Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

Na, aš Senukuose pirkau reples vielos nukandimui ("kusačkes"), labai fainos, nedidelės, mokėjau apie 8 litus. Taip pat iš ten turiu reples kilputėms, irgi gal 8 litus mokėjau, kaip tik radau ne per didžiausias, naudoju jau virš pusės metų ir jos mane pilnai tenkina, žymių jokių nepalieka (nors, sakyčiau, čia jau priklauso nuo mokėjimo sukti kilputes biggrin.gif ). O štai replių suspausti, kad būtų vidinė pusė lygi, be dantukų, neberandu ten (žiūrėjau Senukuose ir Ermitaže), visur "dantytos", o jos tikrai palieka žymes verysad.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri žinote, kur rasti Kaune pirkti skirtukų knygoms.. ? g.gif Bet man reikia gyvai, ne internetu.. g.gif
Atsakyti
siandien vaziuosiu i baze , jei rasiu parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau uz klausti gal kur matet tokia apyranke pirkti klaipedoje ar vilniuj? radau tik perliukas.lt bet is ten nieko nereikia daugiau, o vien tik sita siustis brangiai gaunas. Tad gal kas mate kazka panasaus, o dar geriau butu aukso spalvos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jegle @ 2010 03 20, 11:09)
Merginos, gal kuri žinote, kur rasti Kaune pirkti skirtukų knygoms.. ? g.gif  Bet man reikia gyvai, ne internetu..  g.gif

Kaune bazej , tai neradau ax.gif
Atsakyti
4u.gif
gal kas užsisakinėjot iš veriniams.lt?prisiregistravau,paspaudžiu į krepšelį g.gif bet krepšelis vis tiek tuščias.nesuprantu tada kaip ten užsisakinėt.
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2010 03 21, 08:14)
4u.gif
gal kas užsisakinėjot iš veriniams.lt?prisiregistravau,paspaudžiu į krepšelį g.gif bet krepšelis vis tiek tuščias.nesuprantu tada kaip ten užsisakinėt.

Hm, kad ne, viskas lyg ir veikia ten, ne vieną kartą užsakinėjau. Pabandykit su kita naršykle prisijungti, gal čia kompo "išsidirbinėjimai" g.gif Tiesa, dėl prekių - nesakau, kad bloga parduotuvė, bet labai padažnėjo broko, ypač akmenukų (dar per keturis užsakymus nė vieno akmenuko negavau nebrokuoto) ir didesnių stiklinių perlų, tai tiesiog turėkite omeny rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
ir su kita naršykle neleidzia.kažkokia nesąmonė g.gif
o tokio daikto kaip patvirtinimas per paštą kai užsiregistruoji ten nėra?
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2010 03 21, 10:10)
ir su kita naršykle neleidzia.kažkokia nesąmonė g.gif
o tokio daikto kaip patvirtinimas per paštą kai užsiregistruoji ten nėra?

Ką tik užėjau pabandyti - tikrai neveikia biggrin.gif Užsakinėjau prieš porą dienų iš ten - viskas buvo kuo puikiausiai, o dabar tirkai neleidžia įdėti į krepšelį nei prisijungus nei neprisijungus unsure.gif Čia jau vadinasi pas juos kažkas sugedo, reikia rašyti laišką, kad taisytų biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri matėte kur pirkti tokių akrilinių karoliukų tik baltų ar gelsvų ar skaidrių? ir būtent tokio šlifavimo.
user posted image
Atsakyti
Gal žinot kur tokiu rasti pirkti?
user posted image
Atsakyti
Merginos skubus prašymėlis.. Gal vis dėlto kuri žinote, kur Kaune galima rasti skirtukų knygoms? O jei ne, tai gal kuri nors kaunietė galėtų parduoti man vieną, per šią savaitėlę, labai reikia dovanėlei.. Būčiau begalo dėkinga... wub.gif
Atsakyti