Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

Padėkit mergaitės, nu niekur nerandu nors nusišauk lotuliukas.gif
user posted imageriekia tokių kristaliukų, buvau radus visokių dydžių, spalvų, nu dabar niekaip neatkasu doh.gif Gal kuri užmatėt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 12 06, 17:01)
Santimas siunčia, tarikės tik kad siūstų paštu ne per kurjerius, pigiau bus, aš važiuoju ir užsiperku daug  4u.gif
o del gramu parasyta pvz:. 0,09 gr/1 cm, 1 gr kaina 3 lt  4u.gif

Paprašykit kokybės sertifikato ,kai tokia sidabro kaina,labai jau abejoju ar tai bus aukštos prabos pusgaminiai.Juolab ,kad rinkoj sidabras pabrango dvigubai mirksiukas.gif
Atsakyti
-Sandrita-, aciu uz info, kaip tik kita savaitgali Siauliuose busiu, pasidairysiu po Santima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(buzuka @ 2009 12 06, 17:21)
Paprašykit kokybės sertifikato ,kai tokia sidabro kaina,labai jau abejoju ar tai bus aukštos prabos pusgaminiai.Juolab ,kad rinkoj sidabras pabrango dvigubai mirksiukas.gif

jau keli metai perkam, ir pati nešioju kiek. O dėl kainų, gauna pigiau ir nenori užsidėti, nes praras klientus, čia kiekvienas kaip nori taip prekiauja, nieko neginu nieko nesmerkiu, mano nuomonė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 12 06, 17:17)
Padėkit mergaitės, nu niekur nerandu nors nusišauk  lotuliukas.gif
user posted imageriekia tokių kristaliukų, buvau radus visokių dydžių, spalvų, nu dabar niekaip neatkasu  doh.gif  Gal kuri užmatėt?  blush2.gif

tokių visokių yra http://karoliukai.xz.lt/
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 12 06, 21:34)

ačiū, stengiuosi vengti šitos parduotuvės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 12 07, 09:00)
ačiū, stengiuosi vengti šitos parduotuvės  blush2.gif

o kodel??? as praeita savaite is ju gavau kabosonu.esu labai patenkinta.kitu detaliu tiesa dar neuzsakinejau.taip blogai ten???
Atsakyti
QUOTE(superEglius @ 2009 12 07, 09:17)
o kodel??? as praeita savaite is ju gavau kabosonu.esu labai patenkinta.kitu detaliu tiesa dar neuzsakinejau.taip blogai ten???

nesakau kad taip ir blogai, ilgai aiškinti turėjau pardavėjai kad jos siusti akemnukai su broku, akivaizdžiu, dar prekių neiįdėjo, ai vienu zo.. kazkaip nesinori po tokio šalto bendravimo pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 12 07, 10:45)
nesakau kad taip ir blogai, ilgai aiškinti turėjau pardavėjai kad jos siusti akemnukai su broku, akivaizdžiu, dar prekių neiįdėjo, ai vienu zo.. kazkaip nesinori po tokio šalto bendravimo pirkti  doh.gif

Na nebent, bet pasirinkimas ten tikrai platus mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasakykit prasau kur galecia tokio tipo uzsegima gaut? net nesugalvoju kaiup jis vadintis galetu blush2.gif doh.gif
http://www.happeak.l...laikikliai/1304
Atsakyti
o as gavau atsakyma is Santimo parduotuves. pastinu visoms paskaityti,gal pravers

"Laba diena,
Nežinome kas Jus domintų: juvelyrinės sidabrinės pagamintos grandinėlės ar
darbo priemonės juvelyrams. Mes turim ir realią parduotuvę Šiauliuose ir
prekiaujame pagal užsakymus. Parduodame visiems norintiems. Nuolaidos yra 5%
nuo 500 Lt. arba 10% nuo 1000Lt.
Užsakymo aptarnavimo tvarka yra tokia:
1. Jūs per el.paštą arba telefonu užsisakote prekes ir atsiunčiat savo
kontaktinius duomenis , bei persiuntimo adresą.
2.Mes Jums pranešame mokėtiną sumą ir banko sąskaitos Nr..Jeigu pageidaujate
galime išrašyti sąskaitą.
3.Jūs pervedate pinigus.
4.Mes išsiunčiame Jums prekes nurodytu adresu ir Jūs kitą dieną gaunate.
Išsiuntimą organizuojame per logistikos firmą "NĖGĖ" arba per autobusų
stoties bagažo skyrių kaip Jums patogiau ir kaip yra pigiau."

taigi smile.gif
Atsakyti
Viskas aisq su Santimu, aciu. smile.gif
Ir vel klausiu bigsmile.gif gal kas matete kur inete galima kutu nusipirkti? Aciu 4u.gif
Atsakyti