Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(-Sandrita- @ 2010 02 16, 17:35)

aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, darbštuolės patyrusios, kur pigiausi reikmenys internete? Vartau visus psl, kainos matau, kad skiriasi, gal kuri jau suuodėt, kur jos mažiausios? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2010 02 22, 16:35)
Na, darbštuolės patyrusios, kur pigiausi reikmenys internete? Vartau visus psl, kainos matau, kad skiriasi, gal kuri jau suuodėt, kur jos mažiausios? drinks_cheers.gif

vienose vienas pigiau, kitose kitkas, nera kad vienoj viskas butu pigiau, visose po truputį 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Duoduos internete ieskodama TOKIO tipo variniu/vario spalvos pakabikliu.... unsure.gif kad bent jau TOKIO tipo variniu pakabikliu rasciau.... Karoliukai.lt nebeturi, kitur neuzmaciau... Gal kuri kur nors matet tokiu pakabikliu vario spalvos arba bent jau juodintu? (internetinese parduotuvese arba Kaune) labai reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 01 30, 16:43)
Gal kuri kaunietė nori daryti bendrą užsakymą iš rankdarbiai.com? unsure.gif  Man vos kelių daiktelių reikia..

masčiau ir aš koperuotis , bet paskaičiavus , pasiėmimas iš draugės irgi kainuos , jei mikriukais tai dar daugia , na jei mašina juk neskaičiuosi , bet kuras irgi dega , taigi tegu paštininkė atneša į namus , maniškė visad 7 ryto doh.gif
nepamenu iš kurios parduotuvės siūlė susitikti prie Savo, bet paskaičiavus man neapsimoka schmoll.gif

QUOTE(shwiesulka @ 2010 01 31, 16:25)
Oooo, o cia ar tik ne tos "pusiau apvaliosios"? bigsmile.gif
Reiketu ir man ju. Gaila, kad atsiemimas Vievyje doh.gif

gal galit smulkiau , ta parduotuvė Vievyje , man puikiai tiktu
padarai užsakymą internet ir atsiimti galima nuvažiavus pas pardavėjas , gal kartais žinot adresiuką ?
Atsakyti
Labai reikia aukso spalvos intarpu su skaidriomis akutemis kaune, bandziu ieskoti bazeje kaune tai radau tik keturkampu, bet reikia apvaliu. Gal kas pagelbes?
Atsakyti
QUOTE(sorciere @ 2010 02 23, 11:22)
gal galit smulkiau , ta parduotuvė Vievyje , man puikiai tiktu

Neturiu supratimo, as tik pasiskaiciau pas juos "pristatymas ir grazinimas" http://www.karoliuka...7809ca899334ed3, kad galima atsiimti Vievyje
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2010 02 22, 17:35)

kaip naujoke, galiu pasidalinti savo patirtimi...
1 katra pirkau karoliai.lt - patiko, kadangi nelabai zinojau ko reikia, tai dar ir viliojo pristatymo salygos virs 50 lt - nemokamai. pristatymas per pora dienu, zinoma uzsisakiau pigesniu karoliuku, ir plasmatiniu, tai susipazinau su dydziais.
2 karta karoliukai.com daugiau ivairiu prekiu, detaliu ivairesis smeigtuku pasirinkimas. nu zodziu daug platesnis asortimentas.
3 kartas tai is Lelija.lt- mane labai tenkino smeigtuku pasirinkimas, tai ju ir prisisakiau ivairiu dydziu nuo maziausi iki didziausio. Viskas ok, tik prailgo pristatymas uzsakiau pirmadieni is ryto, o atkeliavo tik penktadiani, o dar namie niekas negalejo paimt, tai praktiskai atsiemiau sestadieni rolleyes.gif

dabar ketinu rankdarbius pabandyti
cool.gif

o siaip tai patiko pirkti internetu, tai isemi is krepselio tai kieki pakeiti, ir niekam netrukdai , kaip parduotuveje...zinot kaip buna, jei tik susiruosi ko klausti, tai butinai eile susidaro po taves, tada skubi, skubi....ir levas apsipirkimas gaunasi unsure.gif
o kainas tai paciai reikia lygintis, ziurint kas aktualu. 1 karta buvau pastebejus, kad tas pats karoliukas interne buvo 90 ct, o as uz 40 ct parduotuveje pirkau... Ir taip pasitaiko dirol.gif bet siaip manau geriau interetu pirkti pagrindines detales. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diidi: 23 vasario 2010 - 23:16
Sveikutės norėjau paklausti, gal kuri KAUNIETĖ žino kur rasti Guterman vielutės, 0,6 mm storio, kurioje parduotuvėje? Anksčiau buvo Megoje siūlų reikmenų parduotuvėję, bet dabar sakė, negreit turės, o norėtųsi kuo greičiau.. g.gif
Atsakyti
Jei ne į temą-atleiskit 4u.gif ,bet kur ieškau nerandu kur užklaust.....Girdėjau,kad SM galima nusipirkti sagių į plaukus(iš abiejų pusių šukytės sujungtos gumytėmis,kurios papuoštos karoliukais wub.gif ).Rankdarbių temoj neradau schmoll.gif ,gal galit padėt-kur ieškoti 4u.gif
Atsakyti
Labukas, gal kas galetu padeti 4u.gif
Kur Kaune galeciau nusipirkti biserio tokio, ka butu patys biseriukai visiskai vienodo dydzio.

Va tokiu

user posted image
Atsakyti
noreciau paklausti, ar uzsakinejo kas is www.karoliukai.lt?

ar patikima?
darant uzsakyma praso nurodyt KORTELES NUMERI g.gif ar patikima? kam to reikia????

o be to antrakart prisijungti neleidzia ir slaptazodzio i pasta nesincia. Kas cia per keistenybes?
ar cia fiktyvi kokia imone???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 25 vasario 2010 - 15:50