Senukuose pirkau dvi didžiules dėžes karolukams (na, ne karoliukams jos, aišku, skirtos ), tai mokėjau apie 7 Lt už kiekvieną, o buvo visokiausių dydžių. Prieš tai pirkau žvejybos reikmenų parduotuvėje, tai ten buvo mažiukės (na, kepurėlėms, spausktukams ir pan. sudėti - pats tas) ir po 10 Lt, tai kaip ir brangokai man jau pasidarė
Mergaites, kur Kaune galima rasti pirkti kutukų auskarams? Ar karoliuku parduotuvese ar siuvimo reikmenyse?
QUOTE(Bananamio @ 2010 01 23, 18:40)
Mergaites, kur Kaune galima rasti pirkti kutukų auskarams? Ar karoliuku parduotuvese ar siuvimo reikmenyse?
Pabandyk buvusiame Pasimatyme antrame aukšte
kodel niekas neprekiauja kedainiu turguj? ir kur galima ju kedainiuose nebrangei isigyti?
QUOTE(Bananamio @ 2010 01 23, 18:40)
manau ieskoti reikia, kur prekes uzuolaidoms...
as tai pati pabandziau darytis. Nusipirkai salikeli humanoj ir nuardziau kutus (is krentancio siulo)ir surisau, prikirpau kaip man reikelo. pasidariau auskariukus
tiesa maciau yra pirkti vienoje is internetikiu parduotuviu 1 vnt nuo 1-gal 3 kainavo
QUOTE(Diidi @ 2010 01 24, 11:47)
manau ieskoti reikia, kur prekes uzuolaidoms...
as tai pati pabandziau darytis. Nusipirkai salikeli humanoj ir nuardziau kutus (is krentancio siulo)ir surisau, prikirpau kaip man reikelo. pasidariau auskariukus
tiesa maciau yra pirkti vienoje is internetikiu parduotuviu 1 vnt nuo 1-gal 3 kainavo
Iš internetinių parduotuvių mačiau kutų tik rankdarbiai.com ir akmeneliai.com
o lelija.lt patikima , noreciau uzsisakyti smeigtuku su burbuliuku ir vinuku, gal kas isbandet
as bandziau.su burbuliuku man nepatiko,kazkokie guminiai..nzn kaip pasakyt.radau geresniu ir pigesniu www.beadshop.lt
labas vakaras, kur siauliuose butu galima rast pakabuku ant telefono, ta prasme pacius tuos sniuriukus
QUOTE(Jolanta1986 @ 2010 01 22, 20:44)
Gal kas žinot kur galima įsigyti patogių dėžučių karoliukams ? VCUP ten mažos ir truputį brangokos
pirkau ermitaze, mokejau apie 7-8lt,
Hennessy o senukuose ten kur pirkote dezute kiek ten skyreliu?
QUOTE(Mis Sraigė @ 2010 01 27, 14:21)
o lelija.lt patikima , noreciau uzsisakyti smeigtuku su burbuliuku ir vinuku, gal kas isbandet
man tai viena mėgstamiausių parduotuvių, tiesa, turi pomėgį neturėdami prekių įdėti pinigus ir apie tai iš anksto nepranešti (tai ne visada gerai, nes kartais nebeišeina užmanymas dėl trūkstamų detalių). O tie smeigtukai su burbuliukais man labai smagūs
QUOTE(Mis Sraigė @ 2010 01 27, 16:21)
siaip man lelija.lt patiko labai operatyvus buvo prekiu pristatymas ypac pries sventes viena diena susimokejau - kita diena gavau norimas prekes
del tu smeigtuku su burbuliuku nezinau, bet va dabar uzsisakiau
O merginos sakykit kur gauti sidabriniu grandineliu uz padoria kaina? gal siustis? Gal kuri rekomenduotumet is kur