Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(mildvidz @ 2010 07 05, 16:02)
sveikos merginos,as siam forume visai naujoke, maciau tikrai daug neto parduotuviu yra, kuriose galima uzsisakyti, ir visai padoriomis kainomis, bet imant dideliais kiekiais tai jau susidaro, idomu kazin kur pirmos rankos  yra, is kur perka neto parduotuves, ar kad ir turgaus prekyba... 4u.gif  siuo reikalu domiuosi nes pati noriu pradeti prekiauti siom pozicijomis verysad.gif tik vis nesiseka surasti, tiekeju.

ebay.com taip pat daugybės parduotuvių adresus rasite čia http://www.auksarank...wforum.php?f=33
Atsakyti
labai labai aciu uz atsakyma, as zinau si puslapiuka, man irgi atrode kad viska siunciasi is uzsienio ir cia prekiauja kitaip ir neapsimoka.....tai nejau lietuvoje nera, kas tokius dalykus pigiau pardavineja...nu ka reikes man kazkaip bandyti viena kita uzsakyma pasidaryti ir pasiziureti....
Dar karta aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mildvidz @ 2010 07 06, 11:29)
labai labai aciu uz atsakyma, as zinau si puslapiuka, man irgi atrode kad viska siunciasi is uzsienio ir cia prekiauja kitaip ir neapsimoka.....tai nejau lietuvoje nera, kas tokius dalykus pigiau pardavineja...nu ka reikes man kazkaip bandyti viena kita uzsakyma pasidaryti ir pasiziureti....
Dar karta aciu  4u.gif

Lietuvoje juk karoliukų niekas negamina, patys jų atsiveža iš užsienio. Jeigu ir pardavinėja kas pigiau, tai vistiek su kažkokiais savais procentais, kitaip juk neapsimokėtų.
Atsakyti
Sveikos, ankščiau perliukas turėjo laikrodukų, dbr nėra, gal užmatėt kur kitur? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2010 07 23, 18:23)
Sveikos, ankščiau perliukas turėjo laikrodukų, dbr nėra, gal užmatėt kur kitur?  blush2.gif

rankdarbiai.com būdavo.
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2010 07 23, 18:23)
Sveikos, ankščiau perliukas turėjo laikrodukų, dbr nėra, gal užmatėt kur kitur?  blush2.gif

Yra www.karolija.lt
Atsakyti
Uzsiimu karoliukais 1,5 metu. Teko pirkti ne vienoje LT parduotuveje, bei siustis is uzsienio. Siuo metu najai atradau www.pakaba.lt Detaliu daug ir kol kas kiek maciau pigiausia, o karoliuku kol kas mazokai...gal todel, kad nauja parduotuve. g.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 07 23, 20:12)
rankdarbiai.com būdavo.

QUOTE(Ašaka @ 2010 07 24, 07:34)
Yra www.karolija.lt

ačiū mergaitės, radau dar beads.lt
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2010 07 24, 11:03)
ačiū mergaitės, radau dar beads.lt

Ir permokėjot mažiausiai 10 lt blush2.gif Nors aišku, jei radot būtent tai, ko ieškojot, tada suprantama, nes aš, pvz., iš karolijos tik "laikrodišką" užsegimą pirkau, o ciferbaltą - iš Amerikos už 15 USD, nes tai buvo tai, ko man būtent reikėjo biggrin.gif

Sėkmės kūryboje!!!
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2010 07 24, 19:18)
Ir permokėjot mažiausiai 10 lt  blush2.gif Nors aišku, jei radot būtent tai, ko ieškojot, tada suprantama, nes aš, pvz., iš karolijos tik "laikrodišką" užsegimą pirkau, o ciferbaltą - iš Amerikos už 15 USD, nes tai buvo tai, ko man būtent reikėjo biggrin.gif 

Sėkmės kūryboje!!!

aš dar nepirkau, tik radau lotuliukas.gif dėl kainos tai jo, ji ebrangesni, bet ir gražesni nei kitur g.gif
Atsakyti
Merginos reikalinga pagalba help.gif Gal kurios nors mieste yra pirkti karoliuku raideliu,reikalinga visa abecele .Isnarsiau visas internetines - neradau unsure.gif Tad jei kuri galetu pagelbeti,parasykite i AZ .Busiu laaaaaabaiiiii dekinga 4u.gif
Atsakyti
Čia yra:
http://www.tavokarol...n...2389&f=best
Manau, jeigu parašytum sutiktų sudėti abėcėlę 4u.gif
Atsakyti