Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

kas idomiausia, kad "stikliniai perlai" brangesni uz tikrus... rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Ar kuri nors uzsisakinejat www.daiwa.lt karoliukus. Labai pigu man cia pasirode. Idomu ar kokybiskus atsiuncia ir ar greitai ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 04 28, 08:15)
Labukas  4u.gif  Ar kuri nors uzsisakinejat www.daiwa.lt karoliukus. Labai pigu man cia pasirode. Idomu ar kokybiskus atsiuncia ir ar greitai ? 4u.gif

kokybiška, o siuntimas ne nuo jų priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2010 04 27, 16:25)
Koks įdomus tikrinimo būdas- ga gal reiks pamėginti  bigsmile.gif
O ka kitos mergaitės mano dėl tų gėlavandenių perlų tikrumo ir tokių kainų skirtumų?

Na su ugnim ir perlais atsargiai reikia smile.gif as kazkada, pradedama verti, norejau pakaitinti jau baigta varini dirbinuka, kad siek tiek patamsesu... nepaskaiciavau ir sudeginau perlus doh.gif tiesiog kaito kaito.. ir staigiai suspragsejo ir patapo pilku blizgiu pelenu kruvele susidedancia is super super plonyciu perlu sluoksniuku doh.gif
Dar teko kazkada platinti perlo skylure greziant. Nepaskaiciavau, spustelejau labiau ir pasidalino perlas i 2 dalis blush2.gif labai tada graziai pasimate gelavandenio perlo vidus. Perliukas kokie 5-6mm buvo, tai visas is mazyciu sluoksniuku sudetas, o viduriuke apie 1mm skersmens kazkas kita, t.y. tas svetimkunis, kuri apaugino perlas....
O del skyrimo is akies.. buzuka labai taikliai apibudino smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif gal kuri numatete,kur yra pirkti mazulyciu stiklo buteliuku unsure.gif
Va tokiu
Atsakyti
Merginos, o kur perkate akmenukus juostomis?
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymą ir patirties pasidalijimą 4u.gif
Nors susiveriu papuošaliukus tik sau pačiai, tačiau norisi žinoti ar jei manau,kad tai perlai, tai ir būtų tai apie ką mąstau mirksiukas.gif
Fėja, aš su graverių mėginau ne kartą platinti skylutes, bet nesuskaldžiau, reiks kada įdomumo dėlei tai padaryti.. bigsmile.gif
Atsakyti
patikrint ar perlas yra tikras yra vienas laaabai paprastas būdas - patrint tarp dantų biggrin.gif, tikras perlas slysta nemaloniai - kaip su smėliuku, dirbtinis bus slidus kaip stikliukas. Paprasta ir galima tikrint pardavimo vietoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biruteja: 06 gegužės 2010 - 16:58
QUOTE(biruteja @ 2010 05 06, 17:57)

Isivaizduoju vaizda parduotuveje, paemi perla ir trini tarp dantu. biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Love_Guess* @ 2010 05 06, 18:37)
Isivaizduoju vaizda parduotuveje, paemi perla ir trini tarp dantu.  biggrin.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

ir dar jei ne viena čia pasiskaičiusi patarimų šitaip tikrins, žiūrėk ir kokią puslelinę pasigausi unsure.gif Gal verčiau pasiteirauti pardavėjos biggrin.gif
Atsakyti
Nu kiek ieskau niekaip nerandu internetines parduotuves kurioj butu kabliuku sidabriniu auksarams, graziu paskirstytoju ir ploksciu graziu disku ar kasko panasaus...
Gal kartais kuri zinote?
Atsakyti
ka laikai graziais? Lbai grazios ir kokybiskos sidabro detales yra www.akmeneliai com puslapyje,ne tik grazus uzsegimai,bet ir patys ivairiausi-ir uzdari,ir ne tik thumbup.gif man jie labiausiai patinka. O ir paskirstytoju jie uri daug ir juodinti sidabro,ir ne.taip kad nevaryk dievulio medin smile.gif thumbup.gif
Atsakyti