QUOTE(Piranij@ @ 2009 12 19, 22:01)
Mes iš mūsų senųjų buto statybininkų nusižiūrėję esam tokią papigiaiską ,,kabyklą,,. Paimi tris juodlentes/lentas/baslius , sukali iš jų rusišką p raidę ,, п ,, ir viršutinėje horizontalėje prikali vinių ar prisukioji medvaržčių. Atremi tą reikalą į sieną ir sukabini pakabas su vyro kostiumais
tos pačios idėjos pati priėjau, statybininkai buvo tokias pasidarę, nė radyt nereiks
Kristik, o kokie dar praustuvai, tu nebuvai visko tam Herimėjuj užsakius?
mano visa santechnika iš jau stovi. net rizikingoji didžioji lieta estukų kriauklė - 214 cm ilgio. nuo sienos iki sienos. atrodo įspūdingai ir būtent taip kaip norėjom. visi kas pamato įvertina bent tris kart brangiau nei mokėjom
o dėl virtuvės pasirinkimų ir apskiritai kitų pasirinkimų man jau
nebenoriu nieko rinktis. aleliuja. viskas kas užsakyta suvažoiuoja ir darau pertauką. nes tų pasirinkimų pastaruoju metu buvo milijonas tame tarpe ir užuolaidų- pas mus langai i gatvę, na gal teiisngiau gatvelę, bet vistiek nemalonu, langai didžiuliai viskas kiaurai matosi, todėl ir užuolaidas užsakiau ir turiu pažadą, kad antradienį jau kabės.
GitaZ
tik kodėl sakai, kad kol atsiplaus? kodėl jos liko murzinos? nes mano po sudėjimo buvo švarutėlės. tada viska paslėpėm po popieriais, juos keičiau kas kelias dienas ir praplaudavau. tai viskas kaip ir normaliai.
o pirmo aukšto, kurios alyvuotos, tai vaizdelis šeipsau, labai tikiuosi, kad jos sužvilgės po šiandienininės alyvavimo procedūros.
beje man vaidenasi, kad name vėsoka, draugė ramina, sako tu pažiūrėk koks judėjimas, vaikšto, neša, išleidžia šilumą... vakar pirmam aukšte buvo 19,5 bet man vesu... nesuprantu...
o šiap tiesa, neturi užgožti statybiniai reikalai kitų gyvenimo aspektų. nors pastaruoju metu kažkodėl būtent taip jaučiausi - nors karnavalinius kostiumus vaikams pati konstravau, davanelės supirkau - ačiū, tau internetine prekyba
didysis tempas atsirado, nes sausio 1 baigaisi mūsų nuomos sutartis, jos pratęsti noro visai nėra, antra na labai jau knieti kalėdoti savo namuke. todėl ir verčiamės per galvas, kad tą svajonę įgyvendinti. viskas užtruko dėl laiptų - tačiau jie mums labai gražūs... kai sudėjo ir pyktis išgaravo.