QUOTE(Paliukas @ 2009 12 03, 16:29)
O kokios veisles suo ir kiek laiko?
vokieciu aviganis. tuoj bus 11menesiu
Papildyta:
QUOTE(annushka @ 2009 12 03, 16:31)
Kaip su peiliais ? O kam peilis ? Ir kur gyvenat, kazkaip neatsimenu
Jauciu linksmiau negu musu kaime
Jauciu linksmiau negu musu kaime
na cia kaip geram kaime pas mus. mes soduose 10km uz Pilaites Rastinenuose. vienas namas cia toks gerulis yra kur alchasai renkasi - niieko cia jau nepadarysi...
Papildyta:
QUOTE(wilike @ 2009 12 03, 16:52)
Na del ciuciuko nieko negaliu patart, dar tokio padarelio neturim.
Jojo prie to pilkumo atrodo pirpranti , kad nebepastebi Pas mus ir paveikslu nat sienos yra o kitus spintos uzstumtos, beveik nieko nesimato.
Siaip grindys tai visai neblogai atrodo Yra tokiu kas iejes is pirmo zvilgsnio ir nesuprato, galvojo kad kilimine danga, su tokiais druziais
Labai jau noreciau pamatyt kaip isirenget Kaip vikadi laikosi? susimatot?
Nuva gal viskas bus ir gerai. Brangiau , ilgiau, bet patikimiau.
Jojo prie to pilkumo atrodo pirpranti , kad nebepastebi Pas mus ir paveikslu nat sienos yra o kitus spintos uzstumtos, beveik nieko nesimato.
Siaip grindys tai visai neblogai atrodo Yra tokiu kas iejes is pirmo zvilgsnio ir nesuprato, galvojo kad kilimine danga, su tokiais druziais
Labai jau noreciau pamatyt kaip isirenget Kaip vikadi laikosi? susimatot?
Nuva gal viskas bus ir gerai. Brangiau , ilgiau, bet patikimiau.
zinok nieko daugiau nera padaryta lyginant su vasaros pradzia. ar nematei tada kai rodziausi?
su Vikadi susirasom bet dar ant palankynu nebuvom nes jie labai saugosi nuo gripo kad netycia maziuko neapkrestu. bet jau greit vaziuosim lankyt:)
Papildyta:
QUOTE(kristik @ 2009 12 05, 02:08)
Merginos, kur pirkot akmenį savo židiniams? Nu kažkokis absurdas ant Lietuvėlės dedasi - reikia man tik rėmelio, tai kiek klausiu, sako išeis man jis gerokai virš tūkstančio Na, kur čia matyta Žodžiu, nekyla man ranka tiek pinigo mokėti už elementarų rėmelį Na ne visai elementarus - bus aplink kapsulę ir dar reikia uždengti vidinius kraštelius.. Na, bet vistiek..
Žodžiu, gal kuri galėtų nukreipti "tinkama linkme" ?
O gal man iš plytelių apvadą pasidaryti
gal pagelbesiu. prie iki mados ten labiau link sodo prekiu parduotuves puses einant yra parduotuve eurolux tai ten matem tokias gan dideles plyteles akmens - atrodo labai gerai jos, net uznesa i gryna akmeni. ir kvadrato kaina apie 80-100lt. pasidomek - gal ir tau patiks.