Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

annushka jatus kaip faina thumbup.gif wub.gif

Musu irgi anglinis 19 diena grysta tures pasirasyti, nes per puse metu ten nesugebejo iki ambasados nueiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 12 09, 10:28)
dideliausi sveikinimai su tokiu pasiekimu  4u.gif Labai už Jus džiaugiuosi  4u.gif

Aciu aciu 4u.gif

QUOTE(wilike @ 2009 12 09, 10:33)
annushka jatus kaip faina  thumbup.gif  wub.gif

Musu irgi anglinis 19 diena grysta tures pasirasyti, nes per puse metu ten nesugebejo iki ambasados nueiti  doh.gif

Na tikiuosi, kad pasirasys ir Jums pagaliau ir turesite Kaledine dovana - vis realesne elektra su daug daug kilowatu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2009 12 09, 11:25)
Mergaites, pamirsau pasigirti. Visgi pasaulis ne be geruju zmoniu  ax.gif  Ta ponia pasirase servitutine sutarti  thumbup.gif  Tinklu parasas ir jau yra, beliko perdaryt ta elektros projekta ir perskaiciuot samata.
Ir susitarem paprastai, zmoniskai, jokiu pinigu neprase, tiesiog pasikalbejom, ir moteriske sutiko. Is tikruju, tai tikrai buvau vilti praradusi...
Po pasirasymo tik nunesem dekingumo maiseli pilna ivairiausiu skanestu  ax.gif

Zodziu vel po biski judam link  savo issvajotos elektros  thumbup.gif

tai vienas pagrindinių darbu name, elektros ivedimas, sveikinimai,
kalėdos stebuklu metas thumbup.gif
p.s paliuko pamokos veltui nepraėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pego: 09 gruodžio 2009 - 18:21
QUOTE(annushka @ 2009 12 09, 09:25)
Mergaites, pamirsau pasigirti. Visgi pasaulis ne be geruju zmoniu  ax.gif  Ta ponia pasirase servitutine sutarti  thumbup.gif  Tinklu parasas ir jau yra, beliko perdaryt ta elektros projekta ir perskaiciuot samata.
Ir susitarem paprastai, zmoniskai, jokiu pinigu neprase, tiesiog pasikalbejom, ir moteriske sutiko. Is tikruju, tai tikrai buvau vilti praradusi...

Labai labai sveikinam del elektros clap_1.gif gerai gyventi salia tokiu supratingu zmoniu.
Mums ne taip pasisieke su kaimynais unsure.gif . Rekauja ant viso kaimo kad ju zeme atemem ir ju zeme vazinejam verysad.gif . Nors viskas teisetai, musu dar nuo seneliu, ir ju zeme nebevazinejam, o valstybine.

Bet gera zinia, kad elektros tinklai pakviete pasirasyti sutarti. Tik kol atves elektra reikia islaukti 100 darbo dienu doh.gif . Kazkodel skelbia viesuosius pirkimus musu darbams. Visur biurokratija.
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2009 12 09, 18:38)
Labai labai sveikinam del elektros  clap_1.gif gerai gyventi salia tokiu supratingu zmoniu.
Mums ne taip pasisieke su kaimynais  unsure.gif . Rekauja ant viso kaimo kad ju zeme atemem ir ju zeme vazinejam  verysad.gif . Nors viskas teisetai, musu dar nuo seneliu, ir ju zeme nebevazinejam, o valstybine.

Bet gera zinia, kad elektros tinklai pakviete pasirasyti sutarti. Tik kol atves elektra reikia islaukti 100 darbo dienu  doh.gif . Kazkodel skelbia viesuosius pirkimus musu darbams. Visur biurokratija.

Pas mus taip pat vyko konkursas, gal geriau sakyti ale konkursas, vistiek laimėjo tas, kuris ir turėjo laimėti doh.gif Tiek, kad turėdami pažįstamų toje srityje, reikėjo pakištukų, kad per ilgai stalčiui neužsigulėtų dokumentai, tai nuo tos dienos kai buvo "laimėtas" konkursas iki elektros atvedimo praėjo 1,5 mėn.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 12 10, 08:08)
Pas mus taip pat vyko konkursas, gal geriau sakyti ale konkursas, vistiek laimėjo tas, kuris ir turėjo laimėti  doh.gif Tiek, kad turėdami pažįstamų toje srityje, reikėjo pakištukų, kad per ilgai stalčiui neužsigulėtų dokumentai, tai nuo tos dienos kai buvo "laimėtas" konkursas iki elektros atvedimo praėjo 1,5 mėn.

nu taip visada tokius konkursus laimi kas ir turi laimeti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2009 12 10, 07:08)
Pas mus taip pat vyko konkursas, gal geriau sakyti ale konkursas, vistiek laimėjo tas, kuris ir turėjo laimėti  doh.gif Tiek, kad turėdami pažįstamų toje srityje, reikėjo pakištukų, kad per ilgai stalčiui neužsigulėtų dokumentai, tai nuo tos dienos kai buvo "laimėtas" konkursas iki elektros atvedimo praėjo 1,5 mėn.

Na del laimejimu tai cia viskas aisku. Man svarbiausia kad pavasari jau tureciau elektra smile.gif . O jau ten tegu kas nori, tas ir laimi.
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2009 12 09, 10:25)

Sveikinimai sveikinimai wink.gif
Atsakyti
Sveikutės,
nugi buvau temelę pametusi doh.gif: Pagaliau atradau blush-anim-cl.gif: sakau įkišiu nosį, pažiūrėsiu kaip begyvenat mirksiukas.gif Retas svečias aš čia blush2.gif Turbūt visos kalėdinėm dovanėlėm rūpinatės? Šventinėm nuotaikom gyvenat?

Na, aš su dovanomis lyg ir rami ax.gif Vaikams supirktos stovi, MB planuoju gal kokį bilietėlį nupirkti į kokį baletą (bus nauda ir man,iš namų išlėksim lotuliukas.gif) Darželiui taip pat viską suruošus, mat mane į tėvų komitetą "įpaišė", tai dovanėlėm teko man rūpintis... O į temą, dėl namo, tai stovi... Užkaltais langais.... Laukiam pavasario ax.gif Ai, tiesa, elektrą iki namo dasivedėm ir tvorą pabaigėm tverti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DainaM @ 2009 12 10, 15:05)
Sveikutės,
nugi buvau temelę pametusi doh.gif: Pagaliau atradau blush-anim-cl.gif: sakau įkišiu nosį, pažiūrėsiu kaip begyvenat  mirksiukas.gif  Retas svečias aš čia  blush2.gif  Turbūt visos kalėdinėm dovanėlėm rūpinatės? Šventinėm nuotaikom gyvenat?

Na, aš su dovanomis lyg ir rami  ax.gif  Vaikams supirktos stovi, MB planuoju gal kokį bilietėlį nupirkti į kokį baletą (bus nauda ir man,iš namų išlėksim lotuliukas.gif) Darželiui taip pat viską suruošus, mat mane į tėvų komitetą "įpaišė", tai dovanėlėm teko man rūpintis... O į temą, dėl namo, tai stovi... Užkaltais langais.... Laukiam pavasario ax.gif Ai, tiesa, elektrą iki namo dasivedėm ir tvorą pabaigėm tverti ax.gif

oho kiek jau pasistumejot, tvora ne juokas bigsmile.gif Saunuoliai 4u.gif
Atsakyti
As ne specas, bet baletu labai neapsidziaugciau jei maniske man toki padovanotu... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paliukas: 10 gruodžio 2009 - 15:24
QUOTE(aistuzele @ 2009 12 10, 16:15)
oho kiek jau pasistumejot, tvora ne juokas  bigsmile.gif  Saunuoliai  4u.gif

Na ta tvora paprasta, ta prasme galinėje sklypo dalyje,kur praktiškai nesimato, kad atsiribotume nuo kaimyno pievos ir kito kaimyno vištų doh.gif O čia priekyje, prie kelio tai nėra, ir greitai nebus ax.gif

QUOTE(Paliukas @ 2009 12 10, 16:23)
As ne specas, bet baletu labai neapsidziaugciau jei maniske man toki padovanotu...  blush2.gif  biggrin.gif

Na, tu gal ne, o aš žinau, kas MB patinka... Nesam mes tokių dalykų fanai, bet pvz. kasmet, per žiemos šventes aplankom panašaus pobūdžio renginį. Pernai buvom "Liepsnojančiam lede", užpernai operoje "Užburtoji fleita". Reikia šiek tiek pasikultūrint, ne tik lengvo turinio pramogas apturėt... Juolab, kad mūsų kaime tik tradicinės šventės ir tevyksta, tai norisi kur į didesnį miestą išvažiuoti...
Atsakyti