Sveikos auksarankes gal zinot kur galima rasti tokiu karoliuku tik baltu
Aciu
Darbstuoles, kur nebrangiai perkate sidabrines vinutes (ne pasidabruotas, nes jos darant kilpute nusilupa)?
Noriu Jūsų patarimo, nes labai apsikvailinau: užsisakiau prekių iš e-parduotuves, gavau pranešimą,kad jau išsiųsta ir tik db prisiminiau,kad pašto adrese nurodžiau tik namo numerį,o buto užmiršau- tai db nei siuntinukas pas mane ateis,nei turės man kur palikti pranešimą, kad pašte atsiimti, nes butų name tai daug...
Ka dabar daryti, kaip,mergaitės, siūlot elgtis neišmanelei?
parašyk jiems, išdėstyk savo bėdą ir paprašyk siuntinio registracijos numerio - po kelių dienų pasiskambink į savo paštą ir pasiklausk, ar yra toks siuntinys - gi savo pašto kodą tai užrašei, o registruoti siuntiniai ir yra tam, kad juos galėtumei sekti.
gavusi registracijos numerį, va čia jį galėsi įvesti ir pasižiūrėti, kur jis yra: http://www.post.lt/lt/?id=553
o kai jis bus tavo pašte, tada beliks pasiimt asmens dokumentą ir nueit į paštą atsiimt siuntinio.
Papildyta:
o kur pirkai tokias vinutes, kurios nusilupa?
man dar tokio šposo nepasitaikė
gavusi registracijos numerį, va čia jį galėsi įvesti ir pasižiūrėti, kur jis yra: http://www.post.lt/lt/?id=553
o kai jis bus tavo pašte, tada beliks pasiimt asmens dokumentą ir nueit į paštą atsiimt siuntinio.
QUOTE(Centime @ 2009 12 01, 07:52)
Noriu Jūsų patarimo, nes labai apsikvailinau: užsisakiau prekių iš e-parduotuves, gavau pranešimą,kad jau išsiųsta ir tik db prisiminiau,kad pašto adrese nurodžiau tik namo numerį,o buto užmiršau- tai db nei siuntinukas pas mane ateis,nei turės man kur palikti pranešimą, kad pašte atsiimti, nes butų name tai daug...
Papildyta:
o kur pirkai tokias vinutes, kurios nusilupa?
man dar tokio šposo nepasitaikė
QUOTE(Invincible @ 2009 11 30, 18:03)
Darbstuoles, kur nebrangiai perkate sidabrines vinutes (ne pasidabruotas, nes jos darant kilpute nusilupa)?
QUOTE(Giagute @ 2009 12 01, 09:29)
Ačiū
Registracijos numerį gavau su pranešimu, kad jau išsiuntė viską- tai patikrinau Jūsu nurodytu adresu,tai dar tik priiėmė pervežėjai, ar kaip ten jie vadinas... kaži kiek laiko duoti siuntinukui keliauti nuo Vilniaus iki Kauno?
Nežinau,kaip taip sugebėjau apsižioplinti Va ką reiškia pirmas kartas
Viską sutvarkė Rankdarbiai.com parduotuvėlės savininkės- ačiū Joms už tokį operatyvumą Esu labai maloniai nustebinta
Tai bus pora dienų.. paprasčiausiai gali ryte ir vakare patikrint tame puslapyje ir jau matysi kada pašte savam bus - tada beliks tik pasiskambint ir susitart kad atsiimsi pati.
QUOTE(Giagute @ 2009 12 01, 09:29)
man pasidabruotos vinutės luposi iš rankdarbiai.com - tikrai, lenki kilputę ir ištisas sluoksnis nuo vinutės atsiskiria, tai nei panaudot kur tokių, nei ką kitose parduotuvėse to kol kas nepasitaikė.
Man iš rankdarbiai.com tfu-tfu-tfu nesilupo niekada Draugė skudnėsi, kad iš lelija.lt gavo vieną kartą nusilupančius, bet aš irgi iš ten užsakinėju, tai dar nebuvo blogų Iš daiwa.lt nepatiko vinukai (na, tiesa, jie net nepasidabruoti buvo), nes prie kepurėlės buvo storesni, tai kai kurie karoliukai ne iki galo užsidėdavo, nekaip atrodė O štai iš Kinijos gavau pasidabruotus vinukus, tai kas trečias nusilupa nors tu ką....
Gal kas zino kur parduoda paauksuota sidabraarba auksa , isskyrus akmeneliai.com, nes ten nera ko man reikia ?
QUOTE(Hennessy @ 2009 12 01, 12:18)
Man iš rankdarbiai.com tfu-tfu-tfu nesilupo niekada Draugė skudnėsi, kad iš lelija.lt gavo vieną kartą nusilupančius, bet aš irgi iš ten užsakinėju, tai dar nebuvo blogų Iš daiwa.lt nepatiko vinukai (na, tiesa, jie net nepasidabruoti buvo), nes prie kepurėlės buvo storesni, tai kai kurie karoliukai ne iki galo užsidėdavo, nekaip atrodė O štai iš Kinijos gavau pasidabruotus vinukus, tai kas trečias nusilupa nors tu ką....
Pasiziurejau- www.karoliai.com si karta siunciausi ir luposi vinutes. Labai buvau nepatenkinta... Net nebezinau is kur siustis. Is akmeneliai.com aisku nesiluptu, bet kaina nemaza, uz vnt ~1.10Lt.
Is kur jus siunciates? Atkreipiau demesi-is lelijos.lt psl. vinutes tik pasidabruotos. O kur galima rasti sidabriniu?
QUOTE(Invincible @ 2009 12 01, 17:58)
Pasiziurejau- www.karoliai.com si karta siunciausi ir luposi vinutes. Labai buvau nepatenkinta... Net nebezinau is kur siustis. Is akmeneliai.com aisku nesiluptu, bet kaina nemaza, uz vnt ~1.10Lt.
Is kur jus siunciates? Atkreipiau demesi-is lelijos.lt psl. vinutes tik pasidabruotos. O kur galima rasti sidabriniu?
aš iš karolių n kartų užsisakinėjau, nesilupo nė karo, iš lelijos, perliuko, vėriniams.lt nesilupo taip pat.
Jaučiu, kad nėr taip, jog kurioj nors parduotuvėj lupasi, o kitoj ne. Matyt, priklauso nuo partijos - kartais iš tos pačios parduotuvės lupasi, kartais ne, nors atrodo, kad perki tą patį dalyką Nes ir iš rankdarbių buvau anksčiau pirkus, viskas ok buvo, o dabar pastarąjį kartą nusipirkau - nors verk, visi lupasi. Gerai, kad užsakymas neskubus buvo ir turėjau laiko kitoj parduotuvėj įsigyt.
Gal kuri kaunietė turėtų JUODO akmens SKALDOS?
Parašykit į AŽ. Labai lauksiu!
Arba gal žinot kur Kaune galėčiau tokios nusipirkti?