Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(laura-p @ 2009 12 08, 13:03)
Na ju puslapi vartyt galiu, norejau kaip ir pirma uzsakyma is ju daryti, bet visiskai prisiregistruot neleidzia, meta kad neteisingas adresas, arba pasto indeksas  doh.gif ,o norint prisijungti, reikia juk registruotis  doh.gif

tai gal vedi koki ne toki pasto indeksa todel ir nepriima, gal truksta skaiciu kokiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 12 08, 14:04)
tai gal vedi koki ne toki pasto indeksa todel ir nepriima, gal truksta skaiciu kokiu  g.gif

Nu lyg ir gerai viskas, visur tinka , o cia ne verysad.gif dar taip nera buve verysad.gif
nors ir viska suvedu, ismeta, kad pasto kodas neivestas, na bandysiu dar veliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura-p: 08 gruodžio 2009 - 13:19
Aš čia biškį ne į temą blush2.gif Ar yra kokia temukė plepsėjimui ? blush2.gif nerandu niekur, kartais klausimų tokių kyla kad niekur nepritaikau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laura-p @ 2009 12 08, 14:03)
Na ju puslapi vartyt galiu, norejau kaip ir pirma uzsakyma is ju daryti, bet visiskai prisiregistruot neleidzia, meta kad neteisingas adresas, arba pasto indeksas  doh.gif ,o norint prisijungti, reikia juk registruotis  doh.gif

siulau parasyt jiems į meila ,kad padetu prisijungt mirksiukas.gif
Dabar akmeneliai pasipildė kutais,knygų skirtukais ir visokiom metalinėm detalėm mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gavau užsakymą špilkoms. Vat tokioms:
user posted image
Bet užsakovė labiau norėtų, kad jos šviesios būtų. Ar esat kas matę tokių? g.gif Nes man atrodo, kad jos būna tik juodos ir rudos, bet gal aš klystu? g.gif
Atsakyti
O as neperseniausiai atradau nauja karoliuku ir visokiu fainu smulkmeneliu parduotuve VCUP'e treciame aukste. Pavadinimas "Verimo idejos", labai daug visokiu karoliuku, nuostabaus murano stiklo, porceliano karoliuku, vieluciu, biserio, troseliu, dirzeliu ir swarovski buvo, dar pas juos maciau yra sidabriniu detaliu, o taip pat labai nebrangiu metaliniu detalyciu good.gif , tiesa buvo nematytu staklyciu berods vielos lankstymui, jauciu superinis dalykas... reiks isbandyt, tai prisipirkau visokiu detaliu ir skirtuku knygoms darysiu viokias dovaneles Kaledoms dabar clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(rudens-vaikas @ 2009 12 08, 21:22)
Merginos, gavau užsakymą špilkoms. Vat tokioms:
user posted image
Bet užsakovė labiau norėtų, kad jos šviesios būtų. Ar esat kas matę tokių?  g.gif Nes man atrodo, kad jos būna tik juodos ir rudos, bet gal aš klystu?  g.gif

Rudens vaike as esu macius tokiu spilkuciu Maximoje, bent jau Vilniuje Mindaugo g. tikrai buvo nes ir pati pirkau, buvo tokios baltos su juodais taskeliais, gal tokiu ir ieskai.. g.gif tokiuose sukamuosiuose stenduose kur buna papuosaliukai ir aksesuarai plaukams gumytes, segtukai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Avelante @ 2009 12 08, 20:36)
Papildyta:
Rudens vaike as esu macius tokiu spilkuciu Maximoje, bent jau Vilniuje Mindaugo g. tikrai buvo nes ir pati pirkau, buvo tokios baltos su juodais taskeliais, gal tokiu ir ieskai.. g.gif  tokiuose sukamuosiuose stenduose kur buna papuosaliukai ir aksesuarai plaukams gumytes, segtukai ir t.t.

Juodų taškučių nereikia ant baltų špilkų schmoll.gif biggrin.gif Man reik kad jos būtų paprastos špilkos, tiesiog ne rudos kaip nuotraukoj, o šviesios. Padekoruoti tai čia jau mano darbas smile.gif Bet ačiū už idėją, lėksiu ryt ieškoti į Maximą bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi buvau Toje Vėrimo idėjos,bet man ten per mažas pasirinkimas,praktiškai nieko nėr palyginus su kitomis parduotuvėmis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(buzuka @ 2009 12 08, 22:18)
Aš irgi buvau Toje Vėrimo idėjos,bet man ten per mažas pasirinkimas,praktiškai nieko nėr palyginus su kitomis parduotuvėmis unsure.gif

Sutinku drinks_cheers.gif Dabar tai dar nieko, bet pirmom savaitėm dirbo pasidėję kelis vėrinius ir tik vėriniais akmenim prekiavo.
Na, gal dar įsivažiuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2009 12 08, 23:51)
Sutinku  drinks_cheers.gif Dabar tai dar nieko, bet pirmom savaitėm dirbo pasidėję kelis vėrinius ir tik vėriniais akmenim prekiavo.
Na, gal dar įsivažiuos  g.gif

Na kiek įsivaizdavau,tai bus didelė parduotuvytė,nes internete nemažai prekių turi,o taip net netraukia daugiau eit schmoll.gif Pirkėjo trimis prekėmis nepriviliosi,nors 5 aukšte nepamenu kaip vadinas parduotuvė,tai ten lyg yra kažko ,bet kainos kandžiojas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2009 12 08, 21:53)
Juodų taškučių nereikia ant baltų špilkų  schmoll.gif  biggrin.gif Man reik kad jos būtų paprastos špilkos, tiesiog ne rudos kaip nuotraukoj, o šviesios. Padekoruoti tai čia jau mano darbas  smile.gif Bet ačiū už idėją, lėksiu ryt ieškoti į Maximą  bigsmile.gif

jei tu is vln tai prie europos kur pozemine pereja ten visokiausiu segtuku daaaaaug, tokiu paprastu irgi maciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avelante @ 2009 12 08, 20:36)
O as neperseniausiai atradau nauja karoliuku ir visokiu fainu smulkmeneliu parduotuve VCUP'e treciame aukste. Pavadinimas [b]"Verimo idejos",

Tai cia www.sidabronamai.lt parduotuve, kiek supratau. Bet man ten pasirinkimas irgi ne per didziausias. Nors patiko tai, kad karoliuku yra labai ivairiu formu, ne tik apvaliu (nusipirkau nerealiai simpatiskas karneolio gelytes bigsmile.gif )

QUOTE(buzuka @ 2009 12 08, 23:00)
nors 5 aukšte nepamenu kaip vadinas parduotuvė,tai ten lyg yra kažko ,bet kainos kandžiojas g.gif

"Geros akys", turi omeny? Ar kuria? g.gif
Atsakyti