oj,Zima randa tu medinuku kazkur,turbut savo slapta taska turi..
QUOTE(ssamantaa @ 2010 03 23, 19:51)
Kažkiek jų yra http://www.rankdarbi...hp?cPath=33_208
QUOTE(superEglius @ 2010 03 23, 20:07)
oj,Zima randa tu medinuku kazkur,turbut savo slapta taska turi..
Zima tiesiogiai su gamintoju bendrauja,o jis nesutinka parduoti kitiems apart jos (teko bendrauti su juo), na nebent mugese jau gaminius parduoda, bet va rankdarbiai.com matyt susiderejo,nes nemazai ju turi O gal ne is jo ima
QUOTE(Centime @ 2010 03 21, 22:40)
Mergaitės, gal kuri matėte kur pirkti tokių akrilinių karoliukų tik baltų ar gelsvų ar skaidrių? ir būtent tokio šlifavimo.
mačiau tokių Kaune 12 sandėlyje , tik dėl spalvos nežinau , nes man patiko burokiniai , labai dailiai atrodė , bet jie suverti kaip karoliai
QUOTE(jegle @ 2010 03 23, 20:05)
Merginos skubus prašymėlis.. Gal vis dėlto kuri žinote, kur Kaune galima rasti skirtukų knygoms? O jei ne, tai gal kuri nors kaunietė galėtų parduoti man vieną, per šią savaitėlę, labai reikia dovanėlei.. Būčiau begalo dėkinga...
turiu , beje jų yra tikrai ne vienoje internetinėje parduotuvėje
lelija.lt
rankdarbiai.com
Karoliukas.lt
kitų nežiūrėjau
ai dar merginos ar jūs siuntėtės iš rankdarbiai.com ? labai keistai rodo , atsiuntė patvirtinimą kad yra užsakymas , jungiantis rašo Šis ryšys nepatikimas
Šis ryšys nėra saugus .
Norėjote, kad Firefox užmegztų
saugų ryšį su www.rankdarbiai.com, tačiau programa negali patvirtinti, jog šis
ryšys yra saugus.Paprastai svetainė, su kuria bandomas užmegzti
saugus ryšys, pateikia naršyklei patikimą liudijimą, įrodantį, jog ši jungiasi
ten, kur reikia. Deja, šios svetainės tapatumo patikrinti nepavyko.
atsiuntė ir kodą išsiusto siuntinio ,bet koduką įvedus tokio siuntinio nerasta
kažkaip keistai viskas
QUOTE(sorciere @ 2010 03 24, 12:31)
ai dar merginos ar jūs siuntėtės iš rankdarbiai.com ? labai keistai rodo , atsiuntė patvirtinimą kad yra užsakymas , jungiantis rašo Šis ryšys nepatikimas
Šis ryšys nėra saugus .
Norėjote, kad Firefox užmegztų
saugų ryšį su www.rankdarbiai.com, tačiau programa negali patvirtinti, jog šis
ryšys yra saugus.Paprastai svetainė, su kuria bandomas užmegzti
saugus ryšys, pateikia naršyklei patikimą liudijimą, įrodantį, jog ši jungiasi
ten, kur reikia. Deja, šios svetainės tapatumo patikrinti nepavyko.
atsiuntė ir kodą išsiusto siuntinio ,bet koduką įvedus tokio siuntinio nerasta
kažkaip keistai viskas
as siunciausii ne karta (bet atsiiminejau vietoj), bet man niekada tokio teksto nerode, viskas buvo gerai prisijunginejant.
mačiau tokių Kaune 12 sandėlyje , tik dėl spalvos nežinau , nes man patiko burokiniai , labai dailiai atrodė , bet jie suverti kaip karoliai
Žinau sorciere, kad yra, tik man nelabai apsimoka dėl vieno skirtuko mokėti už siuntimą.. Beto nelabai paskui spėčiau padaryti kol dar atsiųs... Jeigu tikrai turi, būčiau labai dėkinga jei atsiųstum į AŽ savo kokius nors kontaktus, būtų gerai tel numeriukas, jeigu galėtum parduoti būtinai vieną paimsiu..
Aciu
QUOTE(jegle @ 2010 03 24, 19:41)
Žinau sorciere, kad yra, tik man nelabai apsimoka dėl vieno skirtuko mokėti už siuntimą.. Beto nelabai paskui spėčiau padaryti kol dar atsiųs... Jeigu tikrai turi, būčiau labai dėkinga jei atsiųstum į AŽ savo kokius nors kontaktus, būtų gerai tel numeriukas, jeigu galėtum parduoti būtinai vieną paimsiu..
nesekiau temos atleisk , reikėjo rašyti į Až
jei tau dar ne per vėlu , parašysiu tuoj
Sveiki, gal zinote kur Vilniuje pigiausiai isigyti grandineliu? nebutinai sidabrines..
QUOTE(neringyte @ 2010 03 29, 20:08)
sveikutes
kaune priesai prekybos ir verslo mokykla atsidare nauja dailes parduotuve tai ten bizeriuko ~20g 1lt kainuoja , o kedainiuose Jurastoj bizeriuka tokia pat kaina galima isigyti
kaune priesai prekybos ir verslo mokykla atsidare nauja dailes parduotuve tai ten bizeriuko ~20g 1lt kainuoja , o kedainiuose Jurastoj bizeriuka tokia pat kaina galima isigyti
cia senamiesty kaip suprantu???
QUOTE(Rebeld @ 2010 03 30, 22:48)
Sveiki, gal zinote kur Vilniuje pigiausiai isigyti grandineliu? nebutinai sidabrines..
Pylimo g. 38 parduotuvėje yra grandinėlių po 2 litus (na, yra ir brangesnių, priklausomai nuo formos). Pas juos dabar iki balandžio 2 d. furnitūrai 50% nuolaida, tai labai pigiai gaunasi
Aciu labai..o kiek cm kainuoja 2lt beje kaip vadinasi parduotuve?;D