QUOTE(Centime @ 2010 04 16, 20:21)
O Ciklanta dar yra Ten irgi sw tikri, o kaina kaip kaina
Negaliu palyginti, kristel nesu buvus
Negaliu palyginti, kristel nesu buvus
man ciklanta patinka, visada tik ten perku swarovskius o ir nuolaidu kortele turiu. o pardavejos nera jau tokios kaip jus cia nupasakojot viena vyresne is visu tai labai faina ir maloni. yra tik viena fifacka nosi uzretus, bet puse velnio dar
Klausykit mergytes, o kur SW internetinese yra pigiausi ir kokybiskiausi? Labau jau auskaru uzsimaniau
QUOTE(cindy @ 2010 04 16, 18:13)
Jei Kristel brangu, tai jau nebežinau ką pasakyti Swarovskiai turi kainą.
na as ne swarovskiu ejau pirkti, labai reikejo smeigtuku auskarams, tai ten vienas 40 cnt, pvz silve sity vienas 19 cnt
as apie sia preke sakau kad brangu
nesu aplankiusi daug parduotuviu , todel ir klausiu
Pirkau silverije swarovskius, bet labai abejoju dėl jų tikrumo, labiau primena čekišką stiklą, o paskui internetu užsakinėjau tai jau iš nuotraukos ten matėsi, kad tikri. Nes žiūrint iš viršaus juos matosi palei briauną tokia gėlytė ir tas vidinis žvilgesys
QUOTE(Pacific @ 2010 04 18, 17:53)
man ciklanta patinka, visada tik ten perku swarovskius o ir nuolaidu kortele turiu. o pardavejos nera jau tokios kaip jus cia nupasakojot viena vyresne is visu tai labai faina ir maloni. yra tik viena fifacka nosi uzretus, bet puse velnio dar
Kelintą kartą užėjus į Ciklantą, išeinu nemaloniai nustebinta, gal man taip pasitaikė, bet pardavėjos labai nemalonios, aptarnavo vyriausia iš visų, tai tosk vaizdas nori, kad tu tik greičiau pirktum ir dingtum iš parduotuvės, normaliai apžiūrėt neduoda, skubina, baisu paprašyt kad parodytų ką nors iš arčiau, nes tipo ką čia žiūrėt gi gerai bus, tiks ir t.t. Žodžiu ten apsipirkinėt jokio malonumo, o gaila
QUOTE(Bananamio @ 2010 04 19, 12:57)
Kelintą kartą užėjus į Ciklantą, išeinu nemaloniai nustebinta, gal man taip pasitaikė, bet pardavėjos labai nemalonios, aptarnavo vyriausia iš visų, tai tosk vaizdas nori, kad tu tik greičiau pirktum ir dingtum iš parduotuvės, normaliai apžiūrėt neduoda, skubina, baisu paprašyt kad parodytų ką nors iš arčiau, nes tipo ką čia žiūrėt gi gerai bus, tiks ir t.t. Žodžiu ten apsipirkinėt jokio malonumo, o gaila
Vilnietėms siūlau užsukt į Akmenėlius Ten nuolaidų lietus liejas
QUOTE(Centime @ 2010 04 19, 15:56)
O dar be to per tą skubinimą, tai nuspirkau ne tokias detales kokias reikia, nes įtikinėjo, kad tikrai tiks, maždaug ką tu čia tiek apžiūrinėji.
QUOTE(buzuka @ 2010 04 19, 20:06)
Vilnietėms siūlau užsukt į Akmenėlius Ten nuolaidų lietus liejas
Gaila, kad alga dar negreit
Buvau siandie Akmeneliuose Kauno Hyper Maximoje (dar nera savaites, kaip atsidare nauja parduotuve ), taip pat daug nuolaidu... viskam, ka pirkau, buvo pritaikytos nuolaidos nuo 10% iki 50%
QUOTE(Enary @ 2010 04 20, 14:35)
Buvau siandie Akmeneliuose Kauno Hyper Maximoje (dar nera savaites, kaip atsidare nauja parduotuve ), taip pat daug nuolaidu... viskam, ka pirkau, buvo pritaikytos nuolaidos nuo 10% iki 50%
oij erzinat