Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

Visoms darbingų ir prasmingų atėjusių 2010-ųjų 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Na jūs man pasakykite, ar pas jus nešniokščia radiatoriai? Aš galvojau, kad čia taip turi būti... O pasiklausiau pas kaimynus, tai sakė, kad pas juos jokio garso. Tai kas čia gali būti negerai?
Atsakyti
Su sventem, mielosios Super Mamytes !!! Daug sveikatos, stiprybes ir laimes Jusu namams 4u.gif

Ir mum tai buvo pirmos sventes naujuose namuose wub.gif Tikrai, neapsakomas jausmas, tiesiog pasakiska.

Wilike, Jus ypatingai sveikinu su servitutinem sutartim, cia tikrai gera zinia.

Papildyta:
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 05, 09:26)
Na jūs man pasakykite, ar pas jus nešniokščia radiatoriai? Aš galvojau, kad čia taip turi būti... O pasiklausiau pas kaimynus, tai sakė, kad pas juos jokio garso. Tai kas čia gali būti negerai?

Pas mus atram aukste radiatoriai, kai atsala, kazkoks garsas yra, bet vos girdimas. Manau, kad cia nieko tokio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annushka: 05 sausio 2010 - 13:05
Su praėjusiomis 4u.gif

Mes taip pat naujus atšventėm name, neišpasakytas jausmas wub.gif Dabar ten laikinai gyvena B, palikom ramybėje, žmogui sesija kitą savaitę tai nelendam į akis su mažuoju ir išgrūdom į namą biggrin.gif Po savaitėlės ir mes ten jau kraustysimės su visam, aš toliau sėkmingai dedu viską į dėžes ir maišus, ir galvoju iš kur tiek bereikalingų daiktų pas mus atsirado, taip norisi viską šveisti į šiukšlinę ne tas žodis biggrin.gif Užtat Kalėdų Senelis įsiklausė į mūsų norus ir padovanojo ko mums tikrai reikia biggrin.gif

O dabar kitas dalykas, ogi tas pats kaimynas biggrin.gif nugi vyrukas įsijautė, kadangi jis ten naujus metus taip pat šventė, savo pirtelėje, nes namas nepabaigtas, trečią dieną po naujų sugužėjo ten jo draugų, mes sau vaikštom po miškelį, ogi žiūrim jo draugeliai mašinas stato mūsų kieme ant "žolynėlio" ( jo kiemas tuo tarpu tuščias) bigsmile.gif vyras mano pareplikavo, sako traukit mašinas, o tas, kad įsiplieskė, ale ką mums ar gaila, jugi nei tvoros, nei trinkelių, negi gaila blink.gif Matai ponas, tingi vartus draugams atkelti, tai jau geriau varo ant mūsų žemės doh.gif aš nežinau, bet man pasirodė, kad žmogus visai nejaučia pagarbos savo kaimynui, ar mes jau čia bereikalo pasikarščiavom? taip nervas suėmė, kai jis statėsi leidom jo darbininkų vagonėliui statytis ant mūsų žemės, tie besikūrendami nudegino gražiausią pušį, kurią teko nukirst, išvažinėjo žemę iki duobių, toks jausmas, kad ant galvos nori užlipt, čia kaip mano tėvukas sako gera širdelė plika subinelė doh.gif
Atsakyti
Aistuzele, sveikinu įsikėlus wub.gif

O jei... Dėl tokio elgesio aš irgi pykčiau doh.gif Juk privati valda... Koks kieno reikalas, ar žolė ar trinkelės doh.gif
Atsakyti
aistuzele, mes pasidarem paprastai biggrin.gif aisku pas jum vaizdelis jau ne toks, kaip pas mus turetu buti, tai gal toks variantas ir ne i tema, bet... Mes susikalem 2m armaturos strypus sklypo kampuose ir issitampem virvutes 2 eilem, kad kaimynams pagundu jokiu nekiltu lotuliukas.gif Ramu dabar, net jai nori pabendrauti, tai prieina prie virvutes, pasikviecia, paplepam, bet ribos neperzengia thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 05, 13:25)
Aistuzele, sveikinu įsikėlus  wub.gif

O jei... Dėl tokio elgesio aš irgi pykčiau  doh.gif Juk privati valda... Koks kieno reikalas, ar žolė ar trinkelės  doh.gif

dėkui 4u.gif
daug dar reiks padaryti, bet... savas kampas yra savas, ten net kitaip miegasi biggrin.gif o su tuo kaimynų aš jau nuo pradžių vyrui sakiau, kad problemų bus, mat labai jau viršininką vaizduoja, ta prasme jam viskas galima doh.gif pyktis nesinori, bet, kad ant galvos liptų taip pat ne, vienu žodžiu vyras eis šiandien pasišnekėti su juo akis į akį ir išsiaiškinti kas ir kaip.
Papildyta:
QUOTE(Nasty Fairy @ 2010 01 05, 13:31)
aistuzele, mes pasidarem paprastai  biggrin.gif aisku pas jum vaizdelis jau ne toks, kaip pas mus turetu buti, tai gal toks variantas ir ne i tema, bet... Mes susikalem 2m armaturos strypus sklypo kampuose ir issitampem virvutes 2 eilem, kad kaimynams pagundu jokiu nekiltu  lotuliukas.gif Ramu dabar, net jai nori pabendrauti, tai prieina prie virvutes, pasikviecia, paplepam, bet ribos neperzengia  thumbup.gif  lotuliukas.gif

tai mes taip pat paprastai pradžiai darysim, vielinį tinklą apsuksim aplink sklypą, nes jau nesąmonės darosi, jo šunys laksto ten pas mus kada nori, jokio privatumo, dabar teks laukti atšilimo. Vyras juokais sako, reikia daryti kaip senais viduramžių laikais betoninę gynybos sieną su langeliu biggrin.gif tada tikrai ramu bus lotuliukas.gif Kažkaip nesitikėjom to, tai truputį buvo iš ritmo ir palaiminės būsenos išmušę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2010 01 05, 13:58)
Pas mus atram aukste radiatoriai, kai atsala, kazkoks garsas yra, bet vos girdimas. Manau, kad cia nieko tokio  g.gif

O kokie jūsų radiatoriai? Mūsų KERMI. Gal jie kokie blogi, kad šniokčia doh.gif Negaliu aš priprasti prie to garso cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasty Fairy @ 2010 01 05, 14:31)
aistuzele, mes pasidarem paprastai  biggrin.gif aisku pas jum vaizdelis jau ne toks, kaip pas mus turetu buti, tai gal toks variantas ir ne i tema, bet... Mes susikalem 2m armaturos strypus sklypo kampuose ir issitampem virvutes 2 eilem, kad kaimynams pagundu jokiu nekiltu  lotuliukas.gif Ramu dabar, net jai nori pabendrauti, tai prieina prie virvutes, pasikviecia, paplepam, bet ribos neperzengia  thumbup.gif  lotuliukas.gif

pas mus ir su virvute lotuliukas.gif Bet istikruju baigesi vazinejimai per kiema su keturaciais ir karviu vedziojimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 01 06, 09:09)
O kokie jūsų radiatoriai? Mūsų KERMI. Gal jie kokie blogi, kad šniokčia  doh.gif Negaliu aš priprasti prie to garso  cool.gif

Kermi ir pas mus. Bet ar pastoviai pas Jus tas garsas girdisi ? Pas mus tik kai radiatoriai gerokai atsala, pvz. po nakties, toks lyg tylus traskejimas vos vos girdisi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2010 01 06, 10:10)
Kermi ir pas mus. Bet ar pastoviai pas Jus tas garsas girdisi ? Pas mus tik kai radiatoriai gerokai atsala, pvz. po nakties, toks lyg tylus traskejimas vos vos girdisi.  g.gif

Nepastoviai... neatkreipiau dėmesio kada būtent ošia (kaip jūra), ar kai atšala, ar kai šyla doh.gif Na reiks pabudėti prie jų... Bet garsas nemažas unsure.gif
Atsakyti
Pingvinuk, pas mus vienam ošia, kai didinam galingumą radiatoriaus. Tai kol padidėja, tol šniokščia, paskui lyg aprimsta g.gif
tai mane tik naktį nervina, jei sumąstau padidinti, tai tada užmigt negaliu, tai vėl numažinu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bagi: 06 sausio 2010 - 10:35