Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(Bijuna @ 2009 12 07, 15:22)
Viskas aisq su Santimu, aciu. smile.gif
Ir vel klausiu bigsmile.gif gal kas matete kur inete galima kutu nusipirkti? Aciu 4u.gif

rankdarbiai.com vis perku
http://www.rankdarbi...hp?cPath=33_141
bet žiūriu prašluota gerai smile.gif)
dar akmeneliai.com buvo 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
Gal galetumete padeti surasti knygoms skirtuku tibeto sidabro ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasva @ 2009 12 07, 16:52)
Laba diena,
Gal galetumete padeti surasti knygoms skirtuku tibeto sidabro ?  4u.gif

Prasau 4u.gif http://www.perliukas...x.php?cPath=113
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 12 06, 17:17)
Padėkit mergaitės, nu niekur nerandu nors nusišauk  lotuliukas.gif
riekia tokių kristaliukų, buvau radus visokių dydžių, spalvų, nu dabar niekaip neatkasu  doh.gif  Gal kuri užmatėt?  blush2.gif

Nesu tikra,nes nuotrauka permaža-neįmatau,bet gal būt tiks šie
Atsakyti
QUOTE(gaby1 @ 2009 12 07, 16:39)
Nesu tikra,nes nuotrauka permaža-neįmatau,bet gal būt tiks šie

o čia pas juos galima internetu užsisakyti blush2.gif
Atsakyti
Kazkas atsitiko veriu.lt puslpapiui g.gif neina prisijungti nors tu ka, kas nors dar esate jame prisiregistrave?
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 12 07, 19:28)
Kazkas atsitiko veriu.lt puslpapiui  g.gif  neina prisijungti nors tu ka, kas nors dar esate jame prisiregistrave?

man leidžia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 12 07, 18:16)
o čia pas juos galima internetu užsisakyti  blush2.gif

Taip,taip galima. Parašyk jiems į el. paštą
Atsakyti
pritariu del parduotuves karoliukai xz.
visu pirma net negavau patvirtinimo, kad uzsakymas issiustas, reikejo paciai rasyt ir klaust. antra, sumokejau kaip uz registruota pasta, o atsiunte paprastuoju, trecia siuntinio vokas buvo jau kels kartus panaudotas doh.gif na ir galiausiai likau patenkinta tik pirktais smeigtukais, nes kitos prekes, aisku ne visos, bet buvo brokuotos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo timari: 08 gruodžio 2009 - 10:32
Gal kas uzsisakinejote is akmeneliai.com? g.gif jau kelinta diena bandau prisiregistruoti, bet visai neregistruoja verysad.gif idomu kodel? kitur viskas gerai, bet siuo metu reikia butent cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laura-p @ 2009 12 08, 12:50)
Gal kas  uzsisakinejote is akmeneliai.com? g.gif  jau kelinta diena bandau prisiregistruoti, bet visai neregistruoja  verysad.gif idomu kodel? kitur viskas gerai, bet siuo metu reikia butent cia  ax.gif

nu bent prisijungti duoda unsure.gif mane pas juos nervina kad atsijungus kašikas dingsta doh.gif ar čia tik man vienai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 12 08, 13:59)
nu bent prisijungti duoda  unsure.gif  mane pas juos nervina kad atsijungus kašikas dingsta  doh.gif  ar čia tik man vienai  rolleyes.gif

Na ju puslapi vartyt galiu, norejau kaip ir pirma uzsakyma is ju daryti, bet visiskai prisiregistruot neleidzia, meta kad neteisingas adresas, arba pasto indeksas doh.gif ,o norint prisijungti, reikia juk registruotis doh.gif
Atsakyti