Laba vakareli. Oi kaip salta O kai name puses duru nera, tai nelabai ir silta. Pas mus sudejo parketlentes svetaineje ir valgomajame, gavosi auksciau uz plyteles, kazin kaip ziuresis ant sujungimu uzdejus tuos slenkstukus ar kaip jie ten vadinasi. O siaip tai faina, pirmas aukstas jau visas turi grindis, belieka antra auksta papuosti ir dulkiu sumazes ryskiai
Dar...vyras issimurino akvariumo spintele, tinkorius uztepliojo, paskui sudejom sildomas grindis akvariumui dabar belieka tik ji pati suklijuoti Dziaugiuosi, kad kaledas pasitiksim svariau - turiu vilti, kad ir virtuve turesim, galesiu pyragus kepti
Praeita savaite zadejau mergaitems pafotkinti pirti, bet atidejom baliu, nes mire mociute, tai ir iki pirties dar nepriejau (atrodo, kad toli ji labai)
labas,
smagus temos sujudėjimas, nes jau buvo užsistovėjusi.
mes turim planą kraustynes organizuotis šį savaitgalį, tiek, kad oro šaltumas kiek gasdina.
kondensatų nekenčiu - visuose butuose kaupėsi. name piu piu kolkas nieko tokio nepastebėjau. o ir šilta buvo, aišku teko jau radiatorius visus įjungti, prieš tai antram aukšte tik vienas veikė ir buvo normalu.
viskas vyksta beprotišku tempu. pyška poška viskas...
tik bėda su židinio apdaila... caporolo dekoratyvinį tinką dėjo ir nesigavo gražiai... tokie družiai matosi... šiandien bandys taisyti... man jau nervas ima, vos ne imk ir tiesiog nudažyk
smagus temos sujudėjimas, nes jau buvo užsistovėjusi.
mes turim planą kraustynes organizuotis šį savaitgalį, tiek, kad oro šaltumas kiek gasdina.
kondensatų nekenčiu - visuose butuose kaupėsi. name piu piu kolkas nieko tokio nepastebėjau. o ir šilta buvo, aišku teko jau radiatorius visus įjungti, prieš tai antram aukšte tik vienas veikė ir buvo normalu.
viskas vyksta beprotišku tempu. pyška poška viskas...
tik bėda su židinio apdaila... caporolo dekoratyvinį tinką dėjo ir nesigavo gražiai... tokie družiai matosi... šiandien bandys taisyti... man jau nervas ima, vos ne imk ir tiesiog nudažyk
QUOTE(DainaM @ 2009 12 17, 15:15)
LAbukas,
*ech, kaip smagu jums, nors ir rūpestėlių atsirado.... Dėl kondensato, tai vėdint reikia. Aišku, lengviau pasakyt, negu padaryt, reikia bent jau mikro palaikyti ar langą praverti, bet tuomet šiluma lauk pabėga ir vėl dilema
**Sveikinu su stebuklėliu
*ech, kaip smagu jums, nors ir rūpestėlių atsirado.... Dėl kondensato, tai vėdint reikia. Aišku, lengviau pasakyt, negu padaryt, reikia bent jau mikro palaikyti ar langą praverti, bet tuomet šiluma lauk pabėga ir vėl dilema
**Sveikinu su stebuklėliu
* Tai va, vėdiname atsikėlę, bet palikti išvažiuojant atvirų langų nesinori...
** Ačiū
QUOTE(kristik @ 2009 12 17, 19:13)
*Pingvinuk, kokios smagios naujienos Dideliausi sveikinimai
Lauksiu nuotraukyčių
**O kada langai jums pradėjo rasoti? Ar tik įsikėlus, ar ir prieš tai?
***Mums šiuo metu daro židinį ir dažo sienas Lakstau su spalvų mėginiais pirmyn atgal
Lauksiu nuotraukyčių
**O kada langai jums pradėjo rasoti? Ar tik įsikėlus, ar ir prieš tai?
***Mums šiuo metu daro židinį ir dažo sienas Lakstau su spalvų mėginiais pirmyn atgal
* Ačiū Nuotraukų neturiu jokių Tik virtuvės dar nebaigtos senesnė nuotrauka http://public.fotki....cn0185-064.html
** Dar negyvenome, jau rasojo, MB atvažiuodavo pakurti...
*** Jauku bus nuo židinio
Pingvinuk, musu virtuvės panašios spalvos ir plokštės
QUOTE(palang-mamyte @ 2009 12 17, 22:33)
sveikos mergikes
uzspaude ziema ane , pradejau ir as sildyti savo namuka, dar negyvenam taciau vyksta intencyvus spakliavimo darbai,tai dregmes yra daug ir as manau kad todel man tie langai irgi rasoja o va su sildymu tai sunkiai sekas,sildau kietu kuru-malkos+anglys taciau peciui temperatura sunku sukelti turetu buti apie 70laipsn,o yra vos 50. skambinu santechnikui,tai porina jis man kad pirmais sildymo metais jokios ekonomijos nesitikek, tipo reikia nama isdziovinti
o kaip jums buvo per pirma sildyma?
uzspaude ziema ane , pradejau ir as sildyti savo namuka, dar negyvenam taciau vyksta intencyvus spakliavimo darbai,tai dregmes yra daug ir as manau kad todel man tie langai irgi rasoja o va su sildymu tai sunkiai sekas,sildau kietu kuru-malkos+anglys taciau peciui temperatura sunku sukelti turetu buti apie 70laipsn,o yra vos 50. skambinu santechnikui,tai porina jis man kad pirmais sildymo metais jokios ekonomijos nesitikek, tipo reikia nama isdziovinti
Nezinau kokiu peciu Jus naudojates. Mes isikeleme si lapkriti gyvent (kitaip sakant ant paciu ziemos smagumus).
Kadangi pradzioje peciu pirkome be ventiliatoriaus, tai isigyjome po trecio kurimo, nes kitaip neimanoma, jei neturi sausu malku. Temperatura siekia 75 laipsnius peciuje. Pilnai uzkeliame, bet reikia kurenti nuolat, kad pecius neatsaltu, nes kai atsala tai po to kol isiyla, o ziurek vel ner malku. Kai Jus negyvenate, tai kazka patarti yra sunku. Del to mes ir isikeleme i netinkuota nama su betoninem grindim. Pradzioje net patogumu nebuvo, bet dabar viskas ok.
Kitas dalykas, mes siais metais savo dezute pastatem, t.y. geguze pamatus padare o stoga uzdenge rugseji, tai namo sienos nebuvo ishale. (naudojomes krizes kainomis ir sutaupe kruvas pinigu)
QUOTE(geguzio ziedai @ 2009 12 18, 09:53)
Pingvinuk, musu virtuvės panašios spalvos ir plokštės
Graži jūsų virtuvė
Aš tai dar ne viską iškrausčiau iš dėžių, bet jau matau, kad netilps man viskas O kaip jūs pasieksite tas spinteles kur palei lubas?
Pas mus ne iki lūbų baldai, bet norint ką nors paimti iš viršutinės lentynos, man jau reiks ant kėdės kabarotis
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 18, 10:26)
Graži jūsų virtuvė
Aš tai dar ne viską iškrausčiau iš dėžių, bet jau matau, kad netilps man viskas O kaip jūs pasieksite tas spinteles kur palei lubas?
Pas mus ne iki lūbų baldai, bet norint ką nors paimti iš viršutinės lentynos, man jau reiks ant kėdės kabarotis
neįsivaizduoju. bet ten sudėsiu daiktus, kurie laaaabai retai naudojami.
kol kas man atrodo laaabai didelė, ypač po dabartinės nuomojamam bute.
QUOTE(palang-mamyte @ 2009 12 17, 22:33)
sveikos mergikes
O koks pas jus katilas? Mes irgi kūrename malkomis, briketais, anglimi...
Paskambinau MB, tai sakė, kad temperatūra vandens katile apie 80 laipsniu
MB sako, kad gal jūs per mažai atidarote sklendes
pirma sezona jeigu ypac neseniai baigti dazymo darbai name labai daug dregmes prisikaupe tai sildymo islaidos daznai iki trisdesims procentu didesnes buna. kai anksciau turejome karkasini namuka tai tokiu bedu nebuvo, o dabar irgi langai rasoja pilnu tempu, bet pas mane pigiausias plastikas sudetas tai tas turbut irgi itakos daro
Bet jei neklystu, tai pas Wilike labai geri langai sudėti (mediniai), bet pas ją vis tiek rasoja...
QUOTE(cezas @ 2009 12 18, 11:57)
pirma sezona jeigu ypac neseniai baigti dazymo darbai name labai daug dregmes prisikaupe tai sildymo islaidos daznai iki trisdesims procentu didesnes buna. kai anksciau turejome karkasini namuka tai tokiu bedu nebuvo, o dabar irgi langai rasoja pilnu tempu, bet pas mane pigiausias plastikas sudetas tai tas turbut irgi itakos daro
Plastikas čia niekuo dėtas, tiesiog langas labai sandarus, viduj šilta, lauke šalta, susidariusiai drėgmei reikia kažkur išgaruoti. Ankščiau pas mus bute mediniai nei rasojo nei ką, bet jie nebuvo tokie sandarūs.
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 18, 11:04)
Bet jei neklystu, tai pas Wilike labai geri langai sudėti (mediniai), bet pas ją vis tiek rasoja...
tai cia gali buti ir del to, kad pirmas sildymo sezonas nes murinukai buna labai daug dregmes prigere ypac is duju silikato statyti, jeigu nebuvo gerai apsaugoti nuo krituliu statybos metu