Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(Pentarda @ 2010 01 27, 23:52)
siaip man lelija.lt patiko 4u.gif  labai operatyvus buvo prekiu pristatymas ypac pries sventes  thumbup.gif  viena diena susimokejau - kita diena gavau norimas prekes  wub.gif  thumbup.gif

del tu smeigtuku su burbuliuku nezinau, bet va dabar uzsisakiau  ax.gif

O merginos sakykit kur gauti sidabriniu grandineliu uz padoria kaina?  g.gif  gal siustis?  Gal kuri rekomenduotumet is kur  ax.gif

jei moki lituoti www.santimas.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2010 01 28, 00:43)
man tai viena mėgstamiausių parduotuvių, tiesa, turi pomėgį neturėdami prekių įdėti pinigus ir apie tai iš anksto nepranešti (tai ne visada gerai, nes kartais nebeišeina užmanymas dėl trūkstamų detalių). O tie smeigtukai su burbuliukais man labai smagūs  thumbup.gif

man ji irgi patinka. operatyviai dirba. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*nikituke* @ 2010 01 27, 19:25)
Hennessy o senukuose ten kur pirkote dezute kiek ten skyreliu?

Dėl skyrelių tiksliai nepasakysiu, rinkau tokias, kad būtų kuo didesni (kad stambesni karoliukai ar akmenukai, pirkti vėriniais, tilptų). Vienoje dėžutėje maždaug trys eilės, dviejose eilėse kokie keturi skyreliai, o vienoje - du dideli. O kitoje dėžutėje skyreliai kiek smulkesni, tai gal keturios eilės/4-5 skyriai kiekvienoje eilėje. Dėžutės gan nemažos, gal 45x25 cm ar net daugiau, bet man labai patogu, aš viską į jas susidėjau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ten įvairių dydžių buvo, galima pasirinki, kokias tik norit, net ir pačias mažiausias. O ir kaina labai-labai nebloga (nuo 4-5 Lt), nes Ermitaže pirkau visai mažą žvejybos reikmenų skyriuje, tai mokėjau apie 10 Lt doh.gif

O dėl lelijos - mano viena iš mėgstamiausių parduotuvių, labai gražiai bendrauja, operatyviai išsiunčia, o ir dovanėlėmis palepina blush2.gif Tiesa, man porą kartų parašė emailu, kad neturi tam tikrų prekių, tai operatyviai pakeičiau kitomis thumbup.gif
Dėl pinigų įdėjimo - irgi labai nemėgstu tokių reikalų, jau daiwa.lt padariau didelę pastabą dėl to, nes sujaukė taip visus planus prieš pat Kalėdas, teko skubiai užsisakinėti detalių iš kitur verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 28 sausio 2010 - 09:05
QUOTE(Hennessy @ 2010 01 28, 08:59)
Dėl skyrelių tiksliai nepasakysiu, rinkau tokias, kad būtų kuo didesni (kad stambesni karoliukai ar akmenukai, pirkti vėriniais, tilptų). Vienoje dėžutėje maždaug trys eilės, dviejose eilėse kokie keturi skyreliai, o vienoje - du dideli. O kitoje dėžutėje skyreliai kiek smulkesni, tai gal keturios eilės/4-5 skyriai kiekvienoje eilėje. Dėžutės gan nemažos, gal 45x25 cm ar net daugiau, bet man labai patogu, aš viską į jas susidėjau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Ten įvairių dydžių buvo, galima pasirinki, kokias tik norit, net ir pačias mažiausias. O ir kaina labai-labai nebloga (nuo 4-5 Lt), nes Ermitaže pirkau visai mažą žvejybos reikmenų skyriuje, tai mokėjau apie 10 Lt  doh.gif

O dėl lelijos - mano viena iš mėgstamiausių parduotuvių, labai gražiai bendrauja, operatyviai išsiunčia, o ir dovanėlėmis palepina  blush2.gif  Tiesa, man porą kartų parašė emailu, kad neturi tam tikrų prekių, tai operatyviai pakeičiau kitomis  thumbup.gif 
Dėl pinigų įdėjimo - irgi labai nemėgstu tokių reikalų, jau daiwa.lt padariau didelę pastabą dėl to, nes sujaukė taip visus planus prieš pat Kalėdas, teko skubiai užsisakinėti detalių iš kitur  verysad.gif

lelija man irgi wub.gif ypač kai tam pačiam mieste, tai operatyvumas thumbup.gif
o dėl įdėtų pinigėlių tai nemalonu, bet dar nemaloniau, kai nei pinigėlių nei prekių neiįdeda, tada jau reikia aiškintis g.gif arba akivaizdų broką sudeda, nu kam man jo gi reik, vėl išlaidos siutnimas atgal, arba kol perveda pinigėlius doh.gif
Atsakyti
Hennessy, o Senukuose tu dezuciu kuriam skyriuj ziuret? 4u.gif Galvoju, gal po darbo uzsokti g.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2010 01 28, 10:17)
Hennessy, o Senukuose tu dezuciu kuriam skyriuj ziuret? 4u.gif Galvoju, gal po darbo uzsokti g.gif

Mane kažkaip vyras vedė, vedė, ir privedė prie tų dėžučių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet šiaip buvo netoli instrumentų (na, kur reples, atsuktuvus parduoda) ir smulkių detalių (tos dėžutės šiaip ir skirtos vinukams ir kt. smulkioms detalėms sudėti).
Atsakyti
O man Lelija schmoll.gif Labai nemalonus incidentas su jais buvo. Laukiau savaitę prekių, o pasirodo, kad tas prekes jie buvo išsiuntę kitai klientei doh.gif
Atsakyti
labai aciu uz atsiliepimus apie lelija.lt biggrin.gif

Dar noreciau paklaust, gal zinot kur Vilniuje pirkti apvalaus biserio, kad sagei tiktu apsiuti, kiek nusiperku, vis ne tie doh.gif .
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif norejau paklasusti, kur perkate sw blush2.gif nes as dideliu ir grazios formos (laselio, ar sirdutes) nerandu internete doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nugis apsilankiau ir as vakar Vln. Siaures miestelio Senukuose, bet dezuciu asortimentu buvau nusivylusi ax.gif Tiesa, pasirinkimas buvo, bet ne toks didelis, kaip tikejausi. Ir deja, puse is to pasirinkimo is karto atkrito, nes pamaciau, kad ta puse dezuciu (nepamenu, kuri firma doh.gif) realiai neuzsidaro unsure.gif Aisku, padejus i spinta ir beveik nejudinant, tai pakilnot kaip knyga gal ir galima, bet jeigu tik paimciau uz rankeneles nesti, tai vienas krastas tuoj pat atsilapotu ir visi karoliukai isbyretu unsure.gif Zodziu, pasirinkimas liko nedidelis, bet nuroviau net 3 dezutes biggrin.gif Visgi, jeigu kas Vilniuje ieskosis Senukuose tokio daikto, tai rekomenduoju vaziuoti i Ukmerges g. buveine ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shwiesulka: 29 sausio 2010 - 14:52
shwiesulka, aga, aš Ukmergės g. Senukuose ir pirkau, tai buvo gan nemažai dėžių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 01 29, 13:17)
Sveikutes  4u.gif  norejau paklasusti, kur perkate sw  blush2.gif  nes as dideliu ir grazios formos (laselio, ar sirdutes) nerandu internete  doh.gif  doh.gif

kristel.lt ar akmeneliai.com mirksiukas.gif
Atsakyti