Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(neringyte @ 2010 03 29, 20:08)
sveikutes

kaune priesai prekybos ir verslo mokykla atsidare nauja dailes parduotuve tai ten bizeriuko ~20g 1lt kainuoja , o kedainiuose Jurastoj bizeriuka tokia pat kaina galima isigyti ax.gif

BIZERIUKA??? na biZeriuko nesu macius thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Centime @ 2010 03 23, 21:25)
Kažkiek jų yra http://www.rankdarbi...hp?cPath=33_208
Zima tiesiogiai su gamintoju bendrauja,o jis nesutinka parduoti kitiems apart jos (teko bendrauti su juo), na nebent mugese jau gaminius parduoda, bet va rankdarbiai.com matyt susiderejo,nes nemazai ju turi  mirksiukas.gif O gal ne is jo ima  g.gif

ot zapadliugos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo superEglius: 31 kovo 2010 - 15:35
QUOTE(Rebeld @ 2010 03 31, 13:44)
Aciu labai..o kiek cm kainuoja 2lt beje kaip vadinasi parduotuve?;D

Na ten man atrodo apie 45 cm g.gif Mačiau ir metražą, bet nežiūrėjau kainos, nebuvo man aktualu blush2.gif O pavadinimas... Nežinau, mergos, ar yra ten pavadinimas? biggrin.gif Pylimo 38 yra toks ilgas namas, ten kelios parduotuvės, tai tiesiog viena iš jų - ta blush2.gif Gal ir yra pavadinimas, aš kažkaip niekada nekreipiau dėmesio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2010 03 31, 19:59)
Na ten man atrodo apie 45 cm  g.gif  Mačiau ir metražą, bet nežiūrėjau kainos, nebuvo man aktualu  blush2.gif  O pavadinimas... Nežinau, mergos, ar yra ten pavadinimas?  biggrin.gif  Pylimo 38 yra toks ilgas namas, ten kelios parduotuvės, tai tiesiog viena iš jų - ta  blush2.gif Gal ir yra pavadinimas, aš kažkaip niekada nekreipiau dėmesio  unsure.gif

Berods "Malonios smulkmenos" biggrin.gif

Beje, toj parduotuvėj man kažkada įkišo nuolaidų kortelę, ale taip skubėjau, kad pamiršau paklausti, kas ten per nuolaida galiotų doh.gif Gal kas žino? blush2.gif
Atsakyti
ahamturiu ir as ta nuolaidu kortele..jei gerai atsimenu tai ar 5 ar 8 proc
Atsakyti
QUOTE(superEglius @ 2010 04 01, 00:14)
ahamturiu ir as ta nuolaidu kortele..jei gerai atsimenu tai ar 5 ar 8 proc

Ten kaupiamoji nuolaida, asmenine, praziai, jeigu jus dar karteli apsipirksite jau gausite 5 proc nuolaida.
Atsakyti
Sveiki,

Norejau paklausti kur galima pigiau gauti nedideli kieki ( apie 100ml) juodo akrilo Kaune?
Atsakyti
Priesais prekybos ir verslo mokykla atsidariusioje parduotuveje...ten dailes prekes...akrilo tikrai yra po 80ml
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2010 04 07, 20:27)
Priesais prekybos ir verslo mokykla atsidariusioje parduotuveje...ten dailes prekes...akrilo tikrai yra po 80ml

O kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(*Love_Guess* @ 2010 04 07, 19:33)
O kokia kaina?

apie 10.50 80ml
Atsakyti
QUOTE(superEglius @ 2010 03 23, 20:07)
oj,Zima randa tu medinuku kazkur,turbut savo slapta taska turi.. smile.gif

QUOTE(Centime @ 2010 03 23, 20:25)
Kažkiek jų yra http://www.rankdarbi...hp?cPath=33_208
Zima tiesiogiai su gamintoju bendrauja,o jis nesutinka parduoti kitiems apart jos (teko bendrauti su juo), na nebent mugese jau gaminius parduoda, bet va rankdarbiai.com matyt susiderejo,nes nemazai ju turi  mirksiukas.gif O gal ne is jo ima  g.gif

Radau to vyro vizitine kortele, kuris daro tuos visus medinukus, taciau kaip ir jis sake asmeniskai, pulapyje nerasite tu auskariuku,nes juos jis teikia tik Zimai mirksiukas.gif
Jo internetinis puslapis: http://www.graviravimas.eu/
Jei labai reikia manau susitarsit del visko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Centime: 08 balandžio 2010 - 16:45
Padekit
ar kas esate uzsisakineje is rankdarbiai.com ir pasieme prekes pacios?
As uzsisakiau, pastaboje parasiau, kad esu vilniete ir prekes noreciau pasiimti pati, atrase kad Seskineje, o kur neparase 3 laiskus jau rasiau, jokio atsakymo... schmoll.gif tai ir nezinau, ka man daryt.... g.gif
anksciau esu skaiciusi, kad juozapaviciaus gatveje kazkas atsiiminejo...
Atsakyti
QUOTE(Diidi @ 2010 04 10, 10:33)
Padekit
ar kas esate uzsisakineje is rankdarbiai.com ir pasieme prekes pacios?
As uzsisakiau, pastaboje parasiau, kad esu vilniete ir prekes noreciau pasiimti pati, atrase kad Seskineje, o kur neparase 3 laiskus jau rasiau, jokio atsakymo... schmoll.gif  tai ir nezinau, ka man daryt.... g.gif
anksciau esu skaiciusi, kad juozapaviciaus gatveje kazkas atsiiminejo...

Kai pažymiu, kad atsiimsiu Šeškinėje, ir gaunu laišką, kad prekės jau ten, skambinuosi Linai, tel nr. 861646058 smile.gif
Atsakyti