kv, sienu gal 25-30), kai kur uzglaistyti tarpukus.
2. iskalti lubas dailylentemis
3. pakabinti wc ir bide, pastayti dušo sienelę ir t.t...
4. pastatyti gipskartonio sienele drabuzinei ir t.t....
Norisi pakankamai "savo" zmogaus, kuriam raktus butu nebaisu palikti raktus, kad kai kurias medziagas pats nuvaziuotu ir nusipirktu.Tikrai nesam priekabūs.

Gal ka galit rekomenduoti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 10 sausio 2010 - 12:26
Laba,
sian buvom Ermitaze. Priejom prie stenduko su itempiamomis lubomis. Didesniam plotui kaina baltos matines meziagos su darbu apie 50 Lt/m2 ax.gif Tai kaina atrodo visai normali g.gif Pirma galvojom det dviguba gipsa, kad neskiltu ateity. g.gif Bet kai dabar tokia kaina uz tas itepiamias, susimastem kas praktiskiau g.gif
Kokiu atsiliepimu turit apie tokias lubas ?

Gyvenam ir vis sildomes. Dregmes nesijaucia. Viadrusa jau kazkiek perpratom, tai zymiai lengviau nei pradzioj tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annushka: 10 sausio 2010 - 20:00
QUOTE(annushka @ 2010 01 10, 19:57)
Laba,
sian buvom Ermitaze. Priejom prie stenduko su itempiamomis lubomis. Didesniam plotui kaina baltos matines meziagos su darbu apie 50 Lt/m2  ax.gif  Tai kaina atrodo visai normali  g.gif  Pirma galvojom det dviguba gipsa, kad neskiltu ateity.  g.gif  Bet kai dabar tokia kaina uz tas itepiamias, susimastem kas praktiskiau  g.gif 
Kokiu atsiliepimu turit apie tokias lubas ?

Gyvenam ir vis sildomes. Dregmes nesijaucia. Viadrusa jau kazkiek perpratom, tai zymiai lengviau nei pradzioj  tongue.gif

prasom pasipasakoti apie viadrusa, gal kokiu gudrybiu yra, nes mes vis dar bandom perprasti biggrin.gif vat dabar sedziu svetaineje ir kaifuoju lotuliukas.gif temp. 22 laispniai ir man jau per karsta, dregme tip pat isgaravusi, nebesijaucia kaip pirti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 01 10, 21:16)
prasom pasipasakoti apie viadrusa, gal kokiu gudrybiu yra, nes mes vis dar bandom perprasti  biggrin.gif   vat dabar sedziu svetaineje ir kaifuoju  lotuliukas.gif  temp. 22 laispniai ir man jau per karsta, dregme tip pat isgaravusi, nebesijaucia kaip pirti  biggrin.gif

Vienam rusu forume suradom toki patarima -
deginamos malkos,
kai pradeda sudegti sumesti stambia angli ir deginti, tuos degesius kurie lieka katilo virsuje neismesti, o juos surinkti i kibireli, pripilti vandens ir pasidaro kose-malose biggrin.gif + priberti kazkies smulkiu angliuku
Tuo misiniu iskloti ir istepti degancia stambia angli.

Kas pribira i zemutini stalciuka, sudrekinti ir uztepti taip kad nesimatytu ugnies.

Toks budas neva prailgina deginimo procesa, ilgiau islieka siluma. Patys isbandem. Zaidimo aisku daug, bet kai salciais nesinori nakty keltis, tai pravercia. Tos koses paruosti daugiau, negailint.
Oro padavimo langeli neuzdaryti, kitaip viskas uzges. Ir aisku neuzdaryti juskos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annushka: 10 sausio 2010 - 20:42