Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

Vilniue nauja parduotuve atsidare. Ibrahim pasaze. Pirmam aukste. Kalvariju 24a.
Kainos kaunietiskos.
Atsakyti
Šįkart likau labai sužavėta veriniams.lt. Vakar užsisakiau 15 h, šiandien ryte 8 valandą jau paštininkė beldės blink.gif thumbup.gif Jie visada greitai atsiunčia, bet šįkart superoperatyviai smile.gif

O norėjau paklausti dėl akmenėlių. Kaip žinia, Klaipėdos akmenėliuose yra nuolaidų kortelė, kuri Vilniuj negalioja. Tą kortelę galima gauti surinkus čekių už 200 lt ir tada viskam pas juos taikoma 20 % nuolaida. Gal kas žino, ar tie čekiukai irgi visi turi būti iš Klaipėdos akmenėlių, ar gali būti ir iš Vilniaus? g.gif
Atsakyti
manau geriau nei jie tau niekas nepasakys.. o čia tikriausiai jau klausta n kartų - akmenėliai Vilniuj dirba savaitgaliais ar ne? nes Klaipėdoj tikrai dirba, o apie Vilnių nei bū nei me pas juos tinklapy doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GemsLand @ 2010 01 08, 13:39)
Vilniue nauja parduotuve atsidare. Ibrahim pasaze. Pirmam aukste. Kalvariju 24a.
Kainos kaunietiskos.

O kas ten geresnio yra? Aš netoli gyvenu, visai gal reikėtų užsukti blush2.gif
Atsakyti
akmeneliai Pilies gatvej dirba kasdien,ir sest ir sekmad.o Ibrahime buvau siandien paziureti.labai jau ten tuscia.yra akmeneliu siektiek,netikru swarovskiu po 20ct/4mm,metaliniu detaliu biski,biserio,bet kokybe neocen,ir pagamintu dirbiniu.sake tik pirmad atsidare,bet planu turi daug.
Atsakyti
http://www.daiwa.lt labai pigūs auskarų kabliukai bigsmile.gif tik dėl siuntimo nežinau..
Atsakyti
QUOTE(superEglius @ 2010 01 08, 18:02)
Ibrahime buvau siandien paziureti.labai jau ten tuscia.yra akmeneliu siektiek,netikru swarovskiu po 20ct/4mm,metaliniu detaliu biski,biserio,bet kokybe neocen,ir pagamintu dirbiniu.sake tik pirmad atsidare,bet planu turi daug.

Aga, supratau, tai kol kas neisiu ax.gif

QUOTE(iceberry)
http://www.daiwa.lt labai pigūs auskarų kabliukai  bigsmile.gif  tik dėl siuntimo nežinau..

Pigūs tai jie pigūs, bet kad nesidabruoti, paprasti metaliniai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 09 sausio 2010 - 18:49
Sveikutes,
norejau pasiteirauti ar yra dar lietuvoje gero kokybisko biserio? Ar tik Guterman, nes man kaip ir spalvines gamos mazoka, bent jau kas pas mus yra.
Pagalbekite naujokelei...
Atsakyti
pasiziurek www.mvstudija.lt japonisko biserio,man asmeniskai ir Jablonex cekiskas visai nieko,jo buna www.akmeneliai.com
Atsakyti
rankdarbiai.com prekiauja MIYUKI biseriu, labai superinis mirksiukas.gif
Atsakyti
Dome,gero biseriuko yra pilies 23 parduotuveleje. Cekiskon stiklo,ivairiu dyydziu,spalvu,netgi su perlamutro blizgesiu 4u.gif
Atsakyti
merginos,o kur vilniuj pigiausia vilna?noriu pabandyt pavelt karolius...tuoj eisiu miestan ieskot
Atsakyti