Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 20, 19:23)
Mergaitės, labai noriu siųstis iš :
www.anybeads.com/
Bėda kad kalbos prastai moku ir neturiu tarptautiniam mokėjimams(PayPal) kortelės, gal kas galit padėt ar norit jungtis?

Kaip supratau, jie i Lietuva nesiuncia. Be to, kainos, kaip is Honkongo, aukstokos (bent tai, kas mane domintu)
Atsakyti
Aga, vat gaila kad nesiunčia, nes būtent tai ko man reikia kainos geriausios iš visko ką radau nete ax.gif O kur geriau iškoti iš US ar UK siųstis? nes vistiek ieškosiu toliau, nors PayPal tai juk neturiu ax.gif .
Atsakyti
kur perkat vielute ir kokios firmos? 4u.gif

o sita tiktu auskaru gamybai?
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusinda: 23 balandžio 2010 - 13:16
Aš perku Gutermano 0.6 0.8 mm man jos geriausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2010 04 23, 14:32)
Aš perku Gutermano 0.6 0.8 mm man jos geriausios  4u.gif

pasiskaiciau forume,kad jos su laiku pageltonuoja g.gif

o kur perkat?
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 04 23, 13:44)
pasiskaiciau forume,kad jos su laiku pageltonuoja  g.gif 

o kur perkat?

Tas pageltonavimas labai lengvai nusivalo mirksiukas.gif akmeneliai.com paziurek,seniau zinau ,kad budavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2010 04 23, 16:09)
Tas pageltonavimas labai lengvai nusivalo  mirksiukas.gif  akmeneliai.com paziurek,seniau zinau ,kad budavo smile.gif

aciuks uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 04 23, 14:44)
pasiskaiciau forume,kad jos su laiku pageltonuoja  g.gif 

o kur perkat?

Visi metalai keicia spalva laikas su laiku,juos reik tik pavalyt ir atgauna šviesumą,o geriausia ,laikyt papuošaliukus uždaruose maišeliuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia daug diskutavom apie swarovskių tikrumą- o sakykit kaip yra su gėlavandeniais perlais? Sakykim pas Valę Kaune bazėj visa juosta jų kainuoja iki 10lt, ten jų būna apie 50 vnt., kai tuo tarpu tikrai panašiai atrodantys (iš išorės) kokioj akmenėlių parduotuvėj už 1 vnt mokama po +- 55ct. Tai kaip čia viską suprasti? Nes man tai jie tikrai nelabai skirias blush2.gif
Ka Jus manot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2010 04 25, 11:44)
Čia daug diskutavom apie swarovskių tikrumą- o sakykit kaip yra su gėlavandeniais perlais? Sakykim pas Valę Kaune bazėj visa juosta jų kainuoja iki 10lt, ten jų būna apie 50 vnt., kai tuo tarpu tikrai panašiai atrodantys (iš išorės) kokioj akmenėlių parduotuvėj už 1 vnt mokama po +- 55ct. Tai kaip čia viską suprasti? Nes man tai jie tikrai nelabai skirias  blush2.gif
Ka Jus manot?  mirksiukas.gif

mane drauge moke, kaip reikia tikrinti ar perlai tikri... Tiesiog su ziebtuveliu deginti 2-3 min, tikras perlas ikaista, apruksta, atausus lengvai nusivalo suodziai ir lieka nepakites.

pirkau perlu is lelijos, tai ir patikrinau - tikri buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2010 04 25, 11:44)
Čia daug diskutavom apie swarovskių tikrumą- o sakykit kaip yra su gėlavandeniais perlais? Sakykim pas Valę Kaune bazėj visa juosta jų kainuoja iki 10lt, ten jų būna apie 50 vnt., kai tuo tarpu tikrai panašiai atrodantys (iš išorės) kokioj akmenėlių parduotuvėj už 1 vnt mokama po +- 55ct. Tai kaip čia viską suprasti? Nes man tai jie tikrai nelabai skirias  blush2.gif
Ka Jus manot?  mirksiukas.gif

O ta Vale ji gal prekiauja su vyru tokiu su akinukais? Ta krautuve prie vagono pradzios lyg, taip? Ir gal ji turi savo psl?
Atsakyti
QUOTE(*Love_Guess* @ 2010 04 25, 19:02)
O ta Vale ji gal prekiauja su vyru tokiu su akinukais? Ta krautuve prie vagono pradzios lyg, taip? Ir gal ji turi savo psl?

Aga ta pati. Nea, man rodos jin neturi e-parduotuves. mirksiukas.gif
Atsakyti