Vilniue nauja parduotuve atsidare. Ibrahim pasaze. Pirmam aukste. Kalvariju 24a.
Kainos kaunietiskos.
Šįkart likau labai sužavėta veriniams.lt. Vakar užsisakiau 15 h, šiandien ryte 8 valandą jau paštininkė beldės Jie visada greitai atsiunčia, bet šįkart superoperatyviai
O norėjau paklausti dėl akmenėlių. Kaip žinia, Klaipėdos akmenėliuose yra nuolaidų kortelė, kuri Vilniuj negalioja. Tą kortelę galima gauti surinkus čekių už 200 lt ir tada viskam pas juos taikoma 20 % nuolaida. Gal kas žino, ar tie čekiukai irgi visi turi būti iš Klaipėdos akmenėlių, ar gali būti ir iš Vilniaus?
O norėjau paklausti dėl akmenėlių. Kaip žinia, Klaipėdos akmenėliuose yra nuolaidų kortelė, kuri Vilniuj negalioja. Tą kortelę galima gauti surinkus čekių už 200 lt ir tada viskam pas juos taikoma 20 % nuolaida. Gal kas žino, ar tie čekiukai irgi visi turi būti iš Klaipėdos akmenėlių, ar gali būti ir iš Vilniaus?
manau geriau nei jie tau niekas nepasakys.. o čia tikriausiai jau klausta n kartų - akmenėliai Vilniuj dirba savaitgaliais ar ne? nes Klaipėdoj tikrai dirba, o apie Vilnių nei bū nei me pas juos tinklapy
QUOTE(GemsLand @ 2010 01 08, 13:39)
Vilniue nauja parduotuve atsidare. Ibrahim pasaze. Pirmam aukste. Kalvariju 24a.
Kainos kaunietiskos.
Kainos kaunietiskos.
O kas ten geresnio yra? Aš netoli gyvenu, visai gal reikėtų užsukti
akmeneliai Pilies gatvej dirba kasdien,ir sest ir sekmad.o Ibrahime buvau siandien paziureti.labai jau ten tuscia.yra akmeneliu siektiek,netikru swarovskiu po 20ct/4mm,metaliniu detaliu biski,biserio,bet kokybe neocen,ir pagamintu dirbiniu.sake tik pirmad atsidare,bet planu turi daug.
http://www.daiwa.lt labai pigūs auskarų kabliukai tik dėl siuntimo nežinau..
QUOTE(superEglius @ 2010 01 08, 18:02)
Ibrahime buvau siandien paziureti.labai jau ten tuscia.yra akmeneliu siektiek,netikru swarovskiu po 20ct/4mm,metaliniu detaliu biski,biserio,bet kokybe neocen,ir pagamintu dirbiniu.sake tik pirmad atsidare,bet planu turi daug.
Aga, supratau, tai kol kas neisiu
QUOTE(iceberry)
http://www.daiwa.lt labai pigūs auskarų kabliukai tik dėl siuntimo nežinau..
Pigūs tai jie pigūs, bet kad nesidabruoti, paprasti metaliniai
Sveikutes,
norejau pasiteirauti ar yra dar lietuvoje gero kokybisko biserio? Ar tik Guterman, nes man kaip ir spalvines gamos mazoka, bent jau kas pas mus yra.
Pagalbekite naujokelei...
norejau pasiteirauti ar yra dar lietuvoje gero kokybisko biserio? Ar tik Guterman, nes man kaip ir spalvines gamos mazoka, bent jau kas pas mus yra.
Pagalbekite naujokelei...
pasiziurek www.mvstudija.lt japonisko biserio,man asmeniskai ir Jablonex cekiskas visai nieko,jo buna www.akmeneliai.com
rankdarbiai.com prekiauja MIYUKI biseriu, labai superinis
merginos,o kur vilniuj pigiausia vilna?noriu pabandyt pavelt karolius...tuoj eisiu miestan ieskot