Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(iewuxi @ 2010 03 18, 15:36)
Hennesy yra dar veriu.lt jei neklystu,arba veriniams.lt ...kazkurioj is tu tikrai yra biggrin.gif as perku savo mieste,santime .Jie atrodo turi ir internetine savo svetaine,pabandyk paziureti www.santimas.lt ...kaip tik siandien pirkau 0,8 mm vielute,gramas 2,8 lt,tai metras gavosi beveik 4 gramai smile.gif

iewuxi, ogo, čia tai labai gera kainytė, nes akmenėliuose metras 0,8 mm vielutės kainuoja apie 22 litus verysad.gif Veriu.lt yra 0,8 mm., bet parašyta, jog minkšta, tai įtariu, kad man netiks verysad.gif O veriniams.lt taip pat yra, bet 0,6 mm., tai per plona biggrin.gif
Atsakyti
Is sidabro pusgaminiu ,tai Santime man geriausios kainos. SW iverimai pas juos po 7 lt gaunasi pora smile.gif angliski uzsegimai siek tiek brangesni 6,80 lt ,bet va,vielute ten tikrai apsimoka pirkti smile.gif
Atsakyti
Merginos, kur visgi pigiausiai galima isigyti replyciu? Patogiausia man butu i vietoje pirkti, nei siustis, Vilnius domina. Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2010 03 19, 14:57)
Merginos, kur visgi pigiausiai galima isigyti replyciu? Patogiausia man butu i vietoje pirkti, nei siustis, Vilnius domina. Buciau labai dekinga  4u.gif

kazkas minejo Senukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2010 03 19, 16:21)
kazkas minejo Senukus  4u.gif

Skaiciau, bet paskui minejo, kad jos nera juvelyrines ir palieka zymes g.gif
Atsakyti
Visuose "SILVER CITY" prekiauja ivairiausiom replytem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulyte @ 2010 03 19, 16:45)
Visuose "SILVER CITY" prekiauja ivairiausiom replytem ax.gif

o kaip kainos? puslapyje neraso, beieskodama radau cia
kainos pagal mane padorios?
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2010 03 19, 15:55)
o kaip kainos? puslapyje neraso

Sakyčiau, kad Silver City'je kainos tiesiog nepadoriai aukštos biggrin.gif
Papildyta:

Sakyčiau, kad Silver City'je kainos tiesiog nepadoriai aukštos biggrin.gif

Na, o dėl tų replių iš Stiklės ax.gif Pavyzdžiui, lygiai tokias pačias apvalianoses reples aš pirkau karoliai.com (nežinau, gal dabar šiuo metu neturi) už 8 ar 9 lt, o čia 25 lt prašo doh.gif
Atsakyti
As is Silver City pirkau 12lt mokejau, labai geros, man isvis ta parduotuve geriausia as ten viska perku, bandziau siustis is internetiniu parduotuviu, visa laika nusivyliau, todel dabar einu tik i sita parduotuve wub.gif
Atsakyti
as manau kad pradziai gali ir pigesnes nusipirkti , gal toks uzsiemimas visai nepatiks ir tos reples gules nereikalingos , as pradziai buvau nusipirkusi bazei uz 5 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
ka tk paziurinejau www.fbeads.com
galva atsisuko nuo gausos , gaila kad tik didmena doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 19 kovo 2010 - 19:47
QUOTE(rudens-vaikas @ 2010 03 19, 19:04)
Sakyčiau, kad Silver City'je kainos tiesiog nepadoriai aukštos  biggrin.gif
Papildyta:

Sakyčiau, kad Silver City'je kainos tiesiog nepadoriai aukštos  biggrin.gif
Na, o dėl tų replių iš Stiklės  ax.gif Pavyzdžiui, lygiai tokias pačias apvalianoses reples aš pirkau karoliai.com (nežinau, gal dabar šiuo metu neturi) už 8 ar 9 lt, o čia 25 lt prašo  doh.gif

as irgi karoliai.com tokias pat pirkau uz 9 lt (gal ir paskutines nupirkau, nes daugiau nebemaciau) labai fainos smile.gif kaip silver city puslapyje uz 25 lt
siaip esu macius IBRAHIME ivairiu replyciu buvo kaina kazkur 14 Lt rolleyes.gif

o senukuose kiek ieskojau, neradau, arba dideles ir ilgos, arba be tos "vidines spiruokles" tai labai nemalonios, kai isskesti reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diidi: 19 kovo 2010 - 20:10