Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(SoKoLedine @ 2010 01 27, 18:12)
labas vakaras, kur siauliuose butu galima rast pakabuku ant telefono, ta prasme pacius tuos sniuriukus  ax.gif

Deformato parduotuveleje yra smile.gif ji netoli siauliu viesbucio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2010 01 29, 23:53)
Deformato parduotuveleje yra smile.gif ji netoli siauliu viesbucio  mirksiukas.gif

Kur ji mazdaug yra ax.gif Pirma kart apie tokia girdziu
Atsakyti
O čia nauja,netaip seniai atsidarius parduotuvė thumbup.gif Einant nuo centro link Šiaulių viešbučio po dešine puse.
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2010 01 30, 13:49)
O čia nauja,netaip seniai atsidarius parduotuvė thumbup.gif Einant nuo centro link Šiaulių viešbučio po dešine  puse.

Yra kokia Afisa? kad rasciau ja? g.gif blink.gif
Atsakyti
Tai taip ir parašyta ant iškabos''Deformatas''
Atsakyti
O ar Ibrahimo prekybos centro toje parduotuveje karoliuku, kur naujai atsidare yra juvelyriniu replyciu??Ir kaip kainos sios parduotuves, sako nelabai kandziojasi g.gif

Internetinese pard. tai ziuriu replyciu mazas pasirinkimas.
Atsakyti
Gal kuri kaunietė nori daryti bendrą užsakymą iš rankdarbiai.com? unsure.gif Man vos kelių daiktelių reikia..
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 01 30, 17:19)
O ar Ibrahimo prekybos centro toje parduotuveje karoliuku, kur naujai atsidare yra juvelyriniu replyciu??Ir kaip kainos sios parduotuves, sako nelabai kandziojasi  g.gif

Vilniuje as pirkau Siver Cityje, kainavo apie 18lt
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 01 30, 17:19)
O ar Ibrahimo prekybos centro toje parduotuveje karoliuku, kur naujai atsidare yra juvelyriniu replyciu??Ir kaip kainos sios parduotuves, sako nelabai kandziojasi  g.gif

Dabar Ibrahime replyciu labai mazas pasirinkimas, guli tik 2, kainos iki 14 LT, berods. Sake, kad bus prekiu papildimas mazdaug po 2 sav, gal ir instrumentu daugiau atvez.
Atsakyti
As taip pat ieškau replyčių kilputems daryt. Vienoje internetineje parduotuvėje buvau kaip tik tokias už nebogą kainelę radusi, bet kol prisiruošiau užsisakyti žiūriu nebėr doh.gif va taip ir nepalaukė manęs traukinys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(salomejaxx @ 2010 01 31, 14:40)
As taip pat ieškau replyčių kilputems daryt. Vienoje internetineje parduotuvėje buvau kaip tik tokias už nebogą kainelę radusi, bet kol prisiruošiau užsisakyti žiūriu nebėr  doh.gif  va taip ir nepalaukė manęs traukinys   blush2.gif

sakykit, o ar apsimoka tose internetinese pard. pirkti g.gif kaip suprantu ten siuntimas nemazai kainuoja, taip kad gal gerai nebent tada, kai perki visko daug g.gif O jei kaip man - kelis karoliukus, vienas replytes biggrin.gif Ir tai pagalvojus biggrin.gif Gal nebent galetum tiesiai is ju ir atsiimti, jeigu tame paciame mieste g.gif

maciau kilpoms daryti kaip supratau, cia, sitos turbut? Tik neaisku, ar jomis galima vielute kartu ir nugnybti... g.gif http://www.karoliuka...roducts_id=1415 o man reiktu tokiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 31 sausio 2010 - 15:55
QUOTE(nep @ 2010 01 31, 16:55)
sakykit, o ar apsimoka tose internetinese pard. pirkti  g.gif kaip suprantu ten siuntimas nemazai kainuoja, taip kad gal gerai nebent tada, kai perki visko daug  g.gif O jei kaip man - kelis karoliukus, vienas replytes  biggrin.gif Ir tai pagalvojus  biggrin.gif Gal nebent galetum tiesiai is ju ir atsiimti, jeigu tame paciame mieste  g.gif

maciau  kilpoms daryti kaip supratau, cia, sitos turbut? Tik neaisku, ar jomis galima vielute kartu ir nugnybti... g.gif http://www.karoliuka...roducts_id=1415 o man reiktu tokiu  g.gif

Na palyginus parduotuvėse karoliukų ir kitų dalykelių kainas ir asortimentą su internetinėmis skirtumas nemažas. Taigi jei prisirenku už 50 Lt kai kuriose parduotuvėse jau atsiunčia nemokamai, paštininkė pas mane superinė thumbup.gif į namus rytais atneša. Pvz. iš www.e-karoliukai.lt prekes atsiuntė nemokamai, nors nedidelė man ten suma gavosi, berods, kol nauja visiems siunčia nemokamai. Pabandyk, visai smagu, sėdi sau vakare su vilnonėm kojinėm ir kavos puodeliu ir rankiojiesi į krepšelį karoliukus mirksiukas.gif
Atsakyti