Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

Sveikutės.. mirksiukas.gif na ir aš pagaliau darau savo pirmąjį užsakymą internetu.. biggrin.gif Šį kartą sakysiuosi iš lelijos.lt. Tai va šiandien jau apmokėsiu ir turiu keletą klausimėlių merginoms kurios jau buvo susidūrusios su šia parduotuvėle. blush2.gif
1. Kuriuo maždaug dienos metu (tikslia valanda) atneša siuntinuką?
2. Kas siuntinuką atneša: paštininkė, ar kokie kurijeriai?
3. ir po kiek dažniausiai dienų siuntinuką atneša po pinigų pervedimo? ten parašyta, kad per 1-3 dienas, bet nujaučiu, kad visom panašiai po to pačio laiko atneša, ar klystu? ir po kokio? kad žinočiau kada maždaug labiausiai tikėtis.

Ačiū... blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jegle @ 2010 03 16, 10:23)
Sveikutės..  mirksiukas.gif  na ir aš pagaliau darau savo pirmąjį užsakymą internetu..  biggrin.gif  Šį kartą sakysiuosi iš lelijos.lt. Tai va šiandien jau apmokėsiu ir turiu keletą klausimėlių merginoms kurios jau buvo susidūrusios su šia parduotuvėle.  blush2.gif
1. Kuriuo maždaug dienos metu (tikslia valanda) atneša siuntinuką?
2. Kas siuntinuką atneša: paštininkė, ar kokie kurijeriai?
3. ir po kiek dažniausiai dienų siuntinuką atneša po pinigų pervedimo? ten parašyta, kad per 1-3 dienas, bet nujaučiu, kad visom panašiai po to pačio laiko atneša, ar klystu? ir po kokio? kad žinočiau kada maždaug labiausiai tikėtis.

Ačiū...  blush2.gif  mirksiukas.gif

as tai nuolat uzsakineju is lelijos. po apmokejimo jau gal 3 d gaunu siuntinuka. (viena karta net po 2 gavau). kadangi dirbu iki 18val, tai rasau ofiso adresa, kad galetu iteikti laiska asmeniskai.. o siaip man atnesa pirmoje dienos puseje. ax.gif
Atsakyti
Ne visada siuntinukus atneša vienodu metu. Beto didžiuosiuose miestuose tenka keliauti į paštą gavus kvietimą atsiimti siuntinuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Gal galite patarti, kur pigiau įsigyti sidabrinių kabliukų auskarams. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulia @ 2010 03 17, 16:17)
Sveikos mergaitės 4u.gif

Gal galite patarti, kur pigiau įsigyti sidabrinių kabliukų auskarams.  4u.gif

aš tai pati darausi, pigiausia išeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 03 16, 14:58)
Ne visada siuntinukus atneša vienodu metu. Beto didžiuosiuose miestuose tenka keliauti į paštą gavus kvietimą atsiimti siuntinuką mirksiukas.gif

Tai dabar truputį nesupratau... g.gif Tai ar atneša siuntinuką, ar reikia iš pašto atsiimti..? nes kiek aš girdėjau tai iš lelijos.lt atneša... ar aš kažko nesupratau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jegle @ 2010 03 17, 18:59)
Tai dabar truputį nesupratau...  g.gif  Tai ar atneša siuntinuką, ar reikia iš pašto atsiimti..? nes kiek aš girdėjau tai iš lelijos.lt atneša... ar aš kažko nesupratau.. g.gif

jegle, jūs maišote pašto paslaugas ir parduotuvę biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Juk ne lelija jums tą siuntinį pristato, o jūsų namą aptarnaujantis paštas, tad nuo jo viskas ir priklauso. Lelija siuntinį išsiunčia daugmaž kitą dieną po amokėjimo, siunčia registruotu pirmenybiniu paštu. Viskas. Toliau jau eina pašto darbas - pvz., Vilniuje laiškas iš pradžių ateina į pašto pervežimo centrą ir iš ten kitos dienos ryte patenka į aptarnaujantį pašto skyrių. Toliau jau pagal paštininkų maršrutus - vieniems atneša rytais, pas mus, pvz., paštininkė atkeiauja apie pietus, o kitur vakare atneša. Jeigu paštininkas nieko neras namuose, paliks lapelį, su kuriuo jums teks eiti į paštą ir atsiimti, nes po du kartus niekas neneša ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2010 03 17, 19:58)
jegle, jūs maišote pašto paslaugas ir parduotuvę  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Juk ne lelija jums tą siuntinį pristato, o jūsų namą aptarnaujantis paštas, tad nuo jo viskas ir priklauso. Lelija siuntinį išsiunčia daugmaž kitą dieną po amokėjimo, siunčia registruotu pirmenybiniu paštu. Viskas. Toliau jau eina pašto darbas - pvz., Vilniuje laiškas iš pradžių ateina į pašto pervežimo centrą ir iš ten kitos dienos ryte patenka į aptarnaujantį pašto skyrių. Toliau jau pagal paštininkų maršrutus - vieniems atneša rytais, pas mus, pvz., paštininkė atkeiauja apie pietus, o kitur vakare atneša. Jeigu paštininkas nieko neras namuose, paliks lapelį, su kuriuo jums teks eiti į paštą ir atsiimti, nes po du kartus niekas neneša  ax.gif

Aaaa, dabar jau viską supratau... thumbup.gif Ačiukas Hennesy. mirksiukas.gif Kvailutė aš, nedaėjo... biggrin.gif Nelabai dar teko su tokiais dalykais susidurti.. blush2.gif bet kiek suprantu bet kokiu atveju paštininkė pradžioj atneš į namus, ir tik paskui jei neras tada lapuką paliks, kad ateiti į paštą, taip?
Atsakyti
priklauso nuo pastininkes geranoriskumo jei bus mazai korespondencijos gal ir uznes bet jei daugiau tai imes lapuka pasto dezen ir pedinsit pasiimti pati. siaip susiduriau su dviem skirtingom pastininkem nes neseniai persikrausciau tai pirmoji net gatveje sutikusi atiduodavo man nekalbu apie lipima i 5 auksta o naujoji ne tik la[pukus palieka apie reg siuntas. nors pakeiciau gyvenama vieta i labiau palankia puse laiptu aiksteles nuo pasto dezuciu....

tiesiog po 3 dienu pradekit ziuret i pasto dezute o gal ryte anksti pazadins skambutis i duris...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 18 kovo 2010 - 11:32
Šiandien antra diena po pervedimo, tai galvoju rytoj jau turbūt galima tikėtis arba skambučio arba lapuko.. blush2.gif O šeštadienį taip pat gali atnešti, taip? nes kiek žinau tik sekmadieniais nedirba... g.gif Ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(jegle @ 2010 03 18, 14:30)
Šiandien antra diena po pervedimo, tai galvoju rytoj jau turbūt galima tikėtis arba skambučio arba lapuko..  blush2.gif  O šeštadienį taip pat gali atnešti, taip? nes kiek žinau tik sekmadieniais nedirba...  g.gif  Ar klystu?

Aga, sekmadeniais tai nea, o šeštadieniais jo, nešioja. Aš stengiuosi užsakinėti maždaug savaitės viduryje, kad pristatymas užtaikytų ant šeštadienio, nes tuomet būnų namuose ir gaunu "į rankas" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

-Sandrita- , o kur perkat sidabrinę vielutę ir kokio dydžio renkates? Man pribrendo reikalas, reikėtų sidabrinės vielutės, bet nežinau, kur geriau pirkti, mačiau akmenėliuose ir sidabro namuose, bet gal yra kur pigiau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 18 kovo 2010 - 14:53
Hennesy yra dar veriu.lt jei neklystu,arba veriniams.lt ...kazkurioj is tu tikrai yra biggrin.gif as perku savo mieste,santime .Jie atrodo turi ir internetine savo svetaine,pabandyk paziureti www.santimas.lt ...kaip tik siandien pirkau 0,8 mm vielute,gramas 2,8 lt,tai metras gavosi beveik 4 gramai smile.gif
Atsakyti