Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(buzuka @ 2010 06 04, 22:48)
Drysčiau paprieštaraut dėl pigumo,gal kažką turi pigiau,bet tikrai kai kurios prekės yra gan nepigios nei kitur mirksiukas.gif

Cia atsakymas i mano klausima tik del svarovkiu, o ne apskritai kaip apie el.parduotuve mirksiukas.gif
Atsakyti
o mane domintu sidabriniai kabliukai auskrams ir svarovskiams skirti, kaži kokioj pigiausiai, toj kristel pažiūrėjau kainos kokios blink.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuska @ 2010 06 17, 17:17)
o mane domintu sidabriniai kabliukai auskrams ir svarovskiams skirti, kaži kokioj pigiausiai, toj kristel pažiūrėjau kainos kokios  blink.gif

Pati geriausia vieta man yra bazes Vales kioskas, tik ten eiles dideles. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Love_Guess* @ 2010 06 17, 18:35)
Pati geriausia vieta man yra bazes Vales kioskas, tik ten eiles dideles.  biggrin.gif

Jau ten sidabro, tai su žiburiu nerasi biggrin.gif

veriu.lt vieni iš pigesnių ar akmeneliai.com
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 06 17, 20:09)
Jau ten sidabro, tai su žiburiu nerasi biggrin.gif

veriu.lt vieni iš pigesnių ar akmeneliai.com

tai kad nei ten nei ten ko reikia nėra g.gif
Atsakyti
Tai,kad akmeneliuose didziausias pasirinkimas sw iverimu mirksiukas.gif Didesnio pasirinkimo nei ten,tikrai nei vienoje e-parduotuveje nemaciau smile.gif
Atsakyti
buvau į metalinius kabliukus įlindus doh.gif
Atsakyti
Kur Vilniuje galeciau rasti tokius sidabrinius ar pasidabruotus auskaru uzsegimus? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 06 18, 20:01)
Kur Vilniuje galeciau rasti tokius sidabrinius ar pasidabruotus auskaru uzsegimus?  4u.gif

user posted image

pirkau tokius cia maciau dar kazkur, bet nebeatrandu
Atsakyti
Sveikos, merginos, sakykit, kur jūs perkat vielutę wirewrapui ar bent uždaroms kilputėms? Turiu 0,4 storio sidabruotą perliuke, berods, parašyta jewellery and hobby wire, bet ji per kieta, užsiknisau sukioti - lūžta doh.gif o labai labai reikia man uždarų kilpučių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2010 06 21, 20:53)
Sveikos, merginos, sakykit, kur jūs perkat vielutę wirewrapui ar bent uždaroms kilputėms? Turiu 0,4 storio sidabruotą perliuke, berods, parašyta jewellery and hobby wire, bet ji per kieta, užsiknisau sukioti - lūžta  doh.gif o labai labai reikia man uždarų kilpučių  unsure.gif

pasidabruota Gutermano 0,6mm vielutė geriausia kilputėm smile.gif wire wrapui nežinau, neužsiimu tuo.
Atsakyti
Gal galėtumėt padėti. Man reikia mazeikiu karoliuku parduotuvių.Bandziau internete ieskoti bet neradau. doh.gif Busiu labai dėkinga jei padėsit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjoovviittaa: 24 birželio 2010 - 17:05