QUOTE(sena pažįstama @ 2009 12 28, 09:41)
Mane domina stai kas:pamaciau, kad jusu namas is neapipjautu rastu, ar galit isduoti, kiek laiko gyvenat tokiame name? Mane prigasdino, kad neapipjauti rastai-tai s, kad saltis pradeda eiti per sujungimus, nes medis vis tik gyvas, juda, nevisada tie apvalumai taip graziai ir suseda Dar matau, kad kazkuo juos "pertepet"
O laiptai ispudingi
O laiptai ispudingi
mano namas stovi jau pusantru metu, gyvename nuo pavasario.
oi cia ilga daina
zodziu yra ivairiu tu rastiniu namu - maniskis is apvaliu naturaliu rankinio sukirtimorastu, taip pat gali buti apipjauti - tai tik visi sonai lygus bus. - jeigu surasite rimta brigada, sis variantas mano nuomone ko ne geriausias, kadangi tiksliausiai suleidziami rastai, be to apvalus jie maziau kraiposi nei apipjauti.
dar gali buti tekinti apvalus - tai visa siena kaip is piestuku - vienodu nutekintu rastuku, gali buti ir staciakampiai tie rastukai - cia jau kaip pasiseks - labai mazai kas daro normalia kokybe, kad nepradetu vejai pusti, daug kas stato is slapiu tik nutekintu rastuku - tai paskui ir skundziasi.....
tai va jei rinksites statytoja, prasykite parodyti ju darytus namus - ir pasikalbeti su zmonemis kurie ten gyvena ir butinai. ne tik kad atveze is tolo parode ir tiek. lietuvoje labai daug tokiu kurie nusipirko medzio tekinimo stakles ir jau isivaizduoja kad jie rastiniu namu gamintojai...... o kokybes jie nedaro, zmones daznai tik susitike svarbiausiai maziausios kainos iesko, paskui ir girdime "oi antro rastinio nestatyciau, oi rastiniuose namuose salta, jie nesandarus....".
pas mane namo siules uzteptos spec.hermetiku, jis nebuvo butinas, bet teko su juo susidurti ir man patiko. uzsandarina nameli dar labiau ir islieka elsatingas, kad namas galetu judeti.
seip jei kas daugiau domins, pries pradedami ieskoti statytoju ir su jais kalbeti, - uzeikit i rastininku tema, ten ne vienas ir ne du jau pasistate ir gyvena, todel patirties turime sukaupe nemaza bagaza.
P.S. is patirties galiu pasakyti, kad tie "patarejai" kurie dazniausiai postringauja apie rastiniu namu savybes, zino apie juos tik is bendro issilavinimo, arba VBS (viena boba sake), kartais toookiu dalyku prisiklausau....
Sveikinu kam sios sventes buvo pirmosios savo namuciuose mums jos taip pat tuo buvo ypatingos.