Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(rudens-vaikas @ 2009 11 26, 14:48)
Aha, aš dvi dienas lelijai zyziau, kad tik greičiau tų skirtukų atsirastų  lotuliukas.gif
Dar jų yra karoliukai.xz.lt, bet brangesni  ax.gif
O Pilies g. išvis nesu jų niekad mačius, čia Akmenėliuose būdavo?  g.gif

Taip, būdavo akmenėliuose, prie kasos po stiklu gulėdavo- tokie ilgi, kokybiški, po 5 Lt. Bet nebėr. Užsisakiau vakar iš lelijos.
Atsakyti
Merginos, aš gal labai durną klausimą užduosiu, bet kadangi dažniausiai internetu perku, tai šiaip įdomu ax.gif Ar akmenėliuose internetinės parduotuvės ir Pilies g. parduotuvės kainos tos pačios, ar visgi internetu labiau apsimoka užsisakyti, o paskui tenai atsiimti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 11 27, 08:59)
Merginos, aš gal labai durną klausimą užduosiu, bet kadangi dažniausiai internetu perku, tai šiaip įdomu  ax.gif  Ar akmenėliuose internetinės parduotuvės ir Pilies g. parduotuvės kainos tos pačios, ar visgi internetu labiau apsimoka užsisakyti, o paskui tenai atsiimti?  ax.gif

man atrodo, kad gal ir skiriasi? g.gif Nes atsimenu, kad vieną kartą tai tikrai tam tikrom akmenų grupėm buvo nuolaida internetinėj parduotuvėj, o nuėjus į Pilies g. tokios nuolaidos nebuvo išvis. Bet čia tai jau seniau buvo, tai kaip dabar yra - negaliu garantuoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Shangri La @ 2009 11 27, 08:35)
Taip, būdavo akmenėliuose, prie kasos po stiklu gulėdavo- tokie ilgi, kokybiški, po 5 Lt. Bet nebėr. Užsisakiau vakar iš lelijos.

tai ir lelijoj kai klausiau, sakė, kad mažai tegavo tų skirtukų ax.gif Pvz. šiandien vietoj šešių rūšių (kiek turėjo vakar), beturi keturias. smile.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles,

Katik atsiemiau siuntinuka is karoliukai.xz.lt - viskas tvarkoje. Viska gavau ka uzsakiau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2009 11 27, 11:48)
man atrodo, kad gal ir skiriasi?  g.gif Nes atsimenu, kad vieną kartą tai tikrai tam tikrom akmenų grupėm buvo nuolaida internetinėj parduotuvėj, o nuėjus į Pilies g. tokios nuolaidos nebuvo išvis. Bet čia tai jau seniau buvo, tai kaip dabar yra - negaliu garantuoti  g.gif

Aga, jau buvau per pietų pertrauką užsukusi, pažiūrėjau - gal ne viskam, bet yra kainų skirtumas g.gif Bent jau Swarovskiai brangiau kainuoja, negu internete, o man jų labiausiai ir reikėjo, tai, sakau, užsisakysiu internetu ir užbėgsiu pasiimti kitą savaitę biggrin.gif O sidabro kabliukai tiek pat kainavo, bet neturėjo kai kurių iš tų, kurie nurodyti internetinėje parduotuvėje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 11 27, 14:44)
Aga, jau buvau per pietų pertrauką užsukusi, pažiūrėjau - gal ne viskam, bet yra kainų skirtumas  g.gif  Bent jau Swarovskiai brangiau kainuoja, negu internete, o man jų labiausiai ir reikėjo, tai, sakau, užsisakysiu internetu ir užbėgsiu pasiimti kitą savaitę  biggrin.gif  O sidabro kabliukai tiek pat kainavo, bet neturėjo kai kurių iš tų, kurie nurodyti internetinėje parduotuvėje  unsure.gif

Sveikos, o kaip pirkti internetu akmeneliai.com g.gif

prisiregistravau, bet nerandu info ar siuncia i kitus miestus ir koks siuntimo mokestis, bei kaip atiskaityti g.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Gal jus zinosite kur galeciau rasti odine virvele, raisteli...bet labai ilga 1,90 m? gal kur vyniojamus pardavineja???/labai labai reikia.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2009 11 27, 17:07)
Sveikos, o kaip pirkti internetu akmeneliai.com  g.gif

prisiregistravau, bet nerandu info ar siuncia i kitus miestus ir koks siuntimo mokestis, bei kaip atiskaityti g.gif

Aciukas 4u.gif

Atsiskaityti internetu, siuntimas į kitus miestus 5lt mirksiukas.gif

QUOTE(Izaa @ 2009 11 27, 17:41)
Gal jus zinosite kur galeciau rasti odine virvele, raisteli...bet labai ilga 1,90 m? gal kur vyniojamus pardavineja???/labai labai reikia.. 4u.gif

Va kad ir čia yra http://www.rankdarbi...roducts_id=4723
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 11 27, 14:44)
Aga, jau buvau per pietų pertrauką užsukusi, pažiūrėjau - gal ne viskam, bet yra kainų skirtumas  g.gif  Bent jau Swarovskiai brangiau kainuoja, negu internete, o man jų labiausiai ir reikėjo, tai, sakau, užsisakysiu internetu ir užbėgsiu pasiimti kitą savaitę  biggrin.gif  O sidabro kabliukai tiek pat kainavo, bet neturėjo kai kurių iš tų, kurie nurodyti internetinėje parduotuvėje  unsure.gif

Dabar yra nuolaida ir internetinėj ir realioj parduotuvėj mirksiukas.gif O kai kurias sidabrines detales galit gaut tik internetu,kadangi ,kai yra mazas kiekis ,tai tas kiekis lieka tik internetinėj.Visad galima užsisakyt ir atsiimt vietoj mirksiukas.gif
Kiek girdėjau ,jau gal net kitą savaitę bus knygų skirtukų,nes dabar keliauja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buzuka: 27 lapkričio 2009 - 19:23
QUOTE(cindy @ 2009 11 27, 18:18)
Atsiskaityti internetu, siuntimas į kitus miestus 5lt mirksiukas.gif
Va kad ir čia yra http://www.rankdarbi...roducts_id=4723

na bet rasiau man reik ilgos 1, 90 metro... ax.gif jau taip uzsieskojau.... doh.gif nebezinau jau kur ir kreiptis....ei kas turit gal odos gabala ir man galite iskirpti juostele-virvele 4 mm, 1,90 m ????? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izaa @ 2009 11 27, 22:55)
na bet rasiau man reik ilgos 1, 90 metro... ax.gif jau taip uzsieskojau.... doh.gif nebezinau jau kur ir kreiptis....ei kas turit gal odos gabala ir man galite iskirpti juostele-virvele 4 mm, 1,90 m ????? bigsmile.gif

čia tiesiog kaina už 50 cm, t.y. matuoja ją minimum po 50 cm, pvz. 1 metras, 1,5 m, 2 m ir t.t. Jei nori, gali ir 10 metrų užsisakyt - kiek reikia. biggrin.gif
tokių virvelių praktiškai visose internetinėse parduotuvėse yra, tik su pločiu sunkiau. Tie patys rankdarbiai storiausią tik 3 mm turi:
http://www.rankdarbi...roducts_id=4614
Atsakyti
o as noriu uzklaust,gal kas zinote kur yra pirkti smeigtuku sagems,Rankdarbiuose buvo,bet vel baigesi,o reiketu tokiu ilgesniu,viena kart tik maciau Rankdarbiuose.Isperka nerealiai.ieskau visur,uzsienio net parduotuvese,bet nors tu uzsimusk schmoll.gif ,nera..
Atsakyti