Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

Gorada - laiptai wub.gif Rastiniam namui idealus 4u.gif Ir zidinys labai graziai atrodo. Kaip didzioji shunu myletoja, shuns grozio nekomentuosiu, nes jis neapsakomas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2009 12 24, 16:54)
Gorada - laiptai  wub.gif Rastiniam namui idealus  4u.gif Ir zidinys labai graziai atrodo. Kaip didzioji shunu myletoja, shuns grozio nekomentuosiu, nes jis neapsakomas  wub.gif

aciu 4u.gif smagu
Atsakyti
QUOTE(Mandragora @ 2009 12 22, 14:15)
labas, nezinau ar cia i tema pkalausiu, bet gal kas nors atsakysite: kiek kainuoja sienu tinkavimas (su medziagom ir darbu) namui 2a, apie 170 kv.m.? bent apytiksliai kokia kaina blush2.gif

Pries menesi padare gipsiniu tinku darbas + medziagos = 18 Lt uz sienos kvadrata
Atsakyti
Lai Šv. Kalėdų prasmė pripildo jūsų namus šilumos ir jaukimo. Lai visada gyvena tikri jausmai, draugai, tikros svajonės. Su šventėm.
newyear.gif
Atsakyti
Tegul tai, kas nematoma akiai, taps regima Jūsų širdžiai.
Tegul tai, kas nesuprantama protui, taps aišku Jūsų sielai.
Tegul tai, ko neapglėbia rankos, apglėbs Jūsų mintys.
Tegul tai, ko nepasiekia Jūsų kojos, pasieks JŪsų svajonės.
Tegul tai, ko neišpildo pažadai, išpildys Jūsų tikėjimas ir viltys.
Tegu tai, ko dar nesuspėjote savo gyvenime, užbaigsite su šių metų žingsniais...

Gražių švenčių
Atsakyti
Sveikinu, mergaites, su šv. Kalėdomis!!! Linkiu, kad norai sutaptų su galimybėmis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gorada, man gražiai nudažyta laiptinė 4u.gif Ir aplamai viskas super, sveikinu su rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Su sventem statybininkes ir statybininkai! Jei buvo blogai, tegu buna geriau, jei buvo gerai tegu bus labai gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(GitaZ @ 2009 12 20, 00:05)
Pasidemonstruosiu savo grindis (kol jos atsiplaus  doh.gif )

I kibira su vandeniu ipilkite siek tiek aliejaus(puse kibiro vandens, pora saukstu aliejaus)-nepatikesit, bet atsiplaus is pirmo karto, senas, dar tarybinis patarimas statybininkiu moteru 4u.gif

QUOTE(Gorada @ 2009 12 24, 15:28)
Mano kaimas taip pat visas sveikina su Sventemis smile.gif papildysiu tema fotkemis smile.gif

Mane domina stai kas:pamaciau, kad jusu namas is neapipjautu rastu, ar galit isduoti, kiek laiko gyvenat tokiame name? Mane prigasdino, kad neapipjauti rastai-tai s, kad saltis pradeda eiti per sujungimus, nes medis vis tik gyvas, juda, nevisada tie apvalumai taip graziai ir suseda doh.gif Dar matau, kad kazkuo juos "pertepet" g.gif
O laiptai ispudingi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2009 12 24, 11:16)

Kokia nuotrauka wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Gorada @ 2009 12 24, 15:28)
Mano kaimas taip pat visas sveikina su Sventemis smile.gif papildysiu tema fotkemis smile.gif

Šaunuoliai jūs thumbup.gif Laiptai kokie gražūs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 12 28, 08:41)
I kibira su vandeniu ipilkite siek tiek aliejaus(puse kibiro vandens, pora saukstu aliejaus)-nepatikesit, bet atsiplaus is pirmo karto, senas, dar tarybinis patarimas statybininkiu moteru 4u.gif

Geras, dekui, man ir mama taip sake, bet as neklausau, sakiau jai, kad ir taip priemone pilu su semenu aliejum, reikes atsiprasyti tarybines mamos thumbup.gif
Atsakyti
Su prėjusiom ir ateinančiom šventėm visas statybininkes drinks_cheers.gif

mes šventes jau sutikom naujuose namuose. jausmas nerealus.
Atsakyti
QUOTE(geguzio ziedai @ 2009 12 28, 11:45)
Su prėjusiom ir ateinančiom šventėm visas statybininkes  drinks_cheers.gif

mes šventes jau sutikom naujuose namuose. jausmas nerealus.

Didžiausi sveikinimai 4u.gif wub.gif

Mums vakar buvo metai, kaip gyvenam savo namuose rolleyes.gif Daug kas pasikeitė, gerą buvo prisiminti tą naktį kai pirmą kart miegojom, spragsėjo degančios malkos, buvo šiektiek šaltoka nekūrentam name, bet širdy buvo laaaabai gera wub.gif

Mums pasirašė paskutines servitutines sutartis thumbup.gif Buvo geriausia kalėdų dovana. Po naujų nešim projektą VST thumbup.gif
Atsakyti