Yra labai daug kur, pigiausi kiek mačiau - karoliai.com
nuoroda - http://www.karoliai....bf9000c1d77b31e
ne ne ne,Giagute,tokius uzsegimus tai as rasciau,as turiu omeny va tokius
O kas nors uzsakinejo is www.karoliai.com? kokie atsiliepimai?
QUOTE(marin_ka @ 2009 11 29, 15:12)
Bent man su jais buvo viskas gerai Tik reikia žiūrėti perkant auskarų kabliukus, nes pas juos parduodama vienetais, o aš ne kartą taip apsigavau
rankdarbiai.com turi, tik nežinau ar tau tokio ilgio reikia:
http://www.rankdarbi...roducts_id=5713
Aš užsakinėdavau užsegimus ir kitokią furnitūrą - tai viskas labai gerai, ateina greitai, bendrauja maloniai. Jei ką - jie turi parduotuvėlę Palangoj kam aktualu..
http://www.rankdarbi...roducts_id=5713
QUOTE(superEglius @ 2009 11 28, 21:22)
ne ne ne,Giagute,tokius uzsegimus tai as rasciau,as turiu omeny va tokius
Aš užsakinėdavau užsegimus ir kitokią furnitūrą - tai viskas labai gerai, ateina greitai, bendrauja maloniai. Jei ką - jie turi parduotuvėlę Palangoj kam aktualu..
QUOTE(marin_ka @ 2009 11 29, 14:12)
aciu Giagute,jau vakar jie man patys skambino kad gavo biski.
Niekada neužsakinejau is internetiniu, parduotuviu..
Ar noredama,kad galeciau atsiimti pasto skyriuje turiu tai nurodyti pastabose? Nes kitur niekas neleidzia..
Ar noredama,kad galeciau atsiimti pasto skyriuje turiu tai nurodyti pastabose? Nes kitur niekas neleidzia..
jei pasirenki siuntimą paštu, tai visada parduotuvės siunčia registruotu laišku prekes tau - tai reiškia, kad paštininkė turi tą siuntinį tau įteikti pasirašytinai, t.y. pristatyti į namus, arba, jei siuntinys didelis - pašto dėžutėje palikti pranešimą, kad gavai siuntinį, su kuriuo ir asmens dokumentu tokio siuntinio turėtum eiti pasiimti į savo pašto skyrių.
Kai kurios parduotuvės prekes leidžia atsiimti ir pačioms - jei pvz. parduotuvė marijampolėj, o tu pati iš ten, tai prieš užsakydama pasiteirauji apie tokią galimybę (jei jie nėra nurodę to prie užsakymo sąlygų).
Kai kurios parduotuvės prekes leidžia atsiimti ir pačioms - jei pvz. parduotuvė marijampolėj, o tu pati iš ten, tai prieš užsakydama pasiteirauji apie tokią galimybę (jei jie nėra nurodę to prie užsakymo sąlygų).
QUOTE(Giagute @ 2009 11 30, 08:57)
tai kad karoliai.com parduotuvėlę turi Kretingoj, o ne Palangoj
QUOTE(Centime @ 2009 11 30, 12:30)
Niekada neužsakinejau is internetiniu, parduotuviu..
Na tai jeigu siunčia paštu ir paštininkė nieko neras namuose - paliks raštelį, su kuriuo ir teks važiuoti į paštą ir atsiimti ten
oj, gal ir kretingoj - dar vasarą apie tai sužinojau - tad galėjau ir suklysti
ačiū už pastabą.
ačiū už pastabą.
QUOTE(Giagute @ 2009 11 30, 13:58)
QUOTE(Hennessy @ 2009 11 30, 14:54)
Dabar žinosiu