Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

Sveikos auksarankes smile.gif gal zinot kur galima rasti tokiu karoliuku tik baltu
user posted image
Aciu smile.gif
Atsakyti
Darbstuoles, kur nebrangiai perkate sidabrines vinutes (ne pasidabruotas, nes jos darant kilpute nusilupa)? 4u.gif
Atsakyti
Noriu Jūsų patarimo, nes labai apsikvailinau: užsisakiau prekių iš e-parduotuves, gavau pranešimą,kad jau išsiųsta ir tik db prisiminiau,kad pašto adrese nurodžiau tik namo numerį,o buto užmiršau- tai db nei siuntinukas pas mane ateis,nei turės man kur palikti pranešimą, kad pašte atsiimti, nes butų name tai daug... doh.gif
Ka dabar daryti, kaip,mergaitės, siūlot elgtis neišmanelei? doh.gif
Atsakyti
parašyk jiems, išdėstyk savo bėdą ir paprašyk siuntinio registracijos numerio - po kelių dienų pasiskambink į savo paštą ir pasiklausk, ar yra toks siuntinys - gi savo pašto kodą tai užrašei, o registruoti siuntiniai ir yra tam, kad juos galėtumei sekti.

gavusi registracijos numerį, va čia jį galėsi įvesti ir pasižiūrėti, kur jis yra: http://www.post.lt/lt/?id=553

o kai jis bus tavo pašte, tada beliks pasiimt asmens dokumentą ir nueit į paštą atsiimt siuntinio.

QUOTE(Centime @ 2009 12 01, 07:52)
Noriu Jūsų patarimo, nes labai apsikvailinau: užsisakiau prekių iš e-parduotuves, gavau pranešimą,kad jau išsiųsta ir tik db prisiminiau,kad pašto adrese nurodžiau tik namo numerį,o buto užmiršau- tai db nei siuntinukas pas mane ateis,nei turės man kur palikti pranešimą, kad pašte atsiimti, nes butų name tai daug... doh.gif
Ka dabar daryti, kaip,mergaitės, siūlot elgtis neišmanelei? doh.gif

Papildyta:

o kur pirkai tokias vinutes, kurios nusilupa? blink.gif
man dar tokio šposo nepasitaikė blink.gif

QUOTE(Invincible @ 2009 11 30, 18:03)
Darbstuoles, kur nebrangiai perkate sidabrines vinutes (ne pasidabruotas, nes jos darant kilpute nusilupa)?  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 12 01, 09:29)

Ačiū 4u.gif
Registracijos numerį gavau su pranešimu, kad jau išsiuntė viską- tai patikrinau Jūsu nurodytu adresu,tai dar tik priiėmė pervežėjai, ar kaip ten jie vadinas... kaži kiek laiko duoti siuntinukui keliauti nuo Vilniaus iki Kauno? ax.gif

Nežinau,kaip taip sugebėjau apsižioplinti doh.gif Va ką reiškia pirmas kartas blush2.gif

Viską sutvarkė Rankdarbiai.com parduotuvėlės savininkės- ačiū Joms už tokį operatyvumą 4u.gif Esu labai maloniai nustebinta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Centime: 01 gruodžio 2009 - 09:42
Tai bus pora dienų.. paprasčiausiai gali ryte ir vakare patikrint tame puslapyje ir jau matysi kada pašte savam bus - tada beliks tik pasiskambint ir susitart kad atsiimsi pati.
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 12 01, 09:29)
o kur pirkai tokias vinutes, kurios nusilupa?  blink.gif
man dar tokio šposo nepasitaikė  blink.gif

man pasidabruotos vinutės luposi iš rankdarbiai.com - tikrai, lenki kilputę ir ištisas sluoksnis nuo vinutės atsiskiria, tai nei panaudot kur tokių, nei ką doh.gif doh.gif kitose parduotuvėse to kol kas nepasitaikė.
Atsakyti
Man iš rankdarbiai.com tfu-tfu-tfu nesilupo niekada unsure.gif Draugė skudnėsi, kad iš lelija.lt gavo vieną kartą nusilupančius, bet aš irgi iš ten užsakinėju, tai dar nebuvo blogų rolleyes.gif Iš daiwa.lt nepatiko vinukai (na, tiesa, jie net nepasidabruoti buvo), nes prie kepurėlės buvo storesni, tai kai kurie karoliukai ne iki galo užsidėdavo, nekaip atrodė schmoll.gif O štai iš Kinijos gavau pasidabruotus vinukus, tai kas trečias nusilupa nors tu ką.... verysad.gif
Atsakyti
Gal kas zino kur parduoda paauksuota sidabraarba auksa , isskyrus akmeneliai.com, nes ten nera ko man reikia ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 12 01, 12:18)
Man iš rankdarbiai.com tfu-tfu-tfu nesilupo niekada  unsure.gif  Draugė skudnėsi, kad iš lelija.lt gavo vieną kartą nusilupančius, bet aš irgi iš ten užsakinėju, tai dar nebuvo blogų  rolleyes.gif  Iš daiwa.lt nepatiko vinukai (na, tiesa, jie net nepasidabruoti buvo), nes prie kepurėlės buvo storesni, tai kai kurie karoliukai ne iki galo užsidėdavo, nekaip atrodė  schmoll.gif  O štai iš Kinijos gavau pasidabruotus vinukus, tai kas trečias nusilupa nors tu ką....  verysad.gif

Pasiziurejau- www.karoliai.com si karta siunciausi ir luposi vinutes. g.gif Labai buvau nepatenkinta... schmoll.gif Net nebezinau is kur siustis. Is akmeneliai.com aisku nesiluptu, bet kaina nemaza, uz vnt ~1.10Lt.
Is kur jus siunciates? 4u.gif Atkreipiau demesi-is lelijos.lt psl. vinutes tik pasidabruotos. O kur galima rasti sidabriniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 01 gruodžio 2009 - 18:07
QUOTE(Invincible @ 2009 12 01, 17:58)
Pasiziurejau- www.karoliai.com si karta siunciausi ir luposi vinutes.  g.gif  Labai buvau nepatenkinta...  schmoll.gif  Net nebezinau is kur siustis. Is akmeneliai.com aisku nesiluptu, bet kaina nemaza, uz vnt ~1.10Lt.
Is kur jus siunciates?  4u.gif Atkreipiau demesi-is lelijos.lt psl. vinutes tik pasidabruotos. O kur galima rasti sidabriniu?

aš iš karolių n kartų užsisakinėjau, nesilupo nė karo, iš lelijos, perliuko, vėriniams.lt nesilupo taip pat.

Jaučiu, kad nėr taip, jog kurioj nors parduotuvėj lupasi, o kitoj ne. Matyt, priklauso nuo partijos - kartais iš tos pačios parduotuvės lupasi, kartais ne, nors atrodo, kad perki tą patį dalyką g.gif Nes ir iš rankdarbių buvau anksčiau pirkus, viskas ok buvo, o dabar pastarąjį kartą nusipirkau - nors verk, visi lupasi. Gerai, kad užsakymas neskubus buvo ir turėjau laiko kitoj parduotuvėj įsigyt.
Atsakyti
help.gif
Gal kuri kaunietė turėtų JUODO akmens SKALDOS?

Parašykit į AŽ. Labai lauksiu! 4u.gif

Arba gal žinot kur Kaune galėčiau tokios nusipirkti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .Vėja.: 02 gruodžio 2009 - 13:32