na jau kad prazuveles rodosi pasireiksiu ir as
gyvenam savo namuciuose, pagaliau issidazem laiptine, pasikabinom sviestuvus (astatki biloj roskazi...). duru vis dar neturime, ai ir nereikia
tik va suo nesupranta kaip cia sveciuose paskui seimininkus i wc neiseina ieiti? kas tos durys do daiktas....
kurenam savo zidinuka, dabar dirbu namie - tai vyrui pasaka grizta po darbo o namie silta. jei visa diena nekuriam tai atvesta labai. nu tas labai tai koki 19 ale man jau salta.... sodai istustejo, vienas kitas bomziukas tik praslenka dienom. uzknisa tamsa... atsikeliu ryte ir jau sviesa jungiu....
mes kelemes jau ne ant betono, pirmas aukstas kaip ir pusiau lyg baigtas
o antram aukste beliko grindis sutvarkyti, sienas baigti dazyti, zinot kas yra juokas pro asaras?????? turim miegamojo dvigule lova, groteles, komoda ir spinteles is abieju pusiu... nuo pavasario viskas dar vis dezese.... kodel? neturim pinigu ciuziniui !!!!! o kazkaip pasistatyt lova su grotelem miegamajame kai miegi svetaineje ant sofos truputi juokinga
QUOTE(wilike @ 2009 12 07, 13:12)
Dabar pakalimus galvojam daryt, medinius aisku, bet tik nezinom su kuo dazyt reiktu, kokia eiles tvarka, kazin gruntuot ar impregnuot kuo reikia?
as jau cia gal per velai pasisakysiu, tik nepirkit pinotekso, dirbu prie medzio tai jau tiek zmoniu su blogais atsiliepimais sutikau, kad stebiuosi kaip ta imone vis dar gyvuoja.... kazkada atveze naujiena - pinotex dazus, visi puole naudoti, vardas ispopuliarejo, todel daznai dabar sako pikrsiu pinotekso - suprask - pikrsiu kokiu nors medienai dazu....
tai va, as rekomenduoju tikurila (valtti aquacolor, dazai tirsti, gerai dengia, pas mane po metu lauko dailylentes dar neissiduoda kad kazkas blogai butu), dar remmers, dulux irgi nieko. tvora kai buvo gero orai dar rudeni viena kart tik nudazem, o daba galvojau antram kartui dazu papirksiu - nerekomendavo, sake geriau pavasario palaukti, netinka tokie orai medienos dazymui lauke.
o seip as pirma dailylentes viena kart dengiau giluminiu gruntu antiseptiku, o tada viena kart daziau dazais, kai jas sukale i vietas, tada dazem antraji sluoksni.
QUOTE(vobla @ 2009 12 07, 15:32)
prisiduodu kad gyva prazuvele
mano strojkese siuo metu nieko naujo nevyksta- mes jose tiesiog gyvenam
kuku vis pasvarstau kaip tamstele gyvena
su ciucium vis praeinam pro jusu soda
krumai maciau nupjauti
mum irgi reiktu, daba kai lapai nukrito pats tas tuos sumedejusius krumus pjauti, pavasari jei krize nenustekens visiskai tinkla tversim, tai kad kuo arciau ribos jis butu.... ka jus jau namuciuose pasidare? pamenu paskutinis mano kontaktas su tavo statybom buvo geoterminis ir grindu betonavimas. ale senai tai buvo
QUOTE(ragana66 @ 2009 12 07, 16:15)
Tai delto ir svyra rankos su banku draugauti. Geriau jau vasara isikelsim i nebaigtus namus nei paskui visus pinigus bankui atiduosiu ir MB vaistu neturesiu uz ka nupirkti Ir saugokite vienas kita, nesipykite del sienu spalvos ar langu aukscio, nes visa tai dabar atrodo tokios bereiksmes smulkmenos
laikykites.
QUOTE(vobla @ 2009 12 07, 18:28)
ir as taip pat
i didesni prekybcentri baisu isiruosti, kad kokia zaraza neuzkibtu.
bet pries kaledas jauciu reikia jau kaip nors... nors uzuolaidas nusipirkit, o tai gyvenam su savo tuscia vitrina kaip telikas visam kaimui. serialas " voblos gyvenimas". vasara dar buvo nieko be uzuolaidu, bet dabar, kai anksti temsta
man tai uzuolaidos jyskines labai tiko..... pas mus kas ateina tai buna stebisi kad is Š vaska spaudziam
kam roletai labai prideirnti atrodo, kam dar koki daigciukai, pasakai kur radau ir nustemba - tipo oi net nepagalvociau ten ziureti.... o as galvoju tyliai sau - jeigu reiketu uz
tiek padaryti va
tiiiiiiiiiiiiek dar ne tokiu dalykeliu rastumei.... is kitos puses kai pagalvoju kad duotu man kas dabar musu isleistus statybu pinigus kaip visiskai kitaip a sjuos tvarkyciau....
vis galvoju pafotkinti diena savo koridoriu, nes tik jis kol kas dziugina bet kad labai jau trumpai sviesu buna
nespeju
sedziu vakarais sau, laiptukus slifuoju ir kaifuoju... vistik tie laiptai mano