Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(Eve-line @ 2010 02 25, 15:17)
noreciau paklausti, ar uzsakinejo kas is www.karoliukai.lt?

ar patikima?
darant uzsakyma praso nurodyt KORTELES NUMERI  g.gif  ar patikima? kam to reikia????

o be to antrakart prisijungti neleidzia ir slaptazodzio i pasta nesincia. Kas cia per keistenybes?
ar cia fiktyvi kokia imone???

issiaiskainau, viskas ten tvarkoj 4u.gif jokio numerio nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
as nezinau gal jus jau esat apie tai kalbeje, bet man reikia greitai pagalbos - o tiek perskaityti puslapiu nepajegiu doh.gif , kur 1 puslapyje sukelta informacija, nelabai tinka, nes vienos detales vienoj parduotuvej kitos kitoj
Planuoju vaziuoti i Siaulius, as ten visiskai zalia, bet labai noreciau nusipirkti irankiu ir visokiu metaliniu detaliu, bei karoliuku - gal yrak kokia mergaite is Siauliu kuri zino kur vienoj vietoje visa tai galeciau rasti - butu gerai adresas pagal kuri zemelapyje galeciau susirasti kur tai yra blush2.gif
Buciau labai dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kas pasakytu kur vyksta geliu ir medziu is karoliuku ir biserio darymo kursai ar pamokos? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
noriu pakviesti visas panaršyti, o gal ir ką gražaus išsirinkti savo būsimiems kūriniams naujoje akmenėlių ir detalių parduotuvėje AKMENĖLIŲ ROJUS
Atsakyti
Sveikos,
gal kas is kaunieciu galetu atsakyti g.gif ar urmo bazeje yra plauku sagiu uzsegimu, keliu dydziu ir kokia panasiai kaina smile.gif
Labai aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na o as nusivyliau svetaine www.veriniams.lt
Uzsisakinejau internetu is ten gal 5 kartus. Ir su kiekvienu kartu gaudavau broku: tai karoliukai nevienodi, tai nuskelti, tai nevienodos spalvos. O labiausiai suerzino tai, kad pirkau sidabrinius kabliukus auskarams kurie gale uzsisega. Maciau kad yra tokiu paciu tik pasidabruotu. Ir ant savuju niekur nerandu prabos. Kai paklausiau ju svetaineje kodel prabos nera (nes ant visu kitokiu sidabriniu kiek esu pirkusi is ju prabos buvo ispaustos), ne tai kad jie nesiteike atrasyti i mano komentara, bet ir visai istryne sia preke, paliko tik tokius pacius kabliukus tik sidabruotus. Tad dabar itariu, kad mokejau uz savuosius kabliukus kaip uz sidabrinius, o jie man idedavo pasidabruotus. Esu isitikinusi, kad praba turi buti ant siddabro gaminiu. Parasysiu dabar jiems asmeniskai ir paziuresiu ka atrasys
Atsakyti
Merginos,o saugu pirkti karoliukus ir visa kita iš internetinių parduotuvių? unsure.gif
Atsakyti
Manau, kad saugu. Juk uzsakymas lieka tavo el paste, pinigeliu pervedimo israsas taip pat lieka tau, kodel gali buti nesaugu? Kiek kartu siunciausi jokiu keblumu nebuvo. Ypac patinka beadshop.lt greitas, operatyvus darbas ir atsakymas i klausimus ir dovaneliu ideda kaskart!
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė* @ 2010 02 28, 20:08)
Manau, kad saugu. Juk uzsakymas lieka tavo el paste, pinigeliu pervedimo israsas taip pat lieka tau, kodel gali buti nesaugu? Kiek kartu siunciausi jokiu keblumu nebuvo. Ypac patinka beadshop.lt greitas, operatyvus darbas ir atsakymas i klausimus ir dovaneliu ideda kaskart!

O brangiai viskas kainuoja ? Na...perkant iš interneto? blush2.gif
Atsakyti
Na savaime aisku, kad tik nuo pirkejo priklauso, kiek ir ko jis perka - tiek ir kainuoja :-)
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė* @ 2010 02 28, 20:19)
Na savaime aisku, kad  tik nuo pirkejo priklauso, kiek ir ko jis perka - tiek ir kainuoja :-)

Aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajoklė* @ 2010 02 28, 15:42)
Na o as nusivyliau svetaine www.veriniams.lt 
Uzsisakinejau internetu is ten gal 5 kartus. Ir su kiekvienu kartu gaudavau broku: tai karoliukai nevienodi, tai nuskelti, tai nevienodos spalvos. O labiausiai suerzino tai, kad pirkau sidabrinius kabliukus auskarams kurie gale uzsisega. Maciau kad yra tokiu paciu tik pasidabruotu. Ir ant savuju niekur nerandu prabos. Kai paklausiau ju svetaineje kodel prabos nera (nes ant visu kitokiu sidabriniu kiek esu pirkusi is ju prabos buvo ispaustos), ne tai kad jie nesiteike atrasyti i mano komentara, bet ir visai istryne sia preke, paliko tik tokius pacius kabliukus tik sidabruotus. Tad dabar itariu, kad mokejau uz savuosius kabliukus kaip uz sidabrinius, o jie man idedavo pasidabruotus. Esu isitikinusi, kad praba turi buti ant siddabro gaminiu. Parasysiu dabar jiems asmeniskai ir paziuresiu ka atrasys

oho blink.gif Aš iš tos parduotuvės pastoviai užsakinėju, bet tik vieną kartą gavau broką - stiklinį lašelį be skylutės. Bet kai nuostolis 10 centų, tai nieko net nesakiau. Ir ant visų sidabrinių įvėrimų, kiek aš pas juos esu pirkus, prabos įspaustos g.gif

Parašyk, kaip baigsis šita istorija, labai įdomu 4u.gif
Atsakyti