Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

Na mano grindis irgi ne purvinas dejo, bet is karto neuzdengiau, tai jau po poros dienu dulkes nusedo, tai kai plaunu, tai taip ir matosi reziai ties sluotoos sustojimo riba biggrin.gif Nieko, reikes priemoniu ir gera sepeti isitaisyti, gal jau ir sepetelis atgyveno doh.gif
Atsakyti
Mano užakyti Esedros praustuvai atkeliavę gulėjo sandėly, o kai atvažiavau pasiimti, pamačiau, kad skiriasi atspalviai... Dabar nežinau ar laukti iki vasario, ar užsakinėti kitokius mastau.gif Nors sakė, kad užsakyų du iš naujo (vieno kepimo), bijau, kad gali užsakyti tik vieną ir tada gali vėl skirtis atspalviai, o tada jau būtų labai negerai..
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas gali man patarti ax.gif sakykit kas turit radiatorius(ir jau sildotes) kaip jums atrodo ar 15 kvadratu kambariui pakanka vieno aliuminio radiatoriaus(10 sekciju) kambariui apsildyti? bijom kad gali buti mazai,o viska susitvarkius vel dadet nesinori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2009 12 20, 22:38)
Sveiki,
Gal kas gali man patarti ax.gif  sakykit kas turit radiatorius(ir jau sildotes) kaip jums atrodo ar 15 kvadratu kambariui pakanka vieno aliuminio radiatoriaus(10 sekciju) kambariui apsildyti? bijom kad gali buti mazai,o viska susitvarkius vel dadet nesinori smile.gif

Mes skaiciavome, kad 15kv reikia apie 1500w berots. O tada jau zirekite auksti ir stori radiatoriaus. Visi gamintojai turi lenteles galingumo.
Atsakyti
QUOTE(GitaZ @ 2009 12 17, 23:09)
Dar...vyras issimurino akvariumo spintele, tinkorius uztepliojo, paskui sudejom sildomas grindis akvariumui biggrin.gif  dabar belieka tik ji pati suklijuoti 

viespatie dieve, kas tai per irengimas blink.gif dar su sildomom grindim blink.gif gal nuotrauku kokiu turi? pas mus irgi yra nisa dideliam akvariumui, tei reiks spinteles striprios- mazu ja irgi galima susimuryt. as jau buvau visai atsisakiusi minties ten statyti akvariuma, bet kai kraustemes is buto atsiveziau savo nediduka 100 litru akvariuma ir ant komodos ji laikinai toj nisoj pastatem. prilipo juodai. visgi teks apsieti be spintos ir grazinti pirmine minti, kad toj vietoj turi buti akvariumas...didelis smile.gif
uoj, persiprasau- toliau paskaiciau ir radau nuotrauka tos spinteles blush2.gif bet ir didelis jis pas jus nusimato blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif o kur ta akvariume klijuosites? patys ar kazkur uzsakinesit? ir vandeni matau jam speciliai atsivede unsure.gif mes saviski paleidinedami atsivedem is lauko slanga ir taip pripildem- vis ne 10 kibiru tampyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 21 gruodžio 2009 - 10:17
QUOTE(kristik @ 2009 12 19, 00:33)
O pas mus kaip diena taip naujiena... Prasidėjus šalčiams name kasdien atsiranda vis naujų įtrūkimų lubose...  verysad.gif O per pastarąsias dienas ir ant sienų... verysad.gif Jau buvau bepradėjusi gailėtis, kad įtempiamų lubų nepasirinkom.. Na, bet matyt taip turėjo būti...

Senoj temoj skaiciau,kad galvojai rinktis itempiamas ir GKP lubas (kad ir nedalyvauju aktyviai, bet ivykius seku blush2.gif )
Nenoriu mint ant zaizdos - bet kodel atsisakei itempiamu? Pas mane dabar didieji apmastymai sia tema...Ar tikrai didelis kainu skirtumas gaunasi? Nes kai pradedu galvot apie namo"vaiksciojima", brokaunai uzdengta stoga verysad.gif Gal bandet kuri skaiciuotis skirtuma?
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2009 12 21, 13:29)
Senoj temoj skaiciau,kad galvojai rinktis itempiamas ir GKP lubas (kad ir nedalyvauju aktyviai, bet ivykius seku blush2.gif )
Nenoriu mint ant zaizdos - bet kodel atsisakei itempiamu? Pas mane dabar didieji apmastymai sia tema...Ar tikrai didelis kainu skirtumas gaunasi? Nes kai pradedu galvot apie namo"vaiksciojima", brokaunai uzdengta stoga verysad.gif Gal bandet kuri skaiciuotis skirtuma?

manau kad šiai dienai skirtumas smarkiai sumažėjęs -
bent jau "ermitaže" esančiame skyrelyje mačiau jog įtempiamų Clipso lubų kaina 65lt/m2 (dar prieš keletą mėn buvo ~110)

Tuo tarpu gerai padaryti gipso lubas - medžiagos, darbas (įrengimas, dažymas) kainuoja ne mažiau kaip 50 lt/m2. Pas mus kadangi reikalą turime su medine perdanga - tai gavosi net daugiau, nes buvo sudėti kitokie profiliai, dvigubas gipso sluoksnis ir t.t.

taigi įtempiamos gali būti visai konkurencingas pagal kainą variantas,
tik man taip ir liko atviras klausimas dėl galimybių įrengti nestandartinį apšvietimą, ir kokias nors "įdomesnes" lubas.

Atsakyti
Tai va,kad galetu kazkas jau pasidares palyginti kainas ax.gif
Nes kai pradejau skaityti apie itempiamas lubas,tai papildomai ten skaiciuoja visokius apkantavimus (ar koki biesa ten),skyles sviestuvams ir t.t. Tai kai viskas susipliusuotu,tai muset ta kaina isaugtu zyyyymiai daugiau nei 65 g.gif Nes visgi ,galvoju, jei kainu mazas skirtumas, tai kodel tada is viso kazkas dedasi GKP? Kokie tada pliusai?
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2009 12 21, 14:00)
Tai va,kad galetu kazkas jau pasidares palyginti kainas ax.gif
Nes kai pradejau skaityti apie itempiamas lubas,tai papildomai ten skaiciuoja visokius apkantavimus (ar koki biesa ten),skyles sviestuvams ir t.t. Tai kai viskas susipliusuotu,tai muset ta kaina isaugtu zyyyymiai daugiau nei 65 g.gif Nes visgi ,galvoju, jei kainu mazas skirtumas, tai kodel tada is viso kazkas dedasi GKP? Kokie tada pliusai?

gipso pliusai ,kad paprastas neymantrias lubas gali sumontuoti kiekvienas vyras siek tiek besigaudantis statyboje ir su elementariais yrankiais,as karta padariau kambaryje lubas per pora valandu atvaziaves pas drauga i svecius su is kaimynu susiskolintais irankiais
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2009 12 21, 12:29)

Kaip ir Axa rašė, dabar kainų skirtumas ženkliai sumažėjo, bet tikslių skaičiukų pasakyti negaliu, kadangi konkrečiai neskaičiavau ax.gif Žinoma, papildomi niuansai įtempiamas lubas gali išbranginti.. Kai pradėjo trūkinėti lubos vienu metu tikrai pasigailėjau, kad nekabinau įtempiamų blush2.gif Kita vertus, jų kaina buvo didesnė, be to nuraminau save tuo, kad jei namas juda, tai skilinėja ir sienos, tad įtrūkimų bet kuriuo atveju neišvengsim...
Man vat irgi labai įdomu dėl šviestuvų - kažin kaip pasikabina tie įleidžiami tokie pailgi g.gif Jie juk kabinasi ir prisisuka ant gipso kartono ir plotas jų daug diesnis nei halogenų g.gif Gal daro specialų karkasą mastau.gif bet tada turbūt ir kaina išauga....
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2009 12 21, 19:19)
Kaip ir Axa rašė, dabar kainų skirtumas ženkliai sumažėjo, bet tikslių skaičiukų pasakyti negaliu, kadangi konkrečiai neskaičiavau  ax.gif Žinoma, papildomi niuansai įtempiamas lubas gali išbranginti.. Kai pradėjo trūkinėti lubos vienu metu tikrai pasigailėjau, kad nekabinau įtempiamų  blush2.gif Kita vertus, jų kaina buvo didesnė, be to nuraminau save tuo, kad jei namas juda, tai skilinėja ir sienos, tad įtrūkimų bet kuriuo atveju neišvengsim...
Man vat irgi labai įdomu dėl šviestuvų - kažin kaip pasikabina tie įleidžiami tokie pailgi  g.gif Jie juk kabinasi ir prisisuka ant gipso kartono ir plotas jų daug diesnis nei halogenų  g.gif Gal daro specialų karkasą mastau.gif bet tada turbūt ir kaina išauga....

galima sudet ir be trukinejimu jei bus naudojami slankieji jungimai .taip ,didesniems ir sunkesniems sviestuvams daromi ivairus karkasai, bet nemanau ,kad ten del jo labai isaugtu kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ihmantas: 21 gruodžio 2009 - 19:37
QUOTE(Ihmantas @ 2009 12 21, 18:25)
gipso pliusai ,kad paprastas neymantrias lubas gali sumontuoti kiekvienas vyras siek tiek besigaudantis statyboje ir su elementariais yrankiais,as karta padariau kambaryje lubas per pora valandu atvaziaves pas drauga i svecius su is kaimynu susiskolintais irankiais

jei jau gipsą 'kiekvienas bent kiek susigaudantis statybose' padarytų, tai su įtempiamom visai tam vyrui vaikų žaidimai būtų smile.gif O be to , gipso sumontavimas - tai tik pusė darbo. Kur dar glaistymas/dažymas? Irgi per porą valandų prasisuktum? smile.gif
Atsakyti