Na atsakyma gavau toki, kad jie aiskina, jog ne ant visu sidabriniu kabliuku buna praba. Nezinau, man nelabai itikinamai nuskambejo, bet kazkaip pasitiketi sunku. Kiek esu pirkusi kitokios formos kabliuku sidabriniu is ju visuose praba buvo. Sako, jog tokie patys pasidabruoti yra desine - kaire, abieju pusiu, o mano pirkti sidabriniai vienos puses. Bet zinoma juk galima ideti vienos puses tik pasidabruotus kabliukus... Nors uzsakymo lape raso 925 prabos kabliukai, nors tos prabos kaip ir nera...
Tiesiog pasidarysiu pati auskariukus is siu kabliuku ir stebesiu kaip kabliukas devisi. Arba tiesiog reikia nukirpti truputi galiuko ir paziureti ar ne koks varis viduje...
Tiesiog net nezinau ka ir manyti. Ir smeizti be reikalo nesinori, bet ir nutyleti negaliu. Ir idomu, ar daug kam taip buna? Patinka, tik kad platus prekiu asortimentas, vienoj vietoj galima rast ir sidabro, nes daznai ji perku.
Del broku, tai nezinau ar neatidus darbuotojai ten dirba, sudeda uzsakymus, ar ten is vis broku daug ir niekas ju nurusiuoja...
QUOTE(Svajoklė* @ 2010 02 28, 15:42)
Na o as nusivyliau svetaine www.veriniams.lt
Uzsisakinejau internetu is ten gal 5 kartus. Ir su kiekvienu kartu gaudavau broku: tai karoliukai nevienodi, tai nuskelti, tai nevienodos spalvos. O labiausiai suerzino tai, kad pirkau sidabrinius kabliukus auskarams kurie gale uzsisega. Maciau kad yra tokiu paciu tik pasidabruotu. Ir ant savuju niekur nerandu prabos. Kai paklausiau ju svetaineje kodel prabos nera (nes ant visu kitokiu sidabriniu kiek esu pirkusi is ju prabos buvo ispaustos), ne tai kad jie nesiteike atrasyti i mano komentara, bet ir visai istryne sia preke, paliko tik tokius pacius kabliukus tik sidabruotus. Tad dabar itariu, kad mokejau uz savuosius kabliukus kaip uz sidabrinius, o jie man idedavo pasidabruotus. Esu isitikinusi, kad praba turi buti ant siddabro gaminiu. Parasysiu dabar jiems asmeniskai ir paziuresiu ka atrasys
Uzsisakinejau internetu is ten gal 5 kartus. Ir su kiekvienu kartu gaudavau broku: tai karoliukai nevienodi, tai nuskelti, tai nevienodos spalvos. O labiausiai suerzino tai, kad pirkau sidabrinius kabliukus auskarams kurie gale uzsisega. Maciau kad yra tokiu paciu tik pasidabruotu. Ir ant savuju niekur nerandu prabos. Kai paklausiau ju svetaineje kodel prabos nera (nes ant visu kitokiu sidabriniu kiek esu pirkusi is ju prabos buvo ispaustos), ne tai kad jie nesiteike atrasyti i mano komentara, bet ir visai istryne sia preke, paliko tik tokius pacius kabliukus tik sidabruotus. Tad dabar itariu, kad mokejau uz savuosius kabliukus kaip uz sidabrinius, o jie man idedavo pasidabruotus. Esu isitikinusi, kad praba turi buti ant siddabro gaminiu. Parasysiu dabar jiems asmeniskai ir paziuresiu ka atrasys
Aš irgi labai nusivyliau šia parduotuve Labai-labai patiko iš pradžių, greitai augantis asortimentas, prekės - "mano skonio" (t.y. praktiškai viskas, ko man reikėjo), greitas pristatymas... Bet... Prieš tai užsakinėjus gavau brokuotų aventiurino akmenukų (pikčiausia, kad paskui tą patį aventiuriną užsakinėjau iš Hoberos, iš skiltelės "defektuoti", tai tie defektuoti buvo daug geresni, negu iš verinių gauti a-la be broko). Na, nieko nerašiau, nes nebuvo ten didelė suma, gal pora litų. O va paskutinį kartą užsakinėjau oniksą. Tai iš keturiu akmenų visi brokuoti. Visi. Ir tikrai buvo neįmanoma nepastebėti - įbrėžimai, įdubimai, apdaužytos skylutės. Taip pat ir stiklinius perlus gavau nu tokius baisius, kad tikrai niekur negalėčiau panaudoti (dažai aptrinti, lyg tie perlai mėtėsi kažkur). Na, gal jiems tokios prekės atrodo kokybiškos, bet aš tokių tikrai nenaudosiu, gėda prieš klientes
Kas dėl sidabro gaminių - aš irgi domėjausi ir radau tokią informaciją:
Lietuvos prabavimo rūmai sidabro furnitūros neįspauduoja prabos ženklu. Prabuojami tik gatavi juvelyrikos gaminiai.
Lietuvos prabavimo rūmai visiems sidabro pusfabrikačiams atlieka cheminę ekspertizę, pagal kurios išvadas išrašo detalių kokybės pažymėjimą. Daugelis žmonių apsigauna manydami, kad ant detalės įspaustas "925" ženklas yra praba. Tai tik gamintojo pateiktas prabos deklarantas. O lietuviška praba - tai šalia 925 įspaustas Vytis.
Kiek man teko pirkti sidabro furnitūros - būna su praba, būna - be
Tiesa, pati kartais sidabrą patikrinu magnetuku - pasidabruoti gaminiai limpa prie jo, o sidabriniai - nea
Gal galite padeti kur galima gauti plauku sagiu uzsegimu? Jau ir miestas nesvarbu o gal kurioje internetineje parduotuveje matete, nes jau baigiu akis praziureti ir nerandu
P.s. Jau radau Ar uzsisakinejat is rankdarbiai.com?Patikima?
QUOTE(ide @ 2010 03 01, 10:02)
Gal galite padeti kur galima gauti plauku sagiu uzsegimu? Jau ir miestas nesvarbu o gal kurioje internetineje parduotuveje matete, nes jau baigiu akis praziureti ir nerandu
dažnai iš ten užsakinėju, viskas be problemų
Hennesy, nesmagu, kad ir tau teko susidurti su brokais. Mano nuomone tai tiesiog yra nepagarba klientams. Nesakau buna ir geru prekiu, kokybisku, bet labai daznai, net drisciau pasakyti, kad per daznai jie siuncia brokus. Man, kaip ir Tau, si parduotuve atrode nuostabi, nes vienoje vietoje gali rasti visko, tik kainos kai kuriu dalyku per dideles. bet po tiek nesusipratimu - daugiau ten pirkti nenoriu. Jei nepaslaptis - kur patikimiau pirkti?
Be veriniams.lt bandziau tik beadshop, ir ne karto nenusivyliau prekemis. Visada kokybiskos, be jokiu defektu. ir dar dovanelemis nustebina. Tik noretusi platesnio prekiu asortimento. O vat svarovskiai ar ju imitacijos ten nuostabus... Perku tik ten.
Be veriniams.lt bandziau tik beadshop, ir ne karto nenusivyliau prekemis. Visada kokybiskos, be jokiu defektu. ir dar dovanelemis nustebina. Tik noretusi platesnio prekiu asortimento. O vat svarovskiai ar ju imitacijos ten nuostabus... Perku tik ten.
QUOTE(Svajoklė* @ 2010 03 01, 14:45)
Hennesy, nesmagu, kad ir tau teko susidurti su brokais. Mano nuomone tai tiesiog yra nepagarba klientams. Nesakau buna ir geru prekiu, kokybisku, bet labai daznai, net drisciau pasakyti, kad per daznai jie siuncia brokus. Man, kaip ir Tau, si parduotuve atrode nuostabi, nes vienoje vietoje gali rasti visko, tik kainos kai kuriu dalyku per dideles. bet po tiek nesusipratimu - daugiau ten pirkti nenoriu. Jei nepaslaptis - kur patikimiau pirkti?
as perliukas.lt uzsakineju, tik iki vilniaus gan ilgai keliauja, uzsakinejau 3 kartus, tai nei vieno broko, dar dovaneliu ideda visada
Man gal pasisekė, bet (tpfu, tpfu, tpfu) didesnio broko nesu gavusi.
Perliukas man dovanėlių neįdeda Ir paskutinį kartą supykdė, kad kai kurių prekių pritrūko, tada įdėjo pinigais, bet man be tų prekių nebeišėjo tai, ką buvau sumaniusi. Jei būčiau žinojusi, būčiau tiesiog išsirinkus kitą atspalvį, tai nuliūdino, kad parduotuvė visiškai su klientu nederina.
Iš lelija.lt visada viskas gerai buvo.
Iš rankdarbių atsiimu dabar visada pati, nes vieną kartą siunčiausi paštu kelias plastikines dėžutes, tai gavau jas visas sulaužytas, ir dar kelios prekės buvo nukentėjusios
Perliukas man dovanėlių neįdeda Ir paskutinį kartą supykdė, kad kai kurių prekių pritrūko, tada įdėjo pinigais, bet man be tų prekių nebeišėjo tai, ką buvau sumaniusi. Jei būčiau žinojusi, būčiau tiesiog išsirinkus kitą atspalvį, tai nuliūdino, kad parduotuvė visiškai su klientu nederina.
Iš lelija.lt visada viskas gerai buvo.
Iš rankdarbių atsiimu dabar visada pati, nes vieną kartą siunčiausi paštu kelias plastikines dėžutes, tai gavau jas visas sulaužytas, ir dar kelios prekės buvo nukentėjusios
merginos kokioj internetinej parduotuveje galeciau rasti guterman vielutes
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 03 02, 13:15)
merginos kokioj internetinej parduotuveje galeciau rasti guterman vielutes
rankdarbiai.com
Aš perku Gutermanna lelijoje (http://www.lelija.lt/index.php?cPath=2_43_106)