Įkraunama...
Įkraunama...

Namo statybos ir įrengimas

QUOTE(GitaZ @ 2009 12 07, 17:29)
Pirtele 4*6m, nedidele, bet mums uztenka, galim priimti 12 sveciu biggrin.gif
O namas musu is  Pabaltijo namu "Gilija'. Tas didysis langas laiptineje, turejo dar buti ir ant kitos sienos, ta prasme kampinis, o ir buvo taip, teko isimti, kai pradejom klinkeri muryti, langus ismatavo perplacius, o antra karta pirkti langus, mums buvo perbrangu.

taigi normali ta pirtele bigsmile.gif Gal gali jos isplanavima parodyt. Tikrai labai simpatiska rolleyes.gif Mes ir mastom daryt su tokiu iejimu , kaip terasele. MB gonkom vadina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2009 12 07, 17:36)
taigi normali ta pirtele  bigsmile.gif  Gal gali jos isplanavima parodyt. Tikrai labai simpatiska  rolleyes.gif  Mes ir mastom daryt su tokiu iejimu , kaip terasele. MB gonkom vadina  biggrin.gif

Pas mus irgi su terasele, vasar galime lauke sedeti. Sunku nufotkinti kai patalpa maza, kad vaizdas butu, net ir neturiu tokiu foto, sia savaite eisiu tvarkytis pirties (pries MB gimtadieni) tai nufotkinsiu biggrin.gif Nelabai koks isplanavimas, daug kam uzkliuva, kad duzo nera, bet kitaip neisejo, langu daug padarem, nes rastai nekokie buvo, teko suktis is padeties, bet mums patiems bile gerai, kibirais uzsipilam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2009 12 07, 16:28)
bet pries kaledas jauciu reikia jau kaip nors... nors uzuolaidas nusipirkit, o tai gyvenam su savo tuscia vitrina kaip telikas visam kaimui. serialas " voblos gyvenimas". vasara dar buvo nieko be uzuolaidu, bet dabar, kai anksti temsta doh.gif

Aš užuolaidas užsisakiau be parduotuvių - radau siuvėją, kuri su medžiagomis į namus atvažiuoja, padeda ir parinkti, ir "sudizaineriuoti". thumbup.gif Buvau girdėjusi anksčiau apie tokį variantą Kaune, radau Klaipėdoje, spėju, kad ir apie Vilnių tokių turėtų būti. Po geros savaitės jau turėsiu rezultatą. ax.gif

O nuo gripo šeimynos nenusaugojau, nes daug į kolektyvus išeinančių turime. Tai vyrai visi iškritę buvo, vienam net ligoninės prireikė, bet jau lyg ir baigia išsisveikti, tfu tfu tfu... Mudvi su maže kol kas laikomės.
Atsakyti
QUOTE(GitaZ @ 2009 12 07, 18:28)
Pas mus irgi su terasele, vasar galime lauke sedeti. Sunku nufotkinti kai patalpa maza, kad vaizdas butu, net ir neturiu tokiu foto, sia savaite eisiu tvarkytis pirties (pries MB gimtadieni) tai nufotkinsiu biggrin.gif Nelabai koks isplanavimas, daug kam uzkliuva, kad duzo nera, bet kitaip neisejo, langu daug padarem, nes rastai nekokie buvo, teko suktis is padeties, bet mums patiems bile gerai, kibirais uzsipilam biggrin.gif

o mes zinai kaip projektavome spirtele, o gi lauke pasibraizem su visais matmenim dydi, tada vidu plavanom cool.gif
Vis ziurejom kaip geriau lotuliukas.gif Tik neaisku kada turesim g.gif
Pirma namas ir ukinis, pirtis paskutinej vietoj lieka.

QUOTE(Baltike @ 2009 12 07, 18:48)
Aš užuolaidas užsisakiau be parduotuvių - radau siuvėją, kuri su medžiagomis į namus atvažiuoja, padeda ir parinkti, ir "sudizaineriuoti". thumbup.gif Buvau girdėjusi anksčiau apie tokį variantą Kaune, radau Klaipėdoje, spėju, kad ir apie Vilnių tokių turėtų būti. Po geros savaitės jau turėsiu rezultatą. ax.gif

O nuo gripo šeimynos nenusaugojau, nes daug į kolektyvus išeinančių turime. Tai vyrai visi iškritę buvo, vienam net ligoninės prireikė, bet jau lyg ir baigia išsisveikti, tfu tfu tfu... Mudvi su maže kol kas laikomės.

Apie uzuolaidas ir as girdejus buvau kad atvaziuoja Galesi parodyt rezultata kai turesi thumbup.gif

Laikykites kad gripas nepagriebtu 4u.gif
Atsakyti
na jau kad prazuveles rodosi pasireiksiu ir as smile.gif
gyvenam savo namuciuose, pagaliau issidazem laiptine, pasikabinom sviestuvus (astatki biloj roskazi...). duru vis dar neturime, ai ir nereikia lotuliukas.gif tik va suo nesupranta kaip cia sveciuose paskui seimininkus i wc neiseina ieiti? kas tos durys do daiktas....

kurenam savo zidinuka, dabar dirbu namie - tai vyrui pasaka grizta po darbo o namie silta. jei visa diena nekuriam tai atvesta labai. nu tas labai tai koki 19 ale man jau salta.... sodai istustejo, vienas kitas bomziukas tik praslenka dienom. uzknisa tamsa... atsikeliu ryte ir jau sviesa jungiu....

mes kelemes jau ne ant betono, pirmas aukstas kaip ir pusiau lyg baigtas doh.gif o antram aukste beliko grindis sutvarkyti, sienas baigti dazyti, zinot kas yra juokas pro asaras?????? turim miegamojo dvigule lova, groteles, komoda ir spinteles is abieju pusiu... nuo pavasario viskas dar vis dezese.... kodel? neturim pinigu ciuziniui !!!!! o kazkaip pasistatyt lova su grotelem miegamajame kai miegi svetaineje ant sofos truputi juokinga blush2.gif

QUOTE(wilike @ 2009 12 07, 13:12)
Dabar pakalimus galvojam daryt, medinius aisku, bet tik nezinom su kuo dazyt reiktu, kokia eiles tvarka, kazin gruntuot ar impregnuot kuo reikia?

as jau cia gal per velai pasisakysiu, tik nepirkit pinotekso, dirbu prie medzio tai jau tiek zmoniu su blogais atsiliepimais sutikau, kad stebiuosi kaip ta imone vis dar gyvuoja.... kazkada atveze naujiena - pinotex dazus, visi puole naudoti, vardas ispopuliarejo, todel daznai dabar sako pikrsiu pinotekso - suprask - pikrsiu kokiu nors medienai dazu....
tai va, as rekomenduoju tikurila (valtti aquacolor, dazai tirsti, gerai dengia, pas mane po metu lauko dailylentes dar neissiduoda kad kazkas blogai butu), dar remmers, dulux irgi nieko. tvora kai buvo gero orai dar rudeni viena kart tik nudazem, o daba galvojau antram kartui dazu papirksiu - nerekomendavo, sake geriau pavasario palaukti, netinka tokie orai medienos dazymui lauke.

o seip as pirma dailylentes viena kart dengiau giluminiu gruntu antiseptiku, o tada viena kart daziau dazais, kai jas sukale i vietas, tada dazem antraji sluoksni.

QUOTE(vobla @ 2009 12 07, 15:32)
prisiduodu kad gyva prazuvele
mano strojkese  siuo metu nieko naujo nevyksta- mes jose tiesiog gyvenam

kuku vis pasvarstau kaip tamstele gyvena smile.gif su ciucium vis praeinam pro jusu soda smile.gif krumai maciau nupjauti lotuliukas.gif mum irgi reiktu, daba kai lapai nukrito pats tas tuos sumedejusius krumus pjauti, pavasari jei krize nenustekens visiskai tinkla tversim, tai kad kuo arciau ribos jis butu.... ka jus jau namuciuose pasidare? pamenu paskutinis mano kontaktas su tavo statybom buvo geoterminis ir grindu betonavimas. ale senai tai buvo

QUOTE(ragana66 @ 2009 12 07, 16:15)
verysad.gif Tai delto ir svyra rankos su banku draugauti. Geriau jau vasara isikelsim i nebaigtus namus nei paskui visus pinigus bankui atiduosiu ir MB vaistu neturesiu uz ka nupirkti  Ir saugokite vienas kita, nesipykite del sienu spalvos ar langu aukscio, nes visa tai dabar atrodo tokios bereiksmes smulkmenos

laikykites.

QUOTE(vobla @ 2009 12 07, 18:28)
ir as taip pat doh.gif i didesni prekybcentri baisu isiruosti, kad kokia zaraza neuzkibtu.
  bet pries kaledas jauciu reikia jau kaip nors... nors uzuolaidas nusipirkit, o tai gyvenam su savo tuscia vitrina kaip telikas visam kaimui. serialas " voblos gyvenimas". vasara dar buvo nieko be uzuolaidu, bet dabar, kai anksti temsta doh.gif

man tai uzuolaidos jyskines labai tiko..... pas mus kas ateina tai buna stebisi kad is Š vaska spaudziam smile.gif kam roletai labai prideirnti atrodo, kam dar koki daigciukai, pasakai kur radau ir nustemba - tipo oi net nepagalvociau ten ziureti.... o as galvoju tyliai sau - jeigu reiketu uz tiek padaryti va tiiiiiiiiiiiiek dar ne tokiu dalykeliu rastumei.... is kitos puses kai pagalvoju kad duotu man kas dabar musu isleistus statybu pinigus kaip visiskai kitaip a sjuos tvarkyciau....

vis galvoju pafotkinti diena savo koridoriu, nes tik jis kol kas dziugina bet kad labai jau trumpai sviesu buna biggrin.gif nespeju biggrin.gif

sedziu vakarais sau, laiptukus slifuoju ir kaifuoju... vistik tie laiptai mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2009 12 07, 18:48)
1.Aš užuolaidas užsisakiau be parduotuvių - radau siuvėją, kuri su medžiagomis į namus atvažiuoja, padeda ir parinkti, ir "sudizaineriuoti". thumbup.gif Buvau girdėjusi anksčiau apie tokį variantą Kaune, radau Klaipėdoje, spėju, kad ir apie Vilnių tokių turėtų būti. Po geros savaitės jau turėsiu rezultatą. ax.gif

2.O nuo gripo šeimynos nenusaugojau, nes daug į kolektyvus išeinančių turime. Tai vyrai visi iškritę buvo, vienam net ligoninės prireikė, bet jau lyg ir baigia išsisveikti, tfu tfu tfu... Mudvi su maže kol kas laikomės.

1. tai, kad siut uzuolaidas planuoju pati- vis nuvalau dulkes no suvimo masinos ir niekur jos neuzkisu lotuliukas.gif be to jau nuziurejus esu, kur jas pirksiu. belieka tik davaziuot- o tai sudetingiausia unsure.gif
2. na jo, kai kolektyvas toks didelis- sunku ir nusaugot... unsure.gif mano dickei tai buvo karantinas mokykloj- nelanke, tetis kaip visada kitam mieste dirbo, tai tupejom merginu komanda namie ir nosiu nekisom. isskyrus i laukus ir miskus su dviraciu ir vezimu...
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 12 07, 19:10)

kuku vis pasvarstau kaip tamstele gyvena smile.gif su ciucium vis praeinam pro jusu soda smile.gif krumai maciau nupjauti  lotuliukas.gif mum irgi reiktu, daba kai lapai nukrito pats tas tuos sumedejusius krumus pjauti, pavasari jei krize nenustekens visiskai tinkla tversim, tai kad kuo arciau ribos jis butu.... ka jus jau namuciuose pasidare? pamenu paskutinis mano kontaktas su tavo statybom buvo geoterminis ir grindu betonavimas. ale senai tai buvo

krumai nupjauti nes tevukui padovanojom ta elektrini pjukla gyvatvorems, o jis sumedejusiu storu pagaliu nejama doh.gif . taigi teko visai iskirsti, kad paskui jaunas sakeles su tuo irankiu pjauti galetu... smile.gif taip pat pasto apie tvora. jau ir tsulpus susipirko- beliko tik tinklas. laukia kokiu nors nuolaidu...siaubas kas pasidare- vieni vagys, nebeimanoma be tvoru verysad.gif
o joo...grindu betonavimas buvo seniai. dabar situacija tokia, kad pirmas aukstas irengtas, tik be baldu ir vidaus duru. baldus minimalius susivezeme is buto. beja lovos neturim, bet uztat turim ciuzini ant zemes tongue.gif antras aukstas dar net nepradetas. doh.gif visas medziagas turime susipirke, tik mano vyriskiui rankos kazko nekyla unsure.gif . jau nusibodo pyktis- jauciu gausiu as savo motinystes "pensija" ir uz tuos pinigus ka nors samdysiu...
nors gyvenam kaip ir visi- dulkese ir tarp deziu- man limona kartu geriau nei bute mieste. vos tik atsirado galimybe isikelti, soviau as is to buto kaip kamstis is bonkes- neatsigrezdama. butas = dar vienas galvos skausmas- ner kam ji sutvarkyti ir iskuopti, dar net daiktu visu neisvezem. taip ir stovi tuscias, neisnuomuotas. gerai tiek, kad mokesciai jame nedideli. nu bet vistiek doh.gif
Atsakyti
oj, gorada, prie to paties taves kaip speco norejau paklaust- kuom geriau balint pusines vidaus dailylentes? luboms... mansikis kazkokio brubo baisia brangaus is milesios nusipirkes, ale gerai, kad tik vienam kambariui- nelabai jis man. dar gal kazkaip galima isbalinti mediena, kur sijose buvo isimetes pelesis? tokie pilki plemai liko... unsure.gif blogai buvom sudeje kaip dziovimom- tarpusavy lietesi ir "prakaitavo" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2009 12 08, 11:49)
oj, gorada, prie to paties taves kaip speco norejau paklaust- kuom geriau balint pusines vidaus  dailylentes? luboms... mansikis kazkokio brubo baisia brangaus is milesios nusipirkes, ale gerai, kad tik vienam kambariui- nelabai jis man. dar gal kazkaip galima isbalinti mediena, kur sijose buvo isimetes pelesis? tokie pilki plemai liko... unsure.gif blogai buvom sudeje  kaip dziovimom- tarpusavy lietesi ir "prakaitavo" doh.gif

seip mediena balinom berzu - chloro pagrindo bjaurybe. o kai panasiai nutiko musu pusinem grindu lentom biski berzo, biski paslifavom ir kaip naujos
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 12 07, 19:10)
as jau cia gal per velai pasisakysiu, tik nepirkit pinotekso

vis galvoju pafotkinti diena savo koridoriu, nes tik jis kol kas dziugina bet kad labai jau trumpai sviesu buna biggrin.gif nespeju biggrin.gif

Viska copy paste thumbup.gif del medienos dazymo

Rodykis rodykis rolleyes.gif

Tiesa del dvigules lovos ir mes pasvajojam rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, pamirsau pasigirti. Visgi pasaulis ne be geruju zmoniu ax.gif Ta ponia pasirase servitutine sutarti thumbup.gif Tinklu parasas ir jau yra, beliko perdaryt ta elektros projekta ir perskaiciuot samata.
Ir susitarem paprastai, zmoniskai, jokiu pinigu neprase, tiesiog pasikalbejom, ir moteriske sutiko. Is tikruju, tai tikrai buvau vilti praradusi...
Po pasirasymo tik nunesem dekingumo maiseli pilna ivairiausiu skanestu ax.gif

Zodziu vel po biski judam link savo issvajotos elektros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2009 12 09, 09:25)
Mergaites, pamirsau pasigirti. Visgi pasaulis ne be geruju zmoniu  ax.gif  Ta ponia pasirase servitutine sutarti  thumbup.gif  Tinklu parasas ir jau yra, beliko perdaryt ta elektros projekta ir perskaiciuot samata.
Ir susitarem paprastai, zmoniskai, jokiu pinigu neprase, tiesiog pasikalbejom, ir moteriske sutiko. Is tikruju, tai tikrai buvau vilti praradusi...
Po pasirasymo tik nunesem dekingumo maiseli pilna ivairiausiu skanestu  ax.gif

Zodziu vel po biski judam link  savo issvajotos elektros  thumbup.gif

dideliausi sveikinimai su tokiu pasiekimu 4u.gif Labai už Jus džiaugiuosi 4u.gif
Atsakyti