Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(neringyte @ 2010 04 14, 20:17)
cia is facebook ax.gif
akmeneliu parduotuve
Jau rytoj nuo 12 val. laukiam visų mūsų najojoje parduotuvėje Kaune, "Hyper Maximoje" Savanorių pr. 255 !!!!!

kaip faina,ir Kaune turesim parduotuve thumbup.gif
labai tikiuosi,kad pardavejos bus malonios,ne taip,kaip klaipedoje...ten uzeini ir is karto pagalvoji,ko as ten uzejau,kad tokios piktos,kad sutrukdziau...ko paklausi,to negausi...vietoj to,kad surastu,parodytu,pasako:neturim.nors paskui ir randu pati besidairydama...
Atsakyti
vakar buvau kristel parduotuveje , tai jau kainos blink.gif
zinoma ten nera jokiu plasmasiuku bet vistiek, brangu.
gal kurios merginos aplanke daug kauno parduotuviu ir zino kur pigiausia?
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 04 16, 09:37)
vakar buvau kristel parduotuveje , tai jau kainos  blink.gif 
zinoma ten nera jokiu  plasmasiuku bet vistiek, brangu. 

tai kad kaune turbut pigiausia tik kristel rolleyes.gif gali eit i bazes,ten daug cekisko stiklo,bet pvz Vale ji pardavineja kaip swarovskius ir dar akis pavarto,ka tu tipo cia nenusimanai? o paprasius popieriuko,kad irodytu,jog cia tikri sw,tai pasiulo eit kitur apsipirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 04 16, 10:37)
vakar buvau kristel parduotuveje , tai jau kainos  blink.gif 
zinoma ten nera jokiu  plasmasiuku bet vistiek, brangu. 

Jei Kristel brangu, tai jau nebežinau ką pasakyti ohmy.gif Swarovskiai turi kainą.
Atsakyti
labutis. klaipedoje tilzes turguje yra karoliuku ir nebrangiai. perkant didesniais kiekiais taiko nuolaidas o siaip visko ten yra nuo biserio po 1 lt. uz 20 g. yra stiklo, plastiko , detaliu , akmenuku, skaldu ir visokiausiu smulkmenu. turi visko ko tik reikia
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 04 16, 16:13)
Jei Kristel brangu, tai jau nebežinau ką pasakyti ohmy.gif Swarovskiai turi kainą.

O Ciklanta dar yra mirksiukas.gif Ten irgi sw tikri, o kaina kaip kaina mirksiukas.gif
Negaliu palyginti, kristel nesu buvus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2010 04 16, 21:21)
O Ciklanta dar yra  mirksiukas.gif  Ten irgi sw tikri, o kaina kaip kaina  mirksiukas.gif
Negaliu palyginti, kristel nesu buvus  ax.gif

Ciklantoje, tai brangu schmoll.gif Ir apskritai man ten nepatinka, labai nemalonios pardavėjos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 04 17, 10:43)
Ciklantoje, tai brangu schmoll.gif  Ir apskritai man ten nepatinka, labai nemalonios pardavėjos unsure.gif

tai jūs pardavėjas "į vietą" pastatykit,duokit pastabas,kad jums nemalonus jų aptarnavimas,tikiu ,kad greit malonios pasidarys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 04 17, 09:43)
Ciklantoje, tai brangu schmoll.gif  Ir apskritai man ten nepatinka, labai nemalonios pardavėjos unsure.gif

Rimtai? Tai tada Kirstel pigiau? Vadinas reiks susirasti ja ir paziureti ka ten siulo mirksiukas.gif
Del Ciklantos pardaveju tai tikrai sutinku, jau tokios ilganages,kad neduok Die ieini,tai tokiu balsu uzbaubia, kad galies ir izenges, toks vaizdas,kad jos paslauga daro ka nors parkdamos, del ju ir as labai stengiuos aplenkti sia parduotuve schmoll.gif Nors ir dirba nevyresnes uz mane pacia, bet jau bendravimo ir elementarios pagarbos NULIS pas paneles blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Centime: 17 balandžio 2010 - 20:42
QUOTE(buzuka @ 2010 04 17, 21:20)
tai jūs pardavėjas "į vietą" pastatykit,duokit pastabas,kad jums nemalonus jų aptarnavimas,tikiu ,kad greit malonios pasidarys biggrin.gif

Ai, kaip sakant duok durniui kelią irnesakyk.gif

QUOTE(Centime @ 2010 04 17, 21:41)
Rimtai? Tai tada Kirstel pigiau? Vadinas reiks susirasti ja ir paziureti ka ten siulo mirksiukas.gif
Del Ciklantos pardaveju tai tikrai sutinku, jau tokios ilganages,kad neduok Die ieini,tai tokiu balsu uzbaubia, kad galies ir izenges, toks vaizdas,kad jos paslauga daro ka nors parkdamos, del ju ir as labai stengiuos aplenkti sia parduotuve  schmoll.gif Nors ir dirba nevyresnes uz mane pacia, bet jau bendravimo ir elementarios pagarbos NULIS pas paneles  blink.gif

Tai jau taip biggrin.gif Pardavėjos apgailėtinos. Su tais savo vanagiškais nagais graibo graibo detalytes, atsibosta net laukti. Gražu, tai gražu, bet gi tokioje vietoje dirba, kad galėtų kažkaip susitvarkyti.

O Kristel, tai senamiesty, Daukšos g. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena visiems 4u.gif Esu naujokė karoliukų vėrime ir norėčiau užsisakyti karoliukų iš http://www.rankdarbi...p...t=2a&page=3 ar kas nors esate užsisakę šioje parduotuvėje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vesty @ 2010 04 18, 17:18)
Laba diena visiems 4u.gif  Esu naujokė karoliukų vėrime ir norėčiau užsisakyti karoliukų iš http://www.rankdarbi...p...t=2a&page=3 ar kas nors esate užsisakę šioje parduotuvėje? smile.gif

manau visos yra užsisakinėje mirksiukas.gif
Atsakyti